Dar vienas pirmokų ,,sparnuotas " posakis.
Kalbam apie šeimos narius, klausiu, keli vaikai pas kiekvieną šeimoje, apie tarpusavio santykius ir t.t. Užduodu klausimą:keliese jūs šeimoje? Pakelkit rankas, kas iš jūsų augat dviese. Visi kelia, Klausiu, kas vienas šeimoje, vėl kelia. Vienas berniukas niekad nekelia, nors žinau, kad auga dviese su broliu. Sakau: o tai kiek jūsų šeimoje vaikų? O jis man : Aš vaikų dar neturiu...
Visa klasė springsta juoku, o jis žiūri nustebęs, pas nesuprato, ką ,,suskėlė".
Rimtų rimčiausias. Galvoju, gal negerai klausimą suformulavau, ar dar ką ne taip pasakiau. Nu bet visi kiti suprato...
Kartais ,,užmuša" su tokiais atsakymais...
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 27, 13:12)
89 proc !
negaliu atsistebėti tokiais vaikais, kurie žiūri į viską, lyg išgirdę pirmą kartą. Turiu mergaitę, kuri žiūri išsproginusi akis, nustebusiu žvilgsniu ir tyli. Atrodo, kad kokius du metus nebuvo mokykloje, ar iš kokio užsienio grįžo... 4kl nežino, kad 1litas - 100ct. Duodu saują centų (po 10,5,2)-nesuskaičiuoja. Šiandien klausiu, ar moka naudotis telefonu (apie laikrodį ar termometrą jau nešneku), tai sako: "nelabai"
QUOTE(domassss @ 2012 03 27, 21:56)
Net palengvėjo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jau maniau, kad pas mane vieną tokie proto bokštai... Antrą mėnesį kalam per visas pamokas, nuolat kartojam.... Kai kam - tamsus miškas. Ir pas mus aštuntadienis buvo...
Lygiai taip pat. Ačiū, simba, kad pasidalinai šiuo ,,džiaugsmu"...
Lygiai taip pat. Ačiū, simba, kad pasidalinai šiuo ,,džiaugsmu"...
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 27, 21:59)
MOKYDAMA SAVAITĖS DIENAS VISADA ŽAIDŽIU "lORENCIJA MIELA". GREIT SAVAITĖS DIENAS ĮSIMENA, KAI KOJOS NUVARGSTA
O kas cia per zaidimas???
QUOTE(vai2 @ 2012 03 27, 23:32)
negaliu atsistebėti tokiais vaikais, kurie žiūri į viską, lyg išgirdę pirmą kartą. Turiu mergaitę, kuri žiūri išsproginusi akis, nustebusiu žvilgsniu ir tyli. Atrodo, kad kokius du metus nebuvo mokykloje, ar iš kokio užsienio grįžo... 4kl nežino, kad 1litas - 100ct. Duodu saują centų (po 10,5,2)-nesuskaičiuoja. Šiandien klausiu, ar moka naudotis telefonu (apie laikrodį ar termometrą jau nešneku), tai sako: "nelabai"
As tai per savo 22 darbo metus pasteb iu, kad vaikai "degraduoja". Nu nebuvo anksciau vaikai tokie issiblaske, nesusikaupiantys. O dabar? Neu jiems idomu, nei jie klauso, ir dar savo nuomone reiskia ir pabandyk nesureaguot
Labas rytas, jau treciadienis Liko nebedaug iki atostogu. O man dar dvigubai smagiau , nes su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 06:44)
:. O man dar dvigubai smagiau , nes su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione
SUPER
Baltai pavydžiu
Labutis visoms Ar kuri nors vilnietė ar kaunietė bandėt dalyvauti projekte "Susitikime prie Baltijos". Jai taip, tai kaip sekėsi?
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 06:44)
su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione
Simba, ko nepasigyrei anksčiau? Kaip susiorganizavai tokią kelionę? Žiauriai norėčiau...
Papildyta:
Šiandien buvome interneto paskaitėlėje. Nors klausytojų auditorija- pirmokai ir antrokai, bet lektorius superinis Medžiagą lanksčiai ir įdomiai pateikė pritaikydamas vaikų turimoms žinioms praplėsti. vAIKAI GRĮŽO PATENKINTI, su dovanėlėmis ir pažymėjimais. Ir man labai patiko
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 27, 21:45)
Pridarai medžiagos, kad tik vaizdo, garso, skonio, kvapo ir t.t. būtų, pasakoji su užsidegimu, nes man pasaulio p. žiauriai patinka.
Gal ir su mumis pasidalintum turima medžiaga?
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 28, 15:12)
Simba, ko nepasigyrei anksčiau? Kaip susiorganizavai tokią kelionę? Žiauriai norėčiau...
Papildyta:
Šiandien buvome interneto paskaitėlėje. Nors klausytojų auditorija- pirmokai ir antrokai, bet lektorius superinis Medžiagą lanksčiai ir įdomiai pateikė pritaikydamas vaikų turimoms žinioms praplėsti. vAIKAI GRĮŽO PATENKINTI, su dovanėlėmis ir pažymėjimais. Ir man labai patiko
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Dabar turiu darbo iš trijų kompųsurinkti į vieną erdvę internete. Nes pati jau pasiklystų ką turiu. Kol kas vietoje tik ką dariausi trečiokams, o labiausiai tai projektui "Keliaujam po Lietuvą. Regionai". Dar mane labai gelbėja konferencijų Panevėžyje medžiagos diskeliai. Bet tuos ko gero turit visos.
Dalinuosi nuoroda, kurią gavau iš lektoriaus ( "Saugesnis internetas"):
http://www.teo.lt/sa...rneto-akademija
http://www.teo.lt/sa...rneto-akademija
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 28, 12:44)
Ar kuri nors vilnietė ar kaunietė bandėt dalyvauti projekte "Susitikime prie Baltijos". Jai taip, tai kaip sekėsi?
Nebandžiau, o pati bandei?
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 28, 14:16)
Dabar turiu darbo iš trijų kompų surinkti į vieną erdvę internete. Nes pati jau pasiklystų ką turiu. Kol kas vietoje tik ką dariausi trečiokams, o labiausiai tai projektui "Keliaujam po Lietuvą. Regionai". Dar mane labai gelbėja konferencijų Panevėžyje medžiagos diskeliai. Bet tuos ko gero turit visos.
Tai bent turtai pas tave! O Panevėžio konferencijos diskelių medžiagą , berods, jei neklystu, auglina buvo siuntusi