Pamiršau pasidžiaugti
Vakar nuo vienos savo labai šaunios mokinės gavau diiiiiiiiidelį šokoladą Paklausiau "už ką?". Sako "už tai, kad esat labai kūrybinga"
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 28, 17:37)
Pamiršau pasidžiaugti
Vakar nuo vienos savo labai šaunios mokinės gavau diiiiiiiiidelį šokoladą Paklausiau "už ką?". Sako "už tai, kad esat labai kūrybinga"
Jei pati nebūčiau pirmadienį gavus, tai gal pavydas graužtelėtų
Kokie paprasti mūsų džiaugsmai
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 28, 17:07)
Buvau su mokine pasaulio p. olimpiadoje. Ne viską atsakė, bet tikisi būt per viduriuką
Susipažinau su linastri Aplankiau buvusią kolegę, dirbančią toj pačioj mokykloj.
Susipažinau su linastri Aplankiau buvusią kolegę, dirbančią toj pačioj mokykloj.
Gal turi užduotėles, būtų smalsu jas pasižiūrėti. Manęs šis reikialiukas dar laukia
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 28, 17:58)
Gal turi užduotėles, būtų smalsu jas pasižiūrėti. Manęs šis reikialiukas dar laukia
Nors adresuota ne man , bet ryt darbe nuskenuosiu ir ikelsiu i pasta
Papildyta:
[/quote]
gaila,kad negalejom pabendrauti ilgiau
Sveikutės,
Vargstate su mėnesių pavadinimais ir savaitėmis. Suprantu. Mes pirmoje klasėje buvome pasidarę 12 paukščių (dabar jau nepamenu, bet lyg ir kažkuriame pirmokų vadovėlyje kažkas panašaus buvo). Tada keturiomis skirtingomis spalvomis (nes 4 metų laikai) nusispalvinome po tris paukščius (kiekvienam metų laikui 3 mėnesiai) ir užsirašėme didelėmis raidėmis mėnesius. Pasikabinome klasėje ir kabėjo pusė metų. Taip išmoko ir mėnesius, ir metų laikus. Deja, foto neturiu. Kažkaip anksčiau ne viską fotografuodavau, o dabar supratau, kad tai būtina.
Sakykite, ar dalyvaujate balandžio 4 d. konferencijoje Panevėžyje?
Vargstate su mėnesių pavadinimais ir savaitėmis. Suprantu. Mes pirmoje klasėje buvome pasidarę 12 paukščių (dabar jau nepamenu, bet lyg ir kažkuriame pirmokų vadovėlyje kažkas panašaus buvo). Tada keturiomis skirtingomis spalvomis (nes 4 metų laikai) nusispalvinome po tris paukščius (kiekvienam metų laikui 3 mėnesiai) ir užsirašėme didelėmis raidėmis mėnesius. Pasikabinome klasėje ir kabėjo pusė metų. Taip išmoko ir mėnesius, ir metų laikus. Deja, foto neturiu. Kažkaip anksčiau ne viską fotografuodavau, o dabar supratau, kad tai būtina.
Sakykite, ar dalyvaujate balandžio 4 d. konferencijoje Panevėžyje?
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 28, 18:51)
Jei pati nebūčiau pirmadienį gavus, tai gal pavydas graužtelėtų
Mūsų gyvenime tokios smulkmenos tik pakelia nuotaiką
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 28, 18:58)
Linastri pažadėjo atsiųst
QUOTE(linastri @ 2012 03 28, 19:03)
gaila,kad negalejom pabendrauti ilgiau
Tikiuosi, dar susimatysim
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 03 28, 14:50)
Nebandžiau, o pati bandei?
Aga, pabandėm. Drėm, lipdėm, klijavom, piešėm, filmavom.... Pasisekė
QUOTE(ninkute @ 2012 03 28, 18:13)
O kokia čia konferencija ir kur vyks?
Labas rytas, jau treciadienis Liko nebedaug iki atostogu. O man dar dvigubai smagiau , nes su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione
[/quote]
Tai bent pasiseke, neuzmirsk ispudziais pasidalinti, vasara ir manes laukia ten pat kelione, tik ne edukacine
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 28, 16:05)
Laikykis, atostogos jau atkeliauja. Ikalk tu paciu citrinu sulciu, zinok nusipurtai kaip suniukas iki pat uodegos ir jegu atsiranda
QUOTE(domassss @ 2012 03 27, 23:08)
Dar vienas pirmokų ,,sparnuotas " posakis.
Kalbam apie šeimos narius, klausiu, keli vaikai pas kiekvieną šeimoje, apie tarpusavio santykius ir t.t. Užduodu klausimą:keliese jūs šeimoje? Pakelkit rankas, kas iš jūsų augat dviese. Visi kelia, Klausiu, kas vienas šeimoje, vėl kelia. Vienas berniukas niekad nekelia, nors žinau, kad auga dviese su broliu. Sakau: o tai kiek jūsų šeimoje vaikų? O jis man : Aš vaikų dar neturiu...
Visa klasė springsta juoku, o jis žiūri nustebęs, pas nesuprato, ką ,,suskėlė".
Rimtų rimčiausias. Galvoju, gal negerai klausimą suformulavau, ar dar ką ne taip pasakiau. Nu bet visi kiti suprato...
Kartais ,,užmuša" su tokiais atsakymais...
Kalbam apie šeimos narius, klausiu, keli vaikai pas kiekvieną šeimoje, apie tarpusavio santykius ir t.t. Užduodu klausimą:keliese jūs šeimoje? Pakelkit rankas, kas iš jūsų augat dviese. Visi kelia, Klausiu, kas vienas šeimoje, vėl kelia. Vienas berniukas niekad nekelia, nors žinau, kad auga dviese su broliu. Sakau: o tai kiek jūsų šeimoje vaikų? O jis man : Aš vaikų dar neturiu...
Visa klasė springsta juoku, o jis žiūri nustebęs, pas nesuprato, ką ,,suskėlė".
Rimtų rimčiausias. Galvoju, gal negerai klausimą suformulavau, ar dar ką ne taip pasakiau. Nu bet visi kiti suprato...
Kartais ,,užmuša" su tokiais atsakymais...
Maniau, kad tik man sunkiai sekasi su pirmokais.
Papildyta:
[quote=simba3,2012 03 28, 07:44]
O kas cia per zaidimas???
As tai per savo 22 darbo metus pasteb iu, kad vaikai "degraduoja". Nu nebuvo anksciau vaikai tokie issiblaske, nesusikaupiantys.
Sveikos, pradinukės,
Kreipiuosi į Jus su prašymu: būkite geros, išspręskite šį tekstinį uždavinį, taip, kaip reikia ketvirtoje klasėje.
Uždavinys:
Sodininkas už 30 kg. durpių sumokėjo 24 Lt., o už 4 kg. žolės sėklų - 48 kg. Kiek kilogramas sėklų brangesnis už kilogramą durpių?
Priešistorė tokia: mano vaikas sprendė jį kartu su vyru. Atliko visą lapą, t.y 5 užduotėles. Pagal mokytojos vertinimą, visos, išskyrus šią, teisingai atliktos. Gavo prastą įvertinimą, labai nusiminė, nes ATLIKO IR AIŠKINOSI SU TĖČIU (tėtis fizikas). Man taip pat atrodo, kad jie išsprendė teisingai, todėl kreipiuosi į Jus pagalbos. gal mes kažko nežinome?
Ačiū
Kreipiuosi į Jus su prašymu: būkite geros, išspręskite šį tekstinį uždavinį, taip, kaip reikia ketvirtoje klasėje.
Uždavinys:
Sodininkas už 30 kg. durpių sumokėjo 24 Lt., o už 4 kg. žolės sėklų - 48 kg. Kiek kilogramas sėklų brangesnis už kilogramą durpių?
Priešistorė tokia: mano vaikas sprendė jį kartu su vyru. Atliko visą lapą, t.y 5 užduotėles. Pagal mokytojos vertinimą, visos, išskyrus šią, teisingai atliktos. Gavo prastą įvertinimą, labai nusiminė, nes ATLIKO IR AIŠKINOSI SU TĖČIU (tėtis fizikas). Man taip pat atrodo, kad jie išsprendė teisingai, todėl kreipiuosi į Jus pagalbos. gal mes kažko nežinome?
Ačiū
QUOTE(vakare-tyla @ 2012 03 28, 19:57)
Sveikos, pradinukės,
Uždavinys:
Ačiū
Uždavinys:
Ačiū
Truputį neaišku