Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labai mieli viščiukai.
Atsakyti
Labutis,

tikrai mieli viščiukai, net nepagalvojau, kad galima daryt juos su galvyte, esam darę tiesiog kamuoliuką, po to prie jo klijavę snapelį, skiauterėlę, sparnelius, o čia taip įspūdingai atrodo smile.gif

Užregistravau ir aš savo trečiokus į saugaus interneto paskaitėlę. Mus prijungs prie Avižienių mokyklos trečiokų tongue.gif GAlvoju, gaila, kad ne su Lutute pasimatysiu ax.gif
Atsakyti
user posted image

Zuzanėle, labai mieli viščiukai. Mano antrokai tai dar neįveiks... Nekruopštūs.
Nors tas žydinčias kriaušes pusė labai gražiai padarė... kitiems pritrūko kantrybės...
Va ir mąstau, ką su antrokučiais daryt Velykoms... g.gif

Rityte, tavęs pirmam puslapy nerandu. blush2.gif O gal man jau reikia naujų akinių... Norėjau pažiūrėt kokią klasę turi. Spėju, kad pirmokus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 26, 20:09)
Rityte,   tavęs pirmam puslapy nerandu. blush2.gif  O gal man jau reikia naujų akinių...   Norėjau pažiūrėt kokią klasę turi. Spėju, kad pirmokus...  4u.gif

Nepadės, Aurute, net ir akiniai biggrin.gif . Nėra jau kelintoje temoje manęs pirmame puslapyje, net nežinau kodėl, gal nuodėmę kokią padariau, o gal netyčia mano vardas išsitrynė smile.gif Na, bet svarbiausia, kad draugaujate su manimi 4u.gif
Taip, tikrai dirbu su pirmokiukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 26 kovo 2012 - 18:43
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 26, 19:41)
Labutis,

tikrai mieli viščiukai, net nepagalvojau, kad galima daryt juos su galvyte, esam darę tiesiog kamuoliuką, po to prie jo klijavę snapelį, skiauterėlę, sparnelius, o čia taip įspūdingai atrodo smile.gif

Dar yra variantas - tokiu pat principu, tik vietoj uodegos ir galvytės, per vidurį daryti kiškio galvytę su ausytėm. Irgi gražiai gaunasi mirksiukas.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 03 26, 20:09)
Zuzanėle,  labai mieli viščiukai. Mano antrokai tai dar neįveiks... Nekruopštūs.
Nors tas žydinčias kriaušes pusė labai gražiai padarė... kitiems pritrūko kantrybės...
Va ir mąstau, ką su antrokučiais daryt Velykoms...  g.gif

Aš dar darysiu su vaikais iš to tinklalapio kur atsiunčiau į paštą Velykoms, stovelius- gėlytes kiaušiniams. Labai paprasta ir graži stalo puošmena 4u.gif Manau, tavo antrokėliai, tikrai be problemų padarys visi.
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
kuriu klases svetainę jimdo, bet įstrigau- negaliu paleisti svečių knygos, kiek rašau bandomąsias žinutes visos ateina pas mane į pastą, bet svetainėje nieko nerodo. verysad.gif
gal padėtumėte ir pasakytumėte ką darau ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 26, 19:58)
Dar yra variantas - tokiu pat principu, tik vietoj uodegos ir galvytės, per vidurį daryti kiškio galvytę su ausytėm. Irgi gražiai gaunasi mirksiukas.gif

Įsivaizduoju bigsmile.gif Reiks išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 26, 21:00)
sveikos merginos smile.gif
kuriu klases svetainę jimdo, bet įstrigau- negaliu paleisti svečių knygos, kiek rašau bandomąsias žinutes visos ateina pas mane į pastą, bet svetainėje nieko nerodo. verysad.gif
gal padėtumėte ir pasakytumėte ką darau ne taip g.gif

Pasitikrink nustatymus. Nuimk varnelę, nes tikriausia uždėta, kad žinutės ateitų tau į paštą.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 03 26, 19:37)
Nepadės, Aurute, net ir akiniai  biggrin.gif . Nėra jau kelintoje temoje manęs pirmame puslapyje, net nežinau kodėl, gal nuodėmę kokią padariau, o gal netyčia mano vardas išsitrynė smile.gif Na, bet svarbiausia, kad draugaujate su manimi  4u.gif
Taip, tikrai dirbu su pirmokiukais.

Rityte, net nežiau, kaip čia nutiko doh.gif . Kitoje temoje būtinai pasitaisysiu, parašyk man į až savo duomenis (Rityte (?? ??) - 1 klasė).
Atsakyti
4u.gif Sveiks. labai patiko Ritytes ki6kis, gal trafaretus b8tų galima gauti Dėkui
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 03 26, 20:23)
4u.gif Sveiks. labai patiko Ritytes ki6kis, gal trafaretus b8tų galima gauti Dėkui

Tai kad trafaretas prisegtas pačiame laiške mirksiukas.gif

Man irgi labai patiko tas kiškis piškis smile.gif
Atsakyti
Kaip matau kalbos pačiam įkarštį. Gerai, nereikia jūsų ieškoti lotuliukas.gif atsidarai ir pačios pirmos.
Rityte, ar galiu paklausti apie svetainę? Ar yra galimybė šių metų sudėtas nuotraukas padaryti kaip archyvą permetant į archyvus, o ne darant iš naujo. Nežinau ar aiškiai paklausiau. Bet jūsų svetainėj praėjusių metų veikla su tokiomis žaliomis rodyklėmis.
Atsakyti