QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 25, 17:06)
Aš darbalaukį tvarkyt pradedu, kai nelieka vietos
. Tada truputuką apsimėtau ir vėl ramiai gyvenu. Keistai jaučiuosi, kai prisėdu prie tuščio darbalaukio.
Mane dukra atpratino užkraut darbalaukį. Be tu stacionariam pas mane C didke vietos ir taip maža, taip, kad tenka sistemintis. Nors labai dažnai būna, kad ko nors nerandu...
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 25, 17:29)
Nu man niekaip neišeina tokios pateiktys kaip ritytes su animacija
. Bandžiau, bet ne tas, kaip pas ją
...
Labai noriu išmokt ir aš. Paprastą animaciją dar šiaip taip padarau. Bet labai noriu išmokt daugiau. Kaip padaryt, kad ant objekto paspaudus jis prapultų... kaip padaryt, kad atsivertų kita reikiama skaidrė, kaip darot mygtuką next... Labai jau laukiau ir tikėjaus, kad per atostogas kas pamokins... reiks dabar laukt vasaros... Tikiuosi vien vien dar atvažiuosit.
Jei nebijot miegot ant čiužinio po dvi, tai 10 žmonių apgyvendinu. Jei patinka, tai ir savaitę galit būt. Gal tada ir iš toliau apsimokės važiuot...
QUOTE(rityte @ 2012 03 25, 18:31)
Aš vaikams sakau, kad neišeina tik kelnes per galvą nusimauti
Iš tiesų, tai tik pasėdėti ilgokai reikia, nes pateikčių darymas suryja valandų valandas, jei norisi gražesnes padaryti. Kartais net kelias dienas prisėsti prie tų pačių tenka, tai ir rezultatas geresnis.
Va atvažiuotum ir išmokytum. Linksmai pavakarotume. O dieną jūra pasilepintumei.