Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 28, 20:34)
Čia dar nieko, o būna taip, kad sėdi sėdi ir niekaip nesumąstai pusę dienos  doh.gif ... O jeigu užduoda mokytoja spręsti namuose, tai tėvai arba keikiasi spręsdami arba meta šalin ir trauk devynios tuos namų darbus  lotuliukas.gif

O tai kodėl nepabandot pasakyti mokytojai? Tegu žino, kad nesat patenkinti tokiais ND.
QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 21:24)
Kaip gerai, kad atlyginimas bus tik po Velykų, nes gavus prieš šventes pinigus greičiau išleisčiau.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

BETUK - saulėtų tau metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 29 kovo 2012 - 13:59
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 28, 22:00)
Šios mano atostogos jau suplanuotos. Atidėsiu keliones kitam kartui.
Simba, įspūdingos ir saugios Tau kelionės, gerų orų 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu, uz grazius linkejimus 4u.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 29, 07:02)
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI BETUKUI GIMTADIENIO PROGA!!! user posted image

Jungiuosi prie sveikinimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as siandien pravedu ABC svente ir viskas thumbup.gif Ryt tik kelios pamokeles ir atooooostogoooooos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif BETUK, SU GIMIMO DIENA. LAIMES.KANTRYBES IR STIPRYBES
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 29, 14:02)
Aciu, uz grazius linkejimus 4u.gif

Jungiuosi prie sveikinimo 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O as siandien pravedu ABC svente ir viskas thumbup.gif Ryt tik kelios pamokeles ir atooooostogoooooos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ar šventė vakare? Po darbo tėvam?

Kaip smagu thumbup.gif . Mus pasiekė padėkos ir dovanos iš konkurso „Ilgiausias saldainių popierėlių kilimas“ . clap_1.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 29, 15:24)
Ar šventė vakare? Po darbo tėvam?

Aga, darom su kita klase saleje. Is pradziu vaidinimelis su raidelem, poto linksmosios uzduotys komandoms ir teveliams ir galiausiai didziulis tortas 4u.gif
Papildyta:
Ar pas jus elektroninis dienynas veikia?? As trecia diena negaliu i ji ieit. Jei ryt neieisiu, tai ohoho kiek bus nepateisintu pamoku uz kovo men doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 29, 14:42)
Aga, darom su kita klase saleje. Is pradziu vaidinimelis su raidelem, poto linksmosios uzduotys komandoms ir teveliams ir galiausiai didziulis tortas 4u.gif
Papildyta:
Ar pas jus elektroninis dienynas veikia?? As trecia diena negaliu i ji ieit. Jei ryt neieisiu, tai ohoho kiek bus nepateisintu pamoku uz kovo men doh.gif

Veikia kaip bitutė (labai gerai). Neturim problemų mirksiukas.gif

Gal užduotėlių galima nusikopijuoti Mes darysim po atostogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 29 kovo 2012 - 14:53
Sveikos merginos, as jau pradedu sukt galva del seimos sventes, niekaip nesugalvoju koki vaidinima paruost. Vaikai silpnuciai kazin ko nesuvaidinsi. Su kita karta statydavom ezio nama, grazus vaidinimelis gaunas, jei kuri noresit galesiu nuskanuot . Gal man koki vaidinimeli patarsit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 29, 15:52)
Veikia kaip bitutė (labai gerai). Neturim problemų  mirksiukas.gif

Gal užduotėlių galima nusikopijuoti Mes darysim po atostogų.

Viskas ranka rasyta. bet nesunkiai pati pasidarysi.
1. Misles.
2. begti iki lanko , sunesti po 1 raide ir sidelioti zodi (svente)
3. Is skiemenu sudelioti du zodzius. pvz
Kas tai gyvis ar gele?
JUR DE NAS LY KA GI
4. Sudelioti puzzle ir pasakyt, kas ti per pasaka
Tereikia rasti pasakos paveksleli, ji kietai paklijuot, nusipiest puzles detales ir sukarpyti.
5. Is raidziu sudeliot zodi.
6. Is zodziu sudet sakini.
7. pabaigti patarle.

Tokios stai uzduoteles. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 03 29, 16:02)
Sveikos merginos, as jau pradedu sukt galva del seimos sventes, niekaip nesugalvoju koki vaidinima paruost. Vaikai silpnuciai kazin ko nesuvaidinsi. Su kita karta statydavom ezio nama, grazus vaidinimelis gaunas, jei kuri noresit galesiu nuskanuot .  Gal man koki vaidinimeli patarsit? rolleyes.gif

Mano ptraeita laida buvo gerokai padyke, judrus, tai mes seimos sventei surengem sportines rungtynes. dalyvavo mano klase ir kita klase. Dvi komandos- vaikai, 5 mamos ir 5 teciai,
parinkom linksmu estafeciu, labai visiems patiko. ax.gif

Beje, radau scenariju su visom uzduotim, jei nori, pasidalinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 29 kovo 2012 - 15:10
QUOTE(simba3 @ 2012 03 29, 16:06)
Viskas ranka rasyta. bet nesunkiai pati pasidarysi.
1. Misles.
2. begti iki lanko , sunesti po 1 raide ir sidelioti zodi (svente)
3. Is skiemenu sudelioti du zodzius. pvz
Kas tai gyvis ar gele?
JUR DE  NAS LY  KA GI
4.  Sudelioti puzzle ir pasakyt, kas ti per pasaka
Tereikia rasti pasakos paveksleli, ji kietai paklijuot, nusipiest puzles detales ir sukarpyti.
5. Is raidziu sudeliot zodi.
6. Is zodziu sudet sakini.
7. pabaigti patarle.

Tokios stai uzduoteles. ax.gif

Galima iskirpt raidziu trafaretus didelius ir duot uzristom akim atspet kokia raide.

Sekmes abeceleje, man si svente viena is mieliausiu pradinukams
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 03 29, 16:08)
Galima iskirpt raidziu trafaretus didelius ir duot uzristom akim atspet kokia raide.

Sekmes abeceleje, man si svente viena is mieliausiu pradinukams

Gera mintis, gal dar spesiu. 4u.gif
Atsakyti

Mano ptraeita laida buvo gerokai padyke, judrus, tai mes seimos sventei surengem sportines rungtynes. dalyvavo mano klase ir kita klase. Dvi komandos- vaikai, 5 mamos ir 5 teciai,
parinkom linksmu estafeciu, labai visiems patiko. ax.gif
[/quote]

Esu ir as dariusi tokia svente, ir dar kokia faina gavos, bet nezinau ar siemet apsiimt su siais teveliais, abejoju stipriai.
Papildyta:

Beje, radau scenariju su visom uzduotim, jei nori, pasidalinsiu.
[/quote]

Noriu, gal susigundysiu, aciu
Atsakyti

Siunciu i pasta, o del seimos spartakiados pasvarstyk- ir linksmiau, ir tevelius itrauksi, ir vaikai del to labai dziaugsis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 29 kovo 2012 - 15:16