Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aurute, ačiū už pateiktį "Gerai, kad..." drinks_cheers.gif

BETUK, siunčiu kaimyniskus sveikinimus ir apkabinimus gimtadienio proga.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 29 kovo 2012 - 15:24
QUOTE(Betukas @ 2012 03 29, 14:07)
bigsmile.gif Ačiū, mergaitės  4u.gif  Šiandien esu laaabai pamaloninta  wub.gif  Ir darbe, ir Jūs nepamiršot, smagu  wub.gif  Vaikai ryte visi įėjo į klasę su gimimo diena dainuodami - kas su saldainiais, kas su šakočiu, su balionais. Viena mergaitės tik šast žvakutę uždegė - liepė norą tuoj sugalvot  lotuliukas.gif  Šaunuoliai, patys susiorganizavo  wub.gif Tikra šventė buvo rolleyes.gif

O dabar lekiu vėl...anglų kursai  doh.gif

Ačiū dar kartelį  4u.gif

Kaip smagu wub.gif ! Tikrai jaučiasi šventė thumbup.gif .
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 29, 14:59)
O tai kodėl nepabandot pasakyti mokytojai? Tegu žino, kad nesat patenkinti tokiais ND.

Čia aš apie kai kurias koleges kalbu, žiūriu kartais iš šono ir juokas ima ir pikta, kai stebisi, jog vaikai neatlieka namų darbų lotuliukas.gif . Aišku, įsivaizduoja, kad tai paprasta (maždaug, jei man aišku, tai ir kiti supranta doh.gif )... Aš anksčiau dirbau pagal Balčytį, o dukra mokėsi pagal Kiseliovus, tai irgi buvo vargo, kol perkandau sistemą, uždavinių sprendimą ir apskritai tekdavo ilgokai pasėdėti prie kai kurių užduočių. Mokytojai nieko nesakiau, nes maniškė tikra ligoniukė - pastoviai namuose sirgdama mokėsi (kaip studentė baigė pradines klases). Nesinorėjo, kad praleistų, tai teko pačiai namuose mokyti daug ko. Taip kad ne mokytojos kaltė, kad aš vargau (čia jau kitas atvejis) mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 29 kovo 2012 - 15:27
Mergaitės, sakykit, ar jūsų mokyklos gavo raštą apie tai, jog bus ketvirtokai tikrinami standartizuotais testais g.gif ? Mūsų tai negavo, o kaimynai sakė, kad juos tikrins, nes gavo raštą iš NEC'o ax.gif . Vadinasi tikrai ne visi ketvirtokai rašys tuos testus šiemet g.gif bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 29, 14:07)

O dabar lekiu vėl...anglų kursai  doh.gif

Tu irgi? Kur?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 29, 18:25)
Mergaitės, sakykit, ar jūsų mokyklos gavo raštą apie tai, jog bus ketvirtokai tikrinami standartizuotais testais  g.gif ? Mūsų tai negavo, o kaimynai sakė, kad juos tikrins, nes gavo raštą iš NEC'o  ax.gif . Vadinasi tikrai ne visi ketvirtokai rašys tuos testus šiemet  g.gif  bigsmile.gif ...

Mes negavom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 kovo 2012 - 16:40
Prisidedu prie sveikinimų Betukei happybday.gif happybday.gif happybday.gif
O šiandien visi mūsų mokyklos mokiniai išėjo su dovanomis - mūsų mokyklos gimtadienis. Gavom labai gražius rinkinukus - maišelis popierinis su mokyklos atributika, rašiklis, klasės plakatas ir knyga užrašams su klasių nuotraukom, vaikų mintim, darbais. wub.gif Paskutinių pamokų jau ir nebebuvo, visi skaitėm tyrinėjom.
O rytoj didžioji diena - koncertas, tai jau nuo ryto arsim.
O po jo atooooooooostogossssssssss thumbup.gif

Aurute, aš tai negaliu į tą paštą įlysti, o gal galima paprašyti iš kolegiškumo tų pateikčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 29 kovo 2012 - 16:45
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 29, 17:44)
O šiandien visi mūsų mokyklos mokiniai išėjo su dovanomis - mūsų mokyklos gimtadienis. Gavom labai gražius rinkinukus - maišelis popierinis su mokyklos atributika, rašiklis, klasės plakatas  ir knyga užrašams su klasių nuotraukom, vaikų mintim, darbais.  wub.gif Paskutinių pamokų jau ir nebebuvo, visi skaitėm tyrinėjom.

Oho, kokia turtinga mokykla blink.gif , pas mus tai daugiausiai A3 formato kalendorių su mokyklos nuotraukomis ir mokyklos laikraštį dovanoja, nu dar kokį spec. užsakymu pagamintą ženkliuką ir fsio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 29, 18:56)
Oho, kokia turtinga mokykla  blink.gif , pas mus tai daugiausiai A3 formato kalendorių su mokyklos nuotraukomis ir mokyklos laikraštį dovanoja, nu dar kokį spec. užsakymu pagamintą ženkliuką ir fsio  blink.gif

Kaip čia pasakius su tais turtais. Istorija nutyli iš kur pinigai cool.gif
Atsakyti
Patys nuoširdžiausi sveikinimai BETUKUI4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 29 kovo 2012 - 17:13

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 29, 18:08)
Patys nuoširdžiausi sveikinimai BETUKUI4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

Jungiuosi prie sveikinimų. KUO DAUGIAU SAULĖTŲ DIENŲ!
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 29, 17:25)
Mergaitės, sakykit, ar jūsų mokyklos gavo raštą apie tai, jog bus ketvirtokai tikrinami standartizuotais testais  g.gif ? Mūsų tai negavo, o kaimynai sakė, kad juos tikrins, nes gavo raštą iš NEC'o  ax.gif . Vadinasi tikrai ne visi ketvirtokai rašys tuos testus šiemet  g.gif  bigsmile.gif ...

Mes negavom, bet mano dukra kitoje mokykloje rašys.Taip išeina, kad ne visi testuojami..
Atsakyti
user posted image

QUOTE(Jaša @ 2012 03 29, 15:08)
Galima iskirpt raidziu trafaretus didelius ir duot uzristom akim atspet kokia raide.

Labai gera mintis. Užfiksavau ir aš kartu su Simbos užduotėlėm.

QUOTE(R.@usra @ 2012 03 29, 15:22)
Aurute, ačiū už pateiktį "Gerai, kad..." drinks_cheers.gif

Parsivežiau ir "Kultūros troškinį", tik paštan netilpo. Ir filmuką turiu apie mūsų seminarą. Atsivešiu su fliašiuku sekantį sykį, tai pasidalinsim mirksiukas.gif

QUOTE(daivajazz @ 2012 03 29, 16:44)
O šiandien visi mūsų mokyklos mokiniai išėjo su dovanomis - mūsų mokyklos gimtadienis. Gavom labai gražius rinkinukus - maišelis popierinis su mokyklos atributika, rašiklis, klasės plakatas  ir knyga užrašams su klasių nuotraukom, vaikų mintim, darbais.  wub.gif Paskutinių pamokų jau ir nebebuvo, visi skaitėm tyrinėjom.

Aurute, aš tai negaliu į tą paštą įlysti, o gal galima paprašyti iš kolegiškumo tų pateikčių?

Tai kokioj tu ten prabangioj mokykloj dirbi?

Kokių tai pateikčių? Apie žaidimą "Kaip gerai, kad..."?
Atsakyti