Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 21:05)
O nedasiraso nulio daliniui,ir dalmeni pradeda 0,? g.gif

Mes taip nedalinome schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Jau seniai buvau uzsukus pas jus. Matau kad matematika sprendziat, as ir turiu ketvirtokus blush2.gif matematika tikrai per sunki ketvirtokam ypac kaimo vaikams.
Kaip laukiu atostogu, jau tik dvi dieneles liko, tik gaila,kad atlyginimas bus po Velyku blush2.gif teks kukliau svest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2012 03 28, 21:06)
Sveikutes 4u.gif Jau seniai buvau uzsukus pas jus. Matau kad matematika sprendziat, as ir turiu ketvirtokus blush2.gif matematika tikrai per sunki ketvirtokam ypac kaimo vaikams.
Kaip laukiu atostogu, jau tik dvi dieneles liko, tik gaila,kad  atlyginimas bus po Velyku blush2.gif teks kukliau svest ax.gif

O kodėl?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 03 27, 22:05)
89 proc !  clap.gif  blush2.gif

Kol kas aukščiausias iš mūsų pasigyrusių 4u.gif

QUOTE(vai2 @ 2012 03 27, 22:32)
negaliu atsistebėti tokiais vaikais, kurie žiūri į viską, lyg išgirdę pirmą kartą. Turiu mergaitę, kuri žiūri išsproginusi akis, nustebusiu žvilgsniu ir tyli. Atrodo, kad kokius du metus nebuvo mokykloje, ar iš kokio užsienio grįžo... doh.gif 4kl nežino, kad 1litas - 100ct. Duodu saują centų (po 10,5,2)-nesuskaičiuoja. Šiandien klausiu, ar moka naudotis telefonu (apie laikrodį ar termometrą jau nešneku), tai sako: "nelabai" blink.gif

jau dabar niekuo negali stebėtis...

QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 05:44)
Labas rytas, jau treciadienis thumbup.gif Liko nebedaug iki atostogu. O man dar dvigubai smagiau , nes su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione ax.gif

Linkiu gerai praleisti laiką bigsmile.gif

QUOTE(riešutasgilė @ 2012 03 28, 13:52)
Šnekant apie kompiuterius, priklausomybę jiems, siūlyčiau pažiūrėti filmuką. Dauguma tikriausiai matėte.

http://www.youtube.c...U...hare&mid=54

Tai jau taip. Mačiau tą vaizdelį. Tik, mano manymu, čia šeimos problema, jei iki to nusirito.

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 28, 15:09)
Ir laaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai noriu prie juros!!!!! Galejom ir neatkelti susitikimo mirksiukas.gif

Važiuok tik, jei nori. Pasimeetinsim drinks_cheers.gif

QUOTE(b.s @ 2012 03 28, 15:17)
Jei tik turi noro - nuvažiuok, manau Aurutė tik apsidžiaugs.

clap.gif clap.gif clap.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 28, 16:37)
Vakar nuo vienos savo labai šaunios mokinės gavau diiiiiiiiidelį šokoladą rolleyes.gif Paklausiau "už ką?". Sako "už tai, kad esat labai kūrybinga"

Turėjau vaikinuką praėjusioj laidoj. Jau toks vėjo pamušalas buvo, net rankos nusvirdavo žemiau kelių... Ne piktybiškas, gerietis toks. Ale to neturi, kitko nedaro, užsisvajoja ir iš vis pamiršta, kad klasėj sėdi... Net subardavau... o jis ant rytojaus su saldainiu pas mane atkeliaudavo. Tas saldainis nežinia kur gulėjęs, toks aptrintas, lyg ant jo jota buvo, bet vaikas tai nuoširdžiai jį įteikdavo...

QUOTE(viga @ 2012 03 28, 18:41)
Maniau, kad tik man sunkiai sekasi su pirmokais.

Čia ne "sunkiai"... doh.gif čia "linksmai" bigsmile.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 28, 19:46)
Man tai Kiseliovų uždaviniai kažkoks kosmosas  doh.gif , vietom viskas aišku, bet dažnai būna 

Taip. Išspręst gali, o paaiškint vaikui - ne.

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 28, 19:52)
Bet man regis nedalina pvz. 24:30  , kad  gautųsi su kableliu. Dalina kai dalinys ir daliklis su kableliais, o ne vienas kuris  g.gif

Man rodos dalina, tik ten su nuliais mokomės "pažaist". Bent aš to mokiau.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 21:17)
Man rodos dalina, tik ten su nuliais mokomės "pažaist". Bent aš to mokiau.

Nu tikrai nepamenu tokių atvejų, gal čia tik aš nesprendžiau su vaikais g.gif ? Rytoj patikrinsiu vadovėlius, gal amnezija man doh.gif ...
Atsakyti
Reiks ir man pamokyt labiau. Kažkaip manau, kad maniškiai tokio uždavinio neišspręstų, bent jau didžioji dalis pasimestų, reiks ryt išbandyt, jei laiko bus smile.gif

Aš jiems buvau užsiminus, kaip dalinti tokius skaičius. Bet nereikalavau, kad mokėtų. Vadovėlyje to tikrai nebuvo. O gal ir man jau amnezija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 28 kovo 2012 - 20:25
QUOTE(INEXS @ 2012 03 28, 20:06)
Kaip laukiu atostogu, jau tik dvi dieneles liko, tik gaila,kad  atlyginimas bus po Velyku blush2.gif teks kukliau svest ax.gif

Įžiūrėk ir gerąją pusę: daugiau sutaupysi.

Seminare mums davė pateiktį apie mergaitę ir jos auklę, kuri išmokė žaisti žaidimą "Kaip gerai, kad...., nes..." tai va:

Kaip gerai, kad atlyginimas bus tik po Velykų, nes gavus prieš šventes pinigus greičiau išleisčiau.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 21:24)

Seminare mums davė pateiktį apie mergaitę ir jos auklę, kuri išmokė žaisti žaidimą "Kaip gerai, kad...., nes..."  tai va:

Kaip gerai, kad atlyginimas bus tik po Velykų, nes gavus prieš šventes pinigus greičiau išleisčiau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nėra to blogo, kad neišeitų į gerą.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 28, 20:22)
Nu tikrai nepamenu tokių atvejų, gal čia tik aš nesprendžiau su vaikais  g.gif ? Rytoj patikrinsiu vadovėlius, gal amnezija man  doh.gif ...

Aš kartais net nežiūriu, kaip vadovėlis aiškina. Kai kurie būdai man nepatinka, tai pamokau saviškai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 20:24)

Seminare mums davė pateiktį apie mergaitę ir jos auklę, kuri išmokė žaisti žaidimą "Kaip gerai, kad...., nes..."  tai va:

Gal gali mus vaizdžiau apšviesti, nes tą pasaką aš turiu, bet niekaip niekur nepritaikiau.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 28, 16:37)
Pamiršau pasidžiaugti ax.gif
Vakar nuo vienos savo labai šaunios mokinės gavau diiiiiiiiidelį šokoladą rolleyes.gif Paklausiau "už ką?". Sako "už tai, kad esat labai kūrybinga"  wub.gif  smile.gif

Nuotaika tampa kur kas geresnė, kai tave kas prisimena. Šaunuolė mokytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 19:49)
As irgi taip aiskinciau, tik 24 neversciau centais, juk 4okai skaiciuoja, "po kableliu"
1. 24:30 = 0,8 lt
2. 48:4= 12 lt
3. 12 - 0,8=11,2lt

Nu ne, tikrai ketvirtokai nedalina su kableliu.
Aš manau, kad šitam uždavinyje matinių skaičių stambinimas ir smulkinimas, dalyba iš dviženklio skaičiaus, skaičiaus palyginimas.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 20:24)

Prašau, man spec. poreikių mokytojai vaizdžiau paaiškinti. Norėčiau matyti spausdintą variantą, nes turiu vaizdinius sutrikimus. rolleyes.gif
Atsakyti
O aš kažkokią zarazą pasigavau:gerklę skauda, silpna, ant nugaros kaip akmuo uždėtas, skauda akis.
Gal iškart kalt antibijotikų g.gif Puse mokyklos serga, keli net ligoninėj guli, viena-sanatorijoj. Kažkaip baisu man blink.gif
Atsakyti