Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ačiū už antonimų skaidres, bandysiu ruoštis, nors daug ko reikia. Visą laiką galvojau, kad aš tik viena nemoku tvarkytis dokumentuose ir užkraunu darbalaukį, bet yra ir daugiau kolegių. Vadinasi nėra taip blogai. Kartais kai prisėdu rimčiau, tai susitvarkau, bet ne visada viską randu laiku.
Papildyta:
Tik dabar pamačiau, kad pašte tiek daug medžiagos prisiuntėt apie antonimus. Tik čia galima visada rasti tikras pagalbininkes. Ačiū visoms. Sėkmės naujoje savaitėje, nepramikit, nes anksčiau kelsimės.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 25, 20:08)

Kaip gera... Akys atsigavo... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 03 25, 21:04)

ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos koleges, aš tai jau nžn (ar sveika). Taigi savo laikrodžio telefone tai nepasukau į priekį doh.gif doh.gif doh.gif , o žadintuvą po seno nustačiau. Galėtumėt įsivaizduoti kokį rytą namie turėjau? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 26 kovo 2012 - 09:13
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 24, 11:22)
Suzipuok video ir įkelk čia: https://www.wetransfer.com/. Į paštą atsiųsi nuorodą ir apie mėnesį visos norinčios galės atsisiųsti.

Peliuk, patikslink, ar įkėlus nuorodą čia: https://www.wetransfer.com/ galės siųstis tik mūsų forumietės, ar visi atsitiktinai ten užsukę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 26 kovo 2012 - 13:21
QUOTE(b.s @ 2012 03 26, 09:12)
Sveikos koleges, aš tai jau nžn (ar sveika). Taigi savo laikrodžio telefone tai nepasukau į priekį  doh.gif  doh.gif  doh.gif , o žadintuvą po seno nustačiau. Galėtumėt įsivaizduoti kokį rytą namie turėjau?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Oooooo lotuliukas.gif Likimo draugė mirksiukas.gif Ir aš taip pat ryte sukaus doh.gif lotuliukas.gif Gerai dar, kad merginų nevedžiau nei į darželį, nei į mokyklą, tai spėjau šiaip ne taip doh.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Man ryte norėjosi dar miego, bet kavos puodelis išbudino. Mokykloje pirmą pamoką vaikus teko žadinti, nes keli bandė miegoti atsigulę ant suolo biggrin.gif
Siunčiu į paštą vaikų darytus viščiukus ar gaidžiukus. Kaip suprasit- taip ir bus biggrin.gif Neypatingi, bet vaikų darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 kovo 2012 - 14:49
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 26, 14:20)
Peliuk, patikslink, ar įkėlus nuorodą čia: https://www.wetransfer.com/  galės siųstis tik mūsų forumietės, ar visi atsitiktinai ten užsukę?

Galės atsisiųsti tik tie, kas turi nuorodą. O ją atsiųsk į mūsų paštą.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 26, 15:22)
Oooooo  lotuliukas.gif  Likimo draugė  mirksiukas.gif  Ir aš taip pat ryte sukaus  doh.gif  lotuliukas.gif  Gerai dar, kad merginų nevedžiau nei į darželį, nei į mokyklą, tai spėjau šiaip ne taip  doh.gif
Sveikutės  4u.gif

Įsivaizduoju koks skubejimas buvo, bus ka prisimint smile.gif Begu nusireguliuot paskutinio laikrodzio ir as

Zuzanele visciukai labai grazus, ypac kai ju daug vienoj vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 26 kovo 2012 - 15:09
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 26, 14:47)
Sveikutės 4u.gif
Man ryte norėjosi dar miego, bet kavos puodelis išbudino. Mokykloje pirmą pamoką vaikus teko žadinti, nes keli bandė miegoti atsigulę ant suolo biggrin.gif
Siunčiu į paštą vaikų darytus viščiukus ar gaidžiukus. Kaip suprasit- taip ir bus biggrin.gif Neypatingi, bet vaikų darbas.

Zuzanėle, labai "švelnūs" viščiukai biggrin.gif O kur jūs gaunat tokių gražių plunksnų? Aš įsivaizduoju, kad jos labai brangios g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 03 26, 17:35)
Zuzanėle, labai "švelnūs" viščiukai biggrin.gif O kur jūs gaunat tokių gražių plunksnų? Aš įsivaizduoju, kad jos labai brangios g.gif

Aš kažkada pirkau Kaune Urmo bazėj ir visas didelis maišelis kainavo gal 2 ar 3 litus. O ten plunksnų tai laaaaabaaaaai daug doh.gif
Šiaip mačiau uodegas darytas iš popieriaus juostelių, kaip gaidelio. Irgi gražiai atrodė rolleyes.gif
Atsakyti
Gražūs viščiukai thumbup.gif

Nusiunčiau į paštą velykinį sveikinimą. Reikia susikarpyti ir klijuoti į pasiekimų knygeles. Gal prireiks ax.gif
Atsakyti