Prisidedu prie sveikinimų
Aš šiandien su 39,2 iš darbo parrėpliojau . Nu dar ryt atbūsiu ir atostogos, galėsiu sirgt
kažkaip visai man nerūpi dabar nei testai, nei šventės...
QUOTE(domassss @ 2012 03 29, 20:42)
Aš dabar tik iš jūsų sužinojau. Reiks duot atostogų užduotį .
QUOTE(vaiduuse @ 2012 03 29, 20:55)
Mano vaikai gauna kasdien po vieną vaisių, tai jau įprato prie to gėrio, kad vis primena man, kad atneščiau iš valgyklos
Mes irgi gaunam. Ir pieno produktus. Mums ir į klasę atneša... Tik kartais nervina išrankumas kai kurių vaikų: apelsinai per rūgštūs, jogurtas neskanus... Hrrrr... kaip supykstu. Nu nenori, lai nevalgo, bet ko čia nepasitenkinimą rodyt...
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2012 03 29, 21:04)
Aš šiandien su 39,2 iš darbo parrėpliojau . Nu dar ryt atbūsiu ir atostogos, galėsiu sirgt
Linkiu atostogų neparsirgt... Geriau jau ryt nebeik darban. Nepakeičiamų pilnos kapinės.
QUOTE(Aurute @ 2012 03 29, 22:12)
Mes irgi gaunam. Ir pieno produktus. Mums ir į klasę atneša... Tik kartais nervina išrankumas kai kurių vaikų: apelsinai per rūgštūs, jogurtas neskanus... Hrrrr... kaip supykstu. Nu nenori, lai nevalgo, bet ko čia nepasitenkinimą rodyt...
Papildyta:
Taip taip... pas mus tas pats...
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2012 03 29, 22:04)
O dieve, gulėk lovoj rytoj....
Betuk, su gimtadieniu.
Siunčiu tau dainelę:
Trimitas atskuba čionai
Trū-tū tu-tū tu-tūū
Kad tu gyventumei linksmai,
Pagrosiu iš natų.
Gimtadienio sulaukusiam
Trū-tū tu-tū tu-tūū
Gimtadienio sulaukusiam
Pagrosiu iš natų.
Meškiukas atšlepsi staiga.
Linkiu daug juoko tau,
O kad nesirgtumei sloga,
Per nosį pabraukau.
Gimtadienio sulaukusiam
Linkiu daug juoko tau,
Gimtadienio sulaukusiam
Per nosį pabraukau.
Sumuštiniu aš vadinuos.
Yra dešros many.
Tau dešrą noriu dovanot -
Dešra labai skani.
Gimtadienio sulaukusiam
Dešra bus dovanų.
Gimtadienio sulaukusiam
Labai labai skanu.
Siunčiu tau dainelę:
Trimitas atskuba čionai
Trū-tū tu-tū tu-tūū
Kad tu gyventumei linksmai,
Pagrosiu iš natų.
Gimtadienio sulaukusiam
Trū-tū tu-tū tu-tūū
Gimtadienio sulaukusiam
Pagrosiu iš natų.
Meškiukas atšlepsi staiga.
Linkiu daug juoko tau,
O kad nesirgtumei sloga,
Per nosį pabraukau.
Gimtadienio sulaukusiam
Linkiu daug juoko tau,
Gimtadienio sulaukusiam
Per nosį pabraukau.
Sumuštiniu aš vadinuos.
Yra dešros many.
Tau dešrą noriu dovanot -
Dešra labai skani.
Gimtadienio sulaukusiam
Dešra bus dovanų.
Gimtadienio sulaukusiam
Labai labai skanu.
QUOTE(domassss @ 2012 03 29, 23:30)
Mes irgi ir pieno produktus ir vaisius gaunam. Pieną ir varškę dar valgo. o jpgurtai neskanu jiems. Tai net nebeimam iš valgyklos.
QUOTE(Aurute @ 2012 03 29, 22:12)
Mes irgi gaunam. Ir pieno produktus. Mums ir į klasę atneša...
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 30, 11:13)
Mes irgi ir pieno produktus ir vaisius gaunam.
Mergaitės, o kaip su ataskaitomis? Ar darote? O pieno produktus pačios dalinate? aš šį mėnesį esu atsakinga, tai kažkoks košmaras Tampausi su tais jogurtais, darau užsakymus... O jau mėnesio galas, tai sėsiu prie ataskaitos. O ten- tamsus miškas...
Argi mums tai priklauso? Juk pedagoginis to nemokė
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 30, 13:33)
Papildyta:
Mergaitės, o kaip su ataskaitomis? Ar darote? O pieno produktus pačios dalinate? aš šį mėnesį esu atsakinga, tai kažkoks košmaras Tampausi su tais jogurtais, darau užsakymus... O jau mėnesio galas, tai sėsiu prie ataskaitos. O ten- tamsus miškas...
Mes tik is valgyklos parsinesam ir dalinam, ryte dar turim mokiniu skaiciu rytojui nurodyt, jokiu ataskaitu. Tuos dalykus tvarko direktore.
Kiek zinau, jei valgykla privati ji sio darbo neapsiima, jiems nepriklauso.
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 30, 12:33)
Pas mus viską tvarko valgykla. Net vaisius nuplauna ir į klasę atneša. Mes tik atsižymim, kiek kiekvieną dieną gavom.
Jogurtų irgi lieka. Ateina buvusieji vaikai, tuos pavaišinam... Dičkiams sueina kaip uoga. Čia tik mažiukams šiknos pilnos.
Papildyta:
Pas mus situos reikalus tvarko valgykla ir socialine. O produktus mano ketvirtokai patys parsinesa is valgyklos.
O siaip tai jau buna atveju,kai su apelsinais futbola koridoriuje zaidzia. [COLOR=yellow]Ispindejo visai.
Papildyta:
Kas čia per nesąmonė ??? Mums to daryti nereikia .
QUOTE(Jaša @ 2012 03 30, 13:44)
Mes tik is valgyklos parsinesam ir dalinam, ryte dar turim mokiniu skaiciu rytojui nurodyt, jokiu ataskaitu. Tuos dalykus tvarko direktore.
Mūsų valgykla privati, bet viską jie tvarko. Mes ateinam pasiimti vaisių, pasakom kiek klasėj vaikų, paduoda maišelį ir einam į klasę dalintis. Kol aš paimu vaisius, vaikai valgykloj išgeria pieną, kas nori nusiperka bandelę prie pieno, vieną dieną per savaitę (antradieniais) gaunam sūrelius.
QUOTE(Aurute @ 2012 03 30, 13:44)
Pas mus viską tvarko valgykla. Net vaisius nuplauna ir į klasę atneša. Mes tik atsižymim, kiek kiekvieną dieną gavom.
Jogurtų irgi lieka. Ateina buvusieji vaikai, tuos pavaišinam... Dičkiams sueina kaip uoga. Čia tik mažiukams šiknos pilnos.
O jogurtų mes nematom . Reikės išsiaiškinti, kur jie dingsta .
Sveikutes. O matete sita konkursa, tik gaila , kad pas mus dar bus atostogos http://www.naisiuvas...AIKu-VELYKeLeS/