Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pamiršau pasidžiaugti ax.gif
Vakar nuo vienos savo labai šaunios mokinės gavau diiiiiiiiidelį šokoladą rolleyes.gif Paklausiau "už ką?". Sako "už tai, kad esat labai kūrybinga" wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 kovo 2012 - 16:38
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 28, 17:37)
Pamiršau pasidžiaugti ax.gif
Vakar nuo vienos savo labai šaunios mokinės gavau diiiiiiiiidelį šokoladą rolleyes.gif Paklausiau "už ką?". Sako "už tai, kad esat labai kūrybinga"  wub.gif  smile.gif

Jei pati nebūčiau pirmadienį gavus, tai gal pavydas graužtelėtų lotuliukas.gif
Kokie paprasti mūsų džiaugsmai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 28, 17:07)
Buvau su mokine pasaulio p. olimpiadoje. Ne viską atsakė, bet tikisi būt per viduriuką smile.gif
Susipažinau su linastri 4u.gif Aplankiau buvusią kolegę, dirbančią toj pačioj mokykloj.

Gal turi užduotėles, būtų smalsu jas pasižiūrėti. Manęs šis reikialiukas dar laukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 28, 17:58)
Gal turi užduotėles, būtų smalsu jas pasižiūrėti. Manęs šis reikialiukas dar laukia  blush2.gif

Nors adresuota ne man smile.gif , bet ryt darbe nuskenuosiu ir ikelsiu i pasta
Papildyta:
Susipažinau su linastri 4u.gif Aplankiau buvusią kolegę, dirbančią toj pačioj mokykloj.
[/quote]
gaila,kad negalejom pabendrauti ilgiau
Atsakyti
Sveikutės,
Vargstate su mėnesių pavadinimais ir savaitėmis. Suprantu. Mes pirmoje klasėje buvome pasidarę 12 paukščių (dabar jau nepamenu, bet lyg ir kažkuriame pirmokų vadovėlyje kažkas panašaus buvo). Tada keturiomis skirtingomis spalvomis (nes 4 metų laikai) nusispalvinome po tris paukščius (kiekvienam metų laikui 3 mėnesiai) ir užsirašėme didelėmis raidėmis mėnesius. Pasikabinome klasėje ir kabėjo pusė metų. Taip išmoko ir mėnesius, ir metų laikus. Deja, foto neturiu. Kažkaip anksčiau ne viską fotografuodavau, o dabar supratau, kad tai būtina.
Sakykite, ar dalyvaujate balandžio 4 d. konferencijoje Panevėžyje?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 28, 18:51)
Jei pati nebūčiau pirmadienį gavus, tai gal pavydas graužtelėtų lotuliukas.gif
Kokie paprasti mūsų džiaugsmai 4u.gif

Mūsų gyvenime tokios smulkmenos tik pakelia nuotaiką wub.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 28, 18:58)
Gal turi užduotėles, būtų smalsu jas pasižiūrėti. Manęs šis reikialiukas dar laukia  blush2.gif

Linastri pažadėjo atsiųst mirksiukas.gif

QUOTE(linastri @ 2012 03 28, 19:03)
gaila,kad negalejom pabendrauti ilgiau

Tikiuosi, dar susimatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 03 28, 14:50)
Nebandžiau, o pati bandei?

Aga, pabandėm. Drėm, lipdėm, klijavom, piešėm, filmavom.... Pasisekė ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 28, 18:13)
Sveikutės,
Sakykite, ar dalyvaujate balandžio 4 d. konferencijoje Panevėžyje?

O kokia čia konferencija ir kur vyks?
Atsakyti

Labas rytas, jau treciadienis thumbup.gif Liko nebedaug iki atostogu. O man dar dvigubai smagiau , nes su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione ax.gif
[/quote]

Tai bent pasiseke, neuzmirsk ispudziais pasidalinti, vasara ir manes laukia ten pat kelione, tik ne edukacine smile.gif
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 28, 16:05)
Sveikutes. Isunkta kaip citrina verysad.gif jegu NULIS Laukiu nesulaukiu atostogu doh.gif

Laikykis, atostogos jau atkeliauja. Ikalk tu paciu citrinu sulciu, zinok nusipurtai kaip suniukas iki pat uodegos ir jegu atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 03 27, 23:08)
Dar vienas pirmokų ,,sparnuotas " posakis.
Kalbam apie šeimos narius, klausiu, keli vaikai pas kiekvieną šeimoje, apie tarpusavio santykius ir t.t. Užduodu klausimą:keliese jūs šeimoje? Pakelkit rankas,  kas iš jūsų augat dviese. Visi kelia, Klausiu, kas vienas šeimoje, vėl kelia. Vienas berniukas niekad nekelia, nors žinau, kad auga dviese su broliu. Sakau: o tai kiek jūsų šeimoje vaikų? O jis man : Aš vaikų dar neturiu...
Visa klasė springsta juoku, o jis žiūri nustebęs, pas nesuprato, ką ,,suskėlė".
Rimtų rimčiausias. Galvoju, gal negerai klausimą suformulavau, ar dar ką ne taip pasakiau. Nu bet visi kiti suprato... doh.gif

Kartais ,,užmuša" su tokiais atsakymais... smile.gif

thumbup.gif
Maniau, kad tik man sunkiai sekasi su pirmokais.
Papildyta:
[quote=simba3,2012 03 28, 07:44]
biggrin.gif
O kas cia per zaidimas??? g.gif
As tai per savo 22 darbo metus pasteb iu, kad vaikai "degraduoja". Nu nebuvo anksciau vaikai tokie issiblaske, nesusikaupiantys.

doh.gif
Atsakyti
Sveikos, pradinukės,

Kreipiuosi į Jus su prašymu: būkite geros, išspręskite šį tekstinį uždavinį, taip, kaip reikia ketvirtoje klasėje.
Uždavinys:
Sodininkas už 30 kg. durpių sumokėjo 24 Lt., o už 4 kg. žolės sėklų - 48 kg. Kiek kilogramas sėklų brangesnis už kilogramą durpių?

Priešistorė tokia: mano vaikas sprendė jį kartu su vyru. Atliko visą lapą, t.y 5 užduotėles. Pagal mokytojos vertinimą, visos, išskyrus šią, teisingai atliktos. Gavo prastą įvertinimą, labai nusiminė, nes ATLIKO IR AIŠKINOSI SU TĖČIU (tėtis fizikas). Man taip pat atrodo, kad jie išsprendė teisingai, todėl kreipiuosi į Jus pagalbos. gal mes kažko nežinome?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 28 kovo 2012 - 18:58
QUOTE(vakare-tyla @ 2012 03 28, 19:57)
Sveikos, pradinukės,

Kreipiuosi į Jus su prašymu: būkite geros, išspręskite šį tekstinį uždavinį, taip, kaip reikia ketvirtoje klasėje.
Uždavinys:
Sodininkas už 30 kg. durpių sumokėjo 24 Lt., o už 4 kg. žolės sėklų - 48 kg. Kiek kilogramas sėklų brangesnis už kilogramą durpių?
Priešistorė tokia: mano vaikas sprendė  jį kartu su vyru. Atliko visą lapą, t.y 5 užduotėles. Pagal mokytojos vertinimą, visos, išskyrus šią, teisingai atliktos. Gavo prastą įvertinimą, labai nusiminė, nes ATLIKO IR AIŠKINOSI SU TĖČIU (tėtis fizikas). Man taip pat atrodo, kad jie išsprendė teisingai, todėl kreipiuosi į Jus pagalbos. gal mes kažko nežinome?

Ačiū 4u.gif

Truputį neaišku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 28 kovo 2012 - 19:07