Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dar vienas pirmokų ,,sparnuotas " posakis.
Kalbam apie šeimos narius, klausiu, keli vaikai pas kiekvieną šeimoje, apie tarpusavio santykius ir t.t. Užduodu klausimą:keliese jūs šeimoje? Pakelkit rankas, kas iš jūsų augat dviese. Visi kelia, Klausiu, kas vienas šeimoje, vėl kelia. Vienas berniukas niekad nekelia, nors žinau, kad auga dviese su broliu. Sakau: o tai kiek jūsų šeimoje vaikų? O jis man : Aš vaikų dar neturiu...
Visa klasė springsta juoku, o jis žiūri nustebęs, pas nesuprato, ką ,,suskėlė".
Rimtų rimčiausias. Galvoju, gal negerai klausimą suformulavau, ar dar ką ne taip pasakiau. Nu bet visi kiti suprato... doh.gif

Kartais ,,užmuša" su tokiais atsakymais... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 27 kovo 2012 - 21:09
QUOTE(domassss @ 2012 03 27, 21:08)
O jis man : Aš vaikų dar neturiu...

Protuolis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 27, 13:12)

Patikrinkite savo IKT įgūdžius internetiniu barometru:
http://dev.ecdl.lt/p...dex.php?lang=lt

89 proc ! clap.gif blush2.gif
Atsakyti
negaliu atsistebėti tokiais vaikais, kurie žiūri į viską, lyg išgirdę pirmą kartą. Turiu mergaitę, kuri žiūri išsproginusi akis, nustebusiu žvilgsniu ir tyli. Atrodo, kad kokius du metus nebuvo mokykloje, ar iš kokio užsienio grįžo... doh.gif 4kl nežino, kad 1litas - 100ct. Duodu saują centų (po 10,5,2)-nesuskaičiuoja. Šiandien klausiu, ar moka naudotis telefonu (apie laikrodį ar termometrą jau nešneku), tai sako: "nelabai" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 03 27, 21:56)
Net palengvėjo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jau maniau, kad pas mane vieną tokie proto bokštai... g.gif Antrą mėnesį kalam per visas pamokas, nuolat kartojam....  doh.gif Kai kam - tamsus miškas. Ir pas mus aštuntadienis buvo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Lygiai taip pat. Ačiū, simba, kad pasidalinai šiuo ,,džiaugsmu"...

biggrin.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 27, 21:59)
MOKYDAMA SAVAITĖS DIENAS VISADA ŽAIDŽIU "lORENCIJA MIELA". GREIT SAVAITĖS DIENAS ĮSIMENA, KAI KOJOS NUVARGSTA lotuliukas.gif

O kas cia per zaidimas??? g.gif
QUOTE(vai2 @ 2012 03 27, 23:32)
negaliu atsistebėti tokiais vaikais, kurie žiūri į viską, lyg išgirdę pirmą kartą. Turiu mergaitę, kuri žiūri išsproginusi akis, nustebusiu žvilgsniu ir tyli. Atrodo, kad kokius du metus nebuvo mokykloje, ar iš kokio užsienio grįžo... doh.gif 4kl nežino, kad 1litas - 100ct. Duodu saują centų (po 10,5,2)-nesuskaičiuoja. Šiandien klausiu, ar moka naudotis telefonu (apie laikrodį ar termometrą jau nešneku), tai sako: "nelabai" blink.gif

As tai per savo 22 darbo metus pasteb iu, kad vaikai "degraduoja". Nu nebuvo anksciau vaikai tokie issiblaske, nesusikaupiantys. O dabar? Neu jiems idomu, nei jie klauso, ir dar savo nuomone reiskia ir pabandyk nesureaguot doh.gif

Labas rytas, jau treciadienis thumbup.gif Liko nebedaug iki atostogu. O man dar dvigubai smagiau , nes su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 27, 23:40)
Protuolis  bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 06:44)
:. O man dar dvigubai smagiau , nes su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione ax.gif

SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Baltai pavydžiu ax.gif

Labutis visoms smile.gif Ar kuri nors vilnietė ar kaunietė bandėt dalyvauti projekte "Susitikime prie Baltijos". Jai taip, tai kaip sekėsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 28 kovo 2012 - 12:44
QUOTE(simba3 @ 2012 03 28, 06:44)
su kolege vaziuojam i Kroatija i edukacine kelione ax.gif

Simba, ko nepasigyrei anksčiau? Kaip susiorganizavai tokią kelionę? mirksiukas.gif Žiauriai norėčiau... blush2.gif
Papildyta:
Šiandien buvome interneto paskaitėlėje. Nors klausytojų auditorija- pirmokai ir antrokai, bet lektorius superinis thumbup.gif Medžiagą lanksčiai ir įdomiai pateikė pritaikydamas vaikų turimoms žinioms praplėsti. vAIKAI GRĮŽO PATENKINTI, su dovanėlėmis ir pažymėjimais. Ir man labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 27, 21:45)
Pridarai medžiagos, kad tik vaizdo, garso, skonio, kvapo ir t.t. būtų, pasakoji su užsidegimu, nes man pasaulio p. žiauriai patinka.

Gal ir su mumis pasidalintum turima medžiaga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 28, 15:12)
Simba, ko nepasigyrei anksčiau? Kaip susiorganizavai tokią kelionę? mirksiukas.gif Žiauriai norėčiau... blush2.gif
Papildyta:
Šiandien buvome interneto paskaitėlėje. Nors klausytojų auditorija- pirmokai ir antrokai, bet lektorius superinis thumbup.gif  Medžiagą lanksčiai ir įdomiai pateikė pritaikydamas vaikų turimoms žinioms praplėsti. vAIKAI GRĮŽO PATENKINTI, su dovanėlėmis ir pažymėjimais. Ir man labai patiko thumbup.gif
Papildyta:

Gal ir su mumis pasidalintum turima medžiaga? ax.gif

Dabar turiu darbo iš trijų kompųsurinkti į vieną erdvę internete. Nes pati jau pasiklystų ką turiu. Kol kas vietoje tik ką dariausi trečiokams, o labiausiai tai projektui "Keliaujam po Lietuvą. Regionai". Dar mane labai gelbėja konferencijų Panevėžyje medžiagos diskeliai. Bet tuos ko gero turit visos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 28 kovo 2012 - 13:35
Dalinuosi nuoroda, kurią gavau iš lektoriaus ( "Saugesnis internetas"):

http://www.teo.lt/sa...rneto-akademija
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 28, 12:44)
Ar kuri nors vilnietė ar kaunietė bandėt dalyvauti projekte "Susitikime prie Baltijos". Jai taip, tai kaip sekėsi?

Nebandžiau, o pati bandei?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 28, 14:16)
Dabar turiu darbo iš trijų kompų surinkti į vieną erdvę internete. Nes pati jau pasiklystų ką turiu. Kol kas vietoje tik ką dariausi trečiokams, o labiausiai tai projektui "Keliaujam po Lietuvą. Regionai". Dar mane labai gelbėja konferencijų Panevėžyje medžiagos diskeliai. Bet tuos ko gero turit visos.

Tai bent turtai pas tave! rolleyes.gif O Panevėžio konferencijos diskelių medžiagą , berods, jei neklystu, auglina buvo siuntusi g.gif
Atsakyti