Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 26, 19:04)
Pasitikrink nustatymus. Nuimk varnelę, nes tikriausia uždėta, kad žinutės ateitų tau į paštą.

zuzanele, nepavyksta cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 26, 20:31)
Tai kad trafaretas prisegtas pačiame laiške  mirksiukas.gif
Man irgi labai patiko tas kiškis piškis smile.gif

lotuliukas.gif Ačiū už atvertas akis, nes ne kiekvienas aklas matoooo. Matyt mane veikia pavasdaris ir laikas
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 26, 21:31)
Rityte, ar galiu paklausti apie svetainę? Ar yra galimybė šių metų sudėtas nuotraukas padaryti kaip archyvą permetant į archyvus, o ne darant iš naujo. Nežinau ar aiškiai paklausiau. Bet jūsų svetainėj praėjusių metų veikla su tokiomis žaliomis rodyklėmis.

Aš tiesiog viską palikau, kaip buvo. O tik susikūriau naują puslapį, kuriame patalpinau nuorodas į ankstesniųjų metų puslapius. Pačius (tuos senuosius) puslapius padariau viršutiniame meniu nematomus (kuriant akies ženkliuką reikia pažymėti kryželiu), į juos patenkama tik per nuorodas.
O dabartinių mokinių veiklai sukūriau naujus puslapius ir juose talpinų šių mokslo metų informaciją.
Gal kiek aiškiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2012 03 26, 21:47)
lotuliukas.gif Ačiū už atvertas akis, nes ne kiekvienas aklas matoooo. Matyt mane veikia pavasdaris ir laikas

Trafaretas neryškus, piešiau pieštuku ir patingėjau apvedžioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 03 26, 20:47)

hihihi.gif Atostogos jau ne už kalnųųųųųųų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 03 26, 21:23)
4u.gif Sveiks. labai patiko Ritytes ki6kis, gal trafaretus b8tų galima gauti Dėkui

Labai gražus. Sužavėjo wub.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 26, 21:44)
zuzanele, nepavyksta cry.gif  cry.gif  cry.gif

Nustatymai pas mane tokie:
Comment Order -guestbook
Moderate- no
Email Notifications- no
CAPTCHA- no
Discussion active- yes

Mergaitės, gal ką turit apie skysčius, jų matavimus, litrą ir mililitrą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 kovo 2012 - 20:03
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 26, 21:44)
zuzanele, nepavyksta cry.gif  cry.gif  cry.gif

kad ji kur galas, gal sumaišei svečių knygą ir kontaktus? Kuriant svetainę yra duodami kontaktai, kur įrašius savo el.paštą visi svetainės lankytojai gali parašyti el.laišką tiesiai į asmeninę dėžutę. O kuriant svečių knygą reikia iš meniu pasirinkti svečių knygos funkciją, ten sužymėti nustatymus ir visi įrašai matomi puslapyje, jei to norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 26, 21:54)
Labai gražus. Sužavėjo wub.gif
Tuoj įlįsiu į savo jimdo ir pasižiūrėsiu ką ten galima padaryt g.gif

Mergaitės, gal ką turit apie skysčius, jų matavimus, litrą ir mililitrą?

Man reikės tik po atostogų, tai per atostogas planuoju ką nors susikurpti.
Papildyta:
[quote=rityte,2012 03 26, 21:50]
Aš tiesiog viską palikau, kaip buvo. O tik susikūriau naują puslapį, kuriame patalpinau nuorodas į ankstesniųjų metų puslapius. Pačius (tuos senuosius) puslapius padariau viršutiniame meniu nematomus (kuriant akies ženkliuką reikia pažymėti kryželiu), į juos patenkama tik per nuorodas.
O dabartinių mokinių veiklai sukūriau naujus puslapius ir juose talpinų šių mokslo metų informaciją.
Gal kiek aiškiau 4u.gif
Papildyta:

Dėkui, reikės pabandyt su tuo akies ženkliuku. Jei nesigaus, kreipsiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 03 26, 21:59)
kad ji kur galas, gal sumaišei svečių knygą ir kontaktus? Kuriant svetainę yra duodami kontaktai, kur įrašius savo el.paštą visi svetainės lankytojai gali parašyti el.laišką tiesiai į asmeninę dėžutę. O kuriant svečių knygą reikia iš meniu pasirinkti svečių knygos funkciją, ten sužymėti nustatymus ir visi įrašai matomi puslapyje, jei to norisi  4u.gif

drinks_cheers.gif Kai pridedi naują lauką, pasirink iš to rinkinio guestbook.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 26, 18:58)
Dar yra variantas - tokiu pat principu, tik vietoj uodegos ir galvytės, per vidurį daryti kiškio galvytę su ausytėm. Irgi gražiai gaunasi mirksiukas.gif
Aš dar darysiu su vaikais iš to tinklalapio kur atsiunčiau į paštą Velykoms, stovelius- gėlytes kiaušiniams. Labai paprasta ir graži stalo puošmena 4u.gif Manau, tavo antrokėliai, tikrai be problemų padarys visi.

nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 26, 22:04)

Ir aš neradau, nesusigaudau kur jis nukeliavo g.gif Tik kai paieškoj užsirašau Velykiniai darbeliai- randu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 kovo 2012 - 20:09
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 26, 22:02)
Dėkui,  reikės pabandyt su tuo akies ženkliuku. Jei nesigaus, kreipsiuos ax.gif

Padėsiu 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms, ačiū už puikias Velykų mintis ir darbelius, dar daug ko nesužiūrėjau, nes pirma perskaitau žinutes. Kaip smagu, kad susirandat pažįstamų, smagiau bendrauti, nors ir taip smagu.
Sveikinu visas kovinukes su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Einu į paštą ax.gif
Atsakyti