Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 20:25)
Tai , kad ne as organizavau. Dar kelios vietos yra mirksiukas.gif
http://www.guliverio...busu/kroatija_a

Šios mano atostogos jau suplanuotos. Atidėsiu keliones kitam kartui.
Simba, įspūdingos ir saugios Tau kelionės, gerų orų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 28 kovo 2012 - 21:04
4u.gif Sveikutės,
mes žaidimą apie savaitės dienas irgi žaidžiam, ir per šventes su tėveliais thumbup.gif tik mes dainuojam
Laurencija miela, Laurencija tu
pažaiskim pašokim šiandieną kartu
Pirmadienis
ir t.t.

Esmė ta pati, tik vardas kitas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2012 03 28, 20:51)
O aš kažkokią zarazą pasigavau:gerklę skauda, silpna, ant nugaros kaip akmuo uždėtas, skauda akis.
Gal iškart kalt antibijotikų g.gif Puse mokyklos serga, keli net ligoninėj guli, viena-sanatorijoj. Kažkaip baisu man blink.gif

Saugokit save, juk taip nesinori sirgti per atostogas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 21:24)
Įžiūrėk ir gerąją pusę: daugiau sutaupysi.

Seminare mums davė pateiktį apie mergaitę ir jos auklę, kuri išmokė žaisti žaidimą "Kaip gerai, kad...., nes..."  tai va:

Kaip gerai, kad atlyginimas bus tik po Velykų, nes gavus prieš šventes pinigus greičiau išleisčiau.

Aurute, o gal gali tas skaidres į mūsų paštą įmesti, nes aš prie dėstytojos nepriėjau ir....
unsure.gif jų neturiu, o praverstų.
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2012 03 28, 21:51)
O aš kažkokią zarazą pasigavau:gerklę skauda, silpna, ant nugaros kaip akmuo uždėtas, skauda akis.
Gal iškart kalt antibijotikų g.gif Puse mokyklos serga, keli net ligoninėj guli, viena-sanatorijoj. Kažkaip baisu man blink.gif

Vai2, siūlyčiau nepabijoti tų rimtesnių vaistų, nes pagal požymius, tai rimtoka. Laikykis, nesusirk rimčiau doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 28 kovo 2012 - 21:17
QUOTE(R.@usra @ 2012 03 28, 21:16)

Vai, siūlyčiau nepabijoti tų rimtesnių vaistų, nes pagal požymius, tai rimtoka. Laikykis, nesusirk rimčiau doctor.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 28, 20:39)
Gal gali mus vaizdžiau apšviesti, nes tą pasaką aš turiu, bet niekaip niekur nepritaikiau.

Aš tiesiog parodžiau vaikams... skaičiau lėtai... Vaikai liko laaabai patenkinti. Dabar vis prisimena, jei kas atsitinka g.gif

QUOTE(Mergelė @ 2012 03 28, 20:43)
Prašau, man spec. poreikių mokytojai vaizdžiau paaiškinti. Norėčiau matyti spausdintą variantą, nes turiu vaizdinius sutrikimus. rolleyes.gif

Spec. poreikiai yra gėris thumbup.gif . Vaizdiniai - dar geriau drinks_cheers.gif . Įdėjau į paštą tuos vaizdinius bigsmile.gif
Atsakyti
Net subardavau... o jis ant rytojaus su saldainiu pas mane atkeliaudavo. Tas saldainis nežinia kur gulėjęs, toks aptrintas, lyg ant jo jota buvo, bet vaikas tai nuoširdžiai jį įteikdavo...

oi, kaip man patiko su tuo saldainiu, negaliu biggrin.gif

P.S. butinai lausim ispudziu is Kroatijos smile.gif
Atsakyti
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI BETUKUI GIMTADIENIO PROGA!!! user posted image
Atsakyti
Betuk, sveika sulaukus gimtadienio šventės. Sėkmės visur ir visada.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 29, 07:02)

Prisidedu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų Betukui.
Gėda prisipažint, bet nemoku įkelt į forumą paveikslėlių. Paaiškinimą skaičiau, visaip bandžiau, bet neišėjo... doh.gif

Tęsiant apie pirmokus.. Vakar dalyvavom popietėje "Sukim sukim galveles". Labai juokinga buvo stebėt, kaip jie logines užduotis sprendė. Komandoje keturi vaikai, du iš jų bandė susikaupt ir kažką skaičiuot, o kiti du labai stropiai jiems trukdė, šokinėjo šalia stalo ir vis ragino "greičiau, greičiau". doh.gif
Turėjau galimybę naujai pažint vaikus. Dabar žinosiu, ką verta atrinkt dalyvaut "Drąsiuose, stipriuose, vikriuose" ir nesiųsiu jų spręst loginių užduočių. biggrin.gif

Norėjau paklaust vilniečių, ar kas dalyvaus konkurse "Laiškas mamai"?Nuostatuose neparašyta, kas turėtų tą laišką sukurti. Kažkaip netikiu pirmoko galimybėmis parašyti rašinėlį be pagalbos. Gal tiktų, jei kokį diktantą ta tema parengčiau ir vieną darbą atrinkčiau? Kaip jūs darysit?

Čia neblogas puslapėlis, yra pristatymų apie metų laikus ir savaitės dienoms kažkas lyg yra..
http://logopedui.jim...

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 29, 06:02)

QUOTE(b.s @ 2012 03 29, 06:35)
Betuk, sveika sulaukus gimtadienio šventės. Sėkmės visur ir visada.

user posted image

QUOTE(Šarkka @ 2012 03 29, 07:24)
Prisidedu ir aš  4u.gif

QUOTE(naminukė @ 2012 03 29, 10:24)
Prisidedu prie sveikinimų Betukui.

bigsmile.gif Ačiū, mergaitės 4u.gif Šiandien esu laaabai pamaloninta wub.gif Ir darbe, ir Jūs nepamiršot, smagu wub.gif Vaikai ryte visi įėjo į klasę su gimimo diena dainuodami - kas su saldainiais, kas su šakočiu, su balionais. Viena mergaitės tik šast žvakutę uždegė - liepė norą tuoj sugalvot lotuliukas.gif Šaunuoliai, patys susiorganizavo wub.gif Tikra šventė buvo rolleyes.gif

O dabar lekiu vėl...anglų kursai doh.gif

Ačiū dar kartelį 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 21:49)
As irgi taip aiskinciau, tik 24 neversciau centais, juk 4okai skaiciuoja, "po kableliu"

Aš dirbu pagal Kiseliovus, tai neskaičiuoja po kablelio schmoll.gif Tik lengvesnius variantus susipažįsta.

QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 22:24)
Seminare mums davė pateiktį apie mergaitę ir jos auklę, kuri išmokė žaisti žaidimą "Kaip gerai, kad...., nes..."  tai va:

Kaip gerai, kad atlyginimas bus tik po Velykų, nes gavus prieš šventes pinigus greičiau išleisčiau.

thumbup.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 22:28)
Aš kartais net nežiūriu, kaip vadovėlis aiškina. Kai kurie būdai  man nepatinka, tai pamokau saviškai.   blush2.gif

Lygiai taip pat ir aš darau thumbup.gif Kam makaluot vaikus unsure.gif

QUOTE(enija05 @ 2012 03 29, 00:10)
oi, kaip man patiko su tuo saldainiu, negaliu  biggrin.gif

Man irgi drinks_cheers.gif Skaičiau ir garsu juokiausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 kovo 2012 - 13:10