Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aurute, šiuo metu man niekaip nepavyks atlėkti. Vasarą mielai atvažiuosiu ir dar kelias pakeleives galėsiu prigriebti smile.gif

Dėl nakvynės vasarą Klaipėdoje nėra bėdos. Yra pas jus studentų bendrabučių, kurie mielai priima nakvynei už gana protingą kainą. Per Jūros šventę išbandžiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 25 kovo 2012 - 19:31
Smagu, jau vieną pažystamą ir aptikau.
Aurute, sveiki, linkėjimai šeimynai 4u.gif
Atsakyti
o kur galima pažiūrėti ritytės skaidres?

Aš vėliau į paštą atsiųsiu darbelių foto, dirbu pagal 1 kl "Tišku tašku", ten pasiūlo labai paprastų ir mielų darbelių, tai noriu ir su jumis pasidalint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 25, 19:08)

Šituos reiktų pašte išsisaugot... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 25, 19:26)
Mane dukra atpratino užkraut darbalaukį. Be tu stacionariam pas mane C diske vietos ir taip maža, taip, kad tenka sistemintis. Nors labai dažnai būna, kad ko nors nerandu...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš jau išorinį kietą diską 500 GB nusipirkau, thumbup.gif bet jau baigiu prikrauti pilną doh.gif - juk mums, pradinukėms visko reikia lotuliukas.gif Bet stengiuosi sisteminti iš karto bigsmile.gif , bet ne visada pavyksta blush2.gif tai doh.gif kai kas po kelis kartus kartojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 25, 19:36)
Smagu, jau vieną pažystamą ir aptikau.
Aurute, sveiki, linkėjimai šeimynai 4u.gif

AČIŪ. Aš tave iš karto pažinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 25, 21:43)
AČIŪ. Aš tave iš karto pažinau  mirksiukas.gif

Man kaip žirafai lotuliukas.gif kelintoj dienoj.

Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 03 25, 21:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš jau išorinį kietą diską 500 GB nusipirkau,  thumbup.gif bet jau baigiu prikrauti pilną  doh.gif - juk mums, pradinukėms visko reikia  lotuliukas.gif Bet stengiuosi sisteminti iš karto bigsmile.gif , bet ne visada pavyksta  blush2.gif tai  doh.gif kai kas po kelis kartus kartojasi  lotuliukas.gif

Sudėtingas dalykas sisteminimas. Ypač kai keli kompai. Atrodo, šitam nėra, ko gero namie, namie nėra, reiškia darbe doh.gif Kol surandi, pasirodo tai ką turi jau praėjai ir nepanaudojai.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 03 25, 19:31)
Pas mane jau už darbalaukio ribų pilna dokumentų  lotuliukas.gif
Papildyta:

Aš vaikams sakau, kad neišeina tik kelnes per galvą nusimauti  mirksiukas.gif Iš tiesų, tai tik pasėdėti ilgokai reikia, nes pateikčių darymas suryja valandų valandas, jei norisi gražesnes padaryti. Kartais net kelias dienas prisėsti prie tų pačių tenka, tai ir rezultatas geresnis.
Čia kaip prie rankdarbių sėdėti  smile.gif

Mergaitės, pilnas darbalaukis sako lėtina kompiuterį, man taip aiškino kompiuteristas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 25, 14:05)
Dabar dirbu su 3 kl.

drinks_cheers.gif Ir aš su trečiokais. Sveikutė

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 25, 16:10)
Jei konvertuoti youtube įrašą į MP3, tai moku. Jei reikia vaizdo kompiuteryje, negalėsiu padėt ax.gif

Google užsirašykit youtube free donwloader ir pateiks programėlių, kurias instaliavus kompe, atsisiųsit ir išsaugosit be jokio vargo youtubės kinukus.

QUOTE(lutute1 @ 2012 03 25, 20:08)

ui kaip gražu!!!! Iš karto ryt dienai panaudojau vandens apytakos ratui, kaip tekėjimo pavyzdį bigsmile.gif

QUOTE(pirmokiukė @ 2012 03 25, 20:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš jau išorinį kietą diską 500 GB nusipirkau,  thumbup.gif bet jau baigiu prikrauti pilną  doh.gif - juk mums, pradinukėms visko reikia  lotuliukas.gif Bet stengiuosi sisteminti iš karto bigsmile.gif , bet ne visada pavyksta  blush2.gif tai  doh.gif kai kas po kelis kartus kartojasi  lotuliukas.gif

OHOHO kokie turtai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif !!!! Man mokšė nupirko irgi hardą 700gb dar su viršum, bet aš tik apie 50 sugebėjau prikraut , susiurbus ir lobyno ir savo turtus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Dabar pasitikslinau- 21gb. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 25 kovo 2012 - 20:34
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 25, 20:28)
:OHOHO kokie turtai bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif !!!! Man mokšė nupirko irgi hardą 700gb dar su viršum, bet aš tik apie 50 sugebėjau prikraut , susiurbus ir lobyno ir savo turtus bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Dabar pasitikslinau- 21gb.  blink.gif

lotuliukas.gif Daugiausiai vietos užima nuotraukos lotuliukas.gif dainos (50 gb) lotuliukas.gif filmukai vaikams mokomieji, žaidimai mokomieji ir t.t. Reiktų jau kai ką ir pratrinti, bet kad laaaaaaaaaaaaaaabai daug laiko tokie tvarkymo darbai užima doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 25 kovo 2012 - 20:48
QUOTE(gabija4 @ 2012 03 25, 22:16)
Mergaitės, pilnas darbalaukis sako lėtina kompiuterį, man taip aiškino kompiuteristas smile.gif

Ne darbalaukis, bet viskas, kas yra sisteminiame C diske. O tai, kas yra darbalaukyje, taip pat C diskui priklauso. Nebent būtų sukeliama į kitą diską, o darbalaukyje tik kvietiniai liktų smile.gif Todėl taip ir sako kompiuteristas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2012 03 25, 21:41)
o kur galima pažiūrėti ritytės skaidres?

http://pradinukas.ji...-mano-pamokose/ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 03 25, 21:26)
Va atvažiuotum ir išmokytum. Linksmai pavakarotume. O dieną jūra pasilepintumei.

Bandysiu planuoti, būtų smagu 4u.gif
Atsakyti
Jauciuosi kazkokia pavargusi, ax.gif tad idedu nuorodele ,,muzikytes" = melodija. Man labai patinka, tai tikra atgaiva kunui ir sielai, galima ir pamokose panaudoti, pvz, kai vaikuiciai piesia ir pan.

Gero klausymo. smile.gif
Atsakyti