Šnekant apie kompiuterius, priklausomybę jiems, siūlyčiau pažiūrėti filmuką. Dauguma tikriausiai matėte.
http://www.youtube.c...U...hare&mid=54
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 28, 13:16)
Dabar turiu darbo iš trijų kompųsurinkti į vieną erdvę internete. Nes pati jau pasiklystų ką turiu. Kol kas vietoje tik ką dariausi trečiokams, o labiausiai tai projektui "Keliaujam po Lietuvą. Regionai". Dar mane labai gelbėja konferencijų Panevėžyje medžiagos diskeliai. Bet tuos ko gero turit visos.
Bent aš tai tikrai neturiu
Įmesk, pravers visoms
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 03 28, 14:52)
Šnekant apie kompiuterius, priklausomybę jiems, siūlyčiau pažiūrėti filmuką. Dauguma tikriausiai matėte.
Žiauru.. saku, gal reikia tėvams persiųst, nes manau, kad nemažai vaikų dienas leidžia prie kompų..
Sveikutes. Isunkta kaip citrina jegu NULIS Laukiu nesulaukiu atostogu
QUOTE(rollick @ 2012 03 28, 14:40)
Žiauru.. saku, gal reikia tėvams persiųst, nes manau, kad nemažai vaikų dienas leidžia prie kompų..
Jei vyresnėliams, tai galima persiųsti, iš tiesų ten šeima, kurioje vaikus augina viena mama, kaip suprantu ji daug dirba, o kompiuteris, tai tartum įrankis atitraukiantis vaiką nuo gatvės... Rezultatas tragiškas.
Ir laaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai noriu prie juros!!!!! Galejom ir neatkelti susitikimo
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 28, 15:09)
Jei tik turi noro - nuvažiuok, manau Aurutė tik apsidžiaugs.
QUOTE(b.s @ 2012 03 28, 16:17)
Tai jau vyrui pasakiau, kad susitikimo nebus tai dabar jeigu sugalvosiu vaziuoti tai nesupras itars kazka negera
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 06:44)
O kas cia per zaidimas???
Žaidimas "Lorencija miela". Visi susikibę eina ratu ir sako žodžius:
Lorencija miela, Lorencija tu,
kada gi mes vėliai būsim kartu?
PIRMADIENĮ
PIRMADIENĮ, ANTRADIENĮ
PIRMADIENĮ, ANTRADIENĮ, TREČIADIENĮ
PIRMADIENĮ, ANTRADIENĮ, TREČIADIENĮ, KETVIRTADIENĮ....ir t.t.
kol baigia išvardint visas savaitės dienas. Bet sakant VARDĄ ir SAVAITĖS DIENĄ reikia TŪPTI.
SAKANT PASKUTINĮ KARTĄ SAVAITĖS DIENAS, MAŽA NEBEATRODO... AŠTUNTADIENIO NEBŪNA
Sveikutės
Aš taip taip išsunkta kaip citrina Bet jau atsigaunu. Va paskutinę keptuvę blynų iškepu ir bus mano laikas
Pas mus vyko edukacinė kiaušinių marginimo vašku pamokėlė. Labai gražiai bendravo, vaikai buvo nuolat giriami iš marginimą, tai skatino juos dar geriau dirbti. Patenkinti nusimargino vašku ir nusidažė po 2 kiaušinius. Vaikai džiaugėsi savo darbu
Jei įdomu, nuotraukėles sudėjau į savo tinklalapį Mokykla-->Projektai.Konkursai.
Buvau su mokine pasaulio p. olimpiadoje. Ne viską atsakė, bet tikisi būt per viduriuką
Susipažinau su linastri Aplankiau buvusią kolegę, dirbančią toj pačioj mokykloj.
Aš taip taip išsunkta kaip citrina Bet jau atsigaunu. Va paskutinę keptuvę blynų iškepu ir bus mano laikas
Pas mus vyko edukacinė kiaušinių marginimo vašku pamokėlė. Labai gražiai bendravo, vaikai buvo nuolat giriami iš marginimą, tai skatino juos dar geriau dirbti. Patenkinti nusimargino vašku ir nusidažė po 2 kiaušinius. Vaikai džiaugėsi savo darbu
Jei įdomu, nuotraukėles sudėjau į savo tinklalapį Mokykla-->Projektai.Konkursai.
Buvau su mokine pasaulio p. olimpiadoje. Ne viską atsakė, bet tikisi būt per viduriuką
Susipažinau su linastri Aplankiau buvusią kolegę, dirbančią toj pačioj mokykloj.
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 28, 16:34)
Žaidimas "Lorencija miela". Visi susikibę eina ratu ir sako žodžius:
PIRMADIENĮ
PIRMADIENĮ, ANTRADIENĮ
kol baigia išvardint visas savaitės dienas. Bet sakant VARDĄ ir SAVAITĖS DIENĄ reikia TŪPTI.
PIRMADIENĮ
PIRMADIENĮ, ANTRADIENĮ
Geras žaidimas, reikės išbandyti. Ačiū.
Žaidimas geras, per kūno kultūrą irgi tinka