Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 27, 19:37)
Kaip pirmokems sekasi su metu laikais(menesiais isskirstyt) ?? Kaip jie pas mane maiso metu laikus, menesius ir savaites dienas doh.gif  Paklausi menesiu, vardina metu laikus ar dar geriau savaites dienas (ne visi, bet yra nemazai tokiu), beje . zinokit ir astuntadienis yra doh.gif

Grįžusi po 2 sav. priverstinių atostogų, taip pat sužinojau įdomią naujieną, kad yra ir dešimtadienis lotuliukas.gif
Sakau, gal kuri pasidariusi vaizdinės medžiagos su mėnesiais ir sav. dienų pavadinimais? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 27, 13:12)
Tai kad atšauktas susitikimas pas Aurutę g.gif Ar aš kažką praleidau... blush2.gif

Patikrinkite savo IKT įgūdžius internetiniu barometru:
http://dev.ecdl.lt/p...dex.php?lang=lt

Aš labai tikiuosi, kad tik atidėtas mirksiukas.gif .

85 blush2.gif

QUOTE(Šarkka @ 2012 03 27, 16:47)
Velykinis atšauktas, bet vasarą gal pavyks  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 27, 19:28)
Man valdžia atnešė popierių, kuriame parašytos datos į seminarus apie interaktyvias lentas, bet iškart pareiškė, kad dvi dienas iš darbo neišleis doh.gif Tai kam tada erzinti? g.gif

Aš užsiregistravau į seminarą per Velykų atostogas, tik dar patvirtinimo nesulaukiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 27, 17:29)
Pasitikrinau  blink.gif ir tik 71 procentą surinkau doh.gif O jau maniau gudri esu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ir man - mokytis dar ir mokytis- 81%. doh.gif
Atsakyti
83 % - blush2.gif

Ir ne pyragai, tikėjausi daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 27 kovo 2012 - 20:11
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 27, 20:44)
Grįžusi po 2 sav. priverstinių atostogų, taip pat sužinojau įdomią naujieną, kad yra ir dešimtadienis lotuliukas.gif
Sakau, gal kuri pasidariusi vaizdinės medžiagos su mėnesiais ir sav. dienų pavadinimais? mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

Nu ir kas kad as padariau, pastoviu, paklabu viena sau, ziuri, ziovauja, gudresni atsako, o kitiem da lampocki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 27, 21:11)
da lampocki doh.gif

biggrin.gif seniai girdėtas išsireiškimas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės, linkėjimai visoms jubiliatėms, kad ir pavėluotai 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 27, 20:44)

Notebooke yra savaitės dienos. siunčiu į paštą. Tik reik lietuviškus užrašus parašyt. Aš tinginiauju tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 27 kovo 2012 - 20:43
QUOTE(simba3 @ 2012 03 27, 22:11)
lotuliukas.gif

Nu ir kas kad as padariau, pastoviu, paklabu viena sau, ziuri, ziovauja, gudresni atsako, o kitiem da lampocki doh.gif

drinks_cheers.gif kažkaip sunkiai man sekasi su pasaulio pažinimu. Pridarai medžiagos, kad tik vaizdo, garso, skonio, kvapo ir t.t. būtų, pasakoji su užsidegimu, nes man pasaulio p. žiauriai patinka. Patys pristatymus daro, kuria. Reikia testą parašyti - toks vaizdas, kad net nebuvom kalbėję. doh.gif
Atsakyti
Eknos, labai grazios vistytes ir kiausinukai, saunuoliai vaikai ir mokytoja biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 03 27, 19:37)

Kaip pirmokems sekasi su metu laikais(menesiais isskirstyt) ?? Kaip jie pas mane maiso metu laikus, menesius ir savaites dienas doh.gif  Paklausi menesiu, vardina metu laikus ar dar geriau savaites dienas (ne visi, bet yra nemazai tokiu), beje . zinokit ir astuntadienis yra doh.gif

Net palengvėjo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jau maniau, kad pas mane vieną tokie proto bokštai... g.gif Antrą mėnesį kalam per visas pamokas, nuolat kartojam.... doh.gif Kai kam - tamsus miškas. Ir pas mus aštuntadienis buvo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lygiai taip pat. Ačiū, simba, kad pasidalinai šiuo ,,džiaugsmu"...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 03 27, 21:56)
Net palengvėjo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jau maniau, kad pas mane vieną tokie proto bokštai... g.gif Antrą mėnesį kalam per visas pamokas, nuolat kartojam....  doh.gif Kai kam - tamsus miškas. Ir pas mus aštuntadienis buvo... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Lygiai taip pat. Ačiū, simba, kad pasidalinai šiuo ,,džiaugsmu"...

MOKYDAMA SAVAITĖS DIENAS VISADA ŽAIDŽIU "lORENCIJA MIELA". GREIT SAVAITĖS DIENAS ĮSIMENA, KAI KOJOS NUVARGSTA lotuliukas.gif
Atsakyti