Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 26, 18:41)
Užregistravau ir aš savo trečiokus į saugaus interneto paskaitėlę. Mus prijungs prie Avižienių mokyklos trečiokų  tongue.gif  GAlvoju, gaila, kad ne su Lutute pasimatysiu  ax.gif

Šarkka, smagumėlis 4u.gif Per kolegę perduosiu Tau lauknešėlį mirksiukas.gif
Buvau rezervavusi laiką kartu su trečiokais, bet persirašiau į 28d., nes 29d. važiuosiu stebėti Rudaminoje atviros veiklos. Ech, nelemta dar mums susitikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 26, 22:39)
Buvau rezervavusi laiką kartu su trečiokais, bet persirašiau į 28d., nes 29d. važiuosiu stebėti Rudaminoje atviros veiklos. Ech, nelemta dar mums susitikti doh.gif

Aš irgi seniai esu užsiregistravus į pamokas. Ir tik paskui pagalvojau, ar tiks pagal amžių, nes vien vyresnės klasės, mes vieni buvom pradinukai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 26, 21:48)
Aš irgi seniai esu užsiregistravus į pamokas. Ir tik paskui pagalvojau, ar tiks pagal amžių, nes vien vyresnės klasės, mes vieni buvom pradinukai.  g.gif

Kolegės, kurios jau buvo su pradinukais, gyrė šias paskaitėles. Jos pritaikytos pagal vaiko amžių. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2012 03 26, 20:23)
labai patiko Ritytes ki6kis

Rityte, kiškiai superiniai thumbup.gif thumbup.gif Išsisaugojau idėją. Tik greičiausia, kad panaudosiu kitąmet. Penktadienį laukia velykinė edukacija- marginsime kiaušinius vašku.
Atsakyti
[quote=lutute1,2012 03 26, 23:01]
Kolegės, kurios jau buvo su pradinukais, gyrė šias paskaitėles. Jos pritaikytos pagal vaiko amžių. drinks_cheers.gif
Papildyta:

Dėkui, nuraminot. bigsmile.gif Tik labai ilgai laukti, mes būsim gegužės 24 D. doh.gif tai laukti ir laukti, dar ir pamiršiu.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 19, 22:56)
bigsmile.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Age-melage, ar gavai šiandien papildomą info dėl iTEC seminaro? Mačiau Tave įrašytą rytiniu srautu. Jei negalėsiu 13val., tai susimatysim 9val. mirksiukas.gif
Tiesa, nustebau ir nudžiugau, kai baigusi su nuosavu trečioku ruošti matematiką, radau Tavo skaidres būtent ta pačia tema. Ta proga dar ir įtvirtinome. Labai ačiū 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 26, 22:07)
Tik labai ilgai laukti, mes būsim gegužės 24 D.  doh.gif tai laukti ir laukti, dar ir pamiršiu.

Jei pamirši- ne bėda. Organizatorės pačios paskambina ir patikslina dėl dalyvavimo. Bent taip buvo mums.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 26, 23:13)
Age-melage, ar gavai šiandien papildomą info dėl iTEC seminaro? Mačiau Tave įrašytą rytiniu srautu. Jei negalėsiu 13val., tai susimatysim 9val. mirksiukas.gif
Tiesa, nustebau ir nudžiugau, kai baigusi su nuosavu trečioku ruošti matematiką, radau Tavo skaidres būtent ta pačia tema. Ta proga dar ir įtvirtinome. Labai ačiū 4u.gif

Papildyta:

Jei pamirši- ne bėda. Organizatorės pačios paskambina ir patikslina dėl dalyvavimo. Bent taip buvo mums.

Na, tada užbaigsim metus saugiai thumbup.gif
Atsakyti
Į velykinių pūkuotukų temą - galima dar ir kiškutį iš siūlų sumeistrauti smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 26, 23:01)
Rityte, kiškiai superiniai  thumbup.gif  thumbup.gif  Išsisaugojau idėją. Tik greičiausia, kad panaudosiu kitąmet. Penktadienį laukia velykinė edukacija- marginsime kiaušinius vašku.

Bus dar tų Velykų biggrin.gif
Atsakyti
rityte, zuzanelelabai ačiū friends.gif
pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 26, 20:07)
Ir aš neradau, nesusigaudau kur jis nukeliavo g.gif Tik kai paieškoj užsirašau Velykiniai darbeliai- randu unsure.gif

Gal galit man į AŽ arba vaidajan@gmail.com atsiųst blush2.gif
kažkaip paštas man sunkiai atsidarinėja, vis pakimba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 26, 23:46)
rityte, zuzanelelabai ačiū  friends.gif
pavyko thumbup.gif

Puiku! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 26, 21:39)

Tai matyt todėl, kad tu nebevažiuoji, mums vietos atsirado 4u.gif

Tu vis dar saugai man tą lauknešėlį bigsmile.gif Ačiū iš anksto drinks_cheers.gif

O susitiksim gal pas Aurutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 26, 22:13)

Gavau gavau, bet jau tinginys apima ... tingiu važiuot blush2.gif Nors gal čia ir ne tinginys. Praeitą savaitę lb sirgau ir dabar dar blogai jaučiuosi, o darbų darbelių susikaupė... Tai va, net nežinau ką daryt su tuo seminaru.
Smagu, kad skaidrė pravertė biggrin.gif Tikiuosi klaidų nebuvo??
Atsakyti