Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(b.s @ 2012 03 25, 13:23)
Sveika. Čia mūsų šaunus ir darbštus pradinukių būrelis smile.gif . Jeigu esi pradinukė ir norinti virtualiai bendrauti - būk pasveikinta  4u.gif

Tai, esu pradinukė. Dabar dirbu su 3 kl. Vakar prisėdau ir perskaičiau visą temą. Tempai jūsų nerealūs lotuliukas.gif Akys vos neišvarvėjo beskaitant. Smagu būtų pabendrauti. Manau, kad ir iš to pačio krašto čia yra. Tai gal ir realiai susibėgti įmanoma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Pagaliau galvą pakėliau po nedarbingos savaitės - kriptom visa šeimyna doh.gif Ir iki galo neiašku, ar tai virusas baisuoklis ar kas čia mus taip pakirto doh.gif Ryt jau keliausiu į darbuką , nors sprandas dar susuktas keistai:unsure: Bus matyt kiek ilgai doh.gif Tikuos daugiau šiais mokslo metai nebsirgsiu...Nebenooooriu schmoll.gif

Sveikinimai pavasarinukėms gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kažkur yžmačiau kalbėjote apie Vieversio pratybų sąs. Ti kad yra jos, aš turiu antrokams blink.gif Ar aš kažko nesupratau g.gif Bet man jų mažai reikia blush2.gif Pakalbam, muzikos paklausome, paritmuojame, kartais padūduojame ir dainuojame dainuojame dainuojame biggrin.gif

Mergaitės, padėkit parsisiūsti vaizdelį iš youtubės unsure.gif Man reikia to šokiuko Suk suk ratelį, kur pagal Inculto vaikai šoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 25, 14:54)
Papildyta:

Seminare susitikau su Donatuke smile.gif Buvo smagu pasimatyti 4u.gif Gaminome dekoratyvines gėles iš krepinio popieriaus. Manau, kad dauguma darote krokus, gvazdikus ar rožytes. Kelias darbelių foto įmesiu į paštą. Taigi, tokiomis gėmis papuošus Velykinį stendą, jis pražįstų visomis pavasario spalvomis.
Gaminome gėles iš siūlų ir  audinio. Labai patiko idėja, tik daug darbo ir laiko atimanti kanzashi technika sukurtos gėlės. Jas galima segėti ant švarkelio ar palaidinukės. Tiesa, mano "pirmasis blynas" kiek prisvilęs gavosi. Įmesiu foto.
Trumpai aprašysiu marmurinio popieriaus gamybos procesą:
Spalvotą kartoną sušlapiname po vandeniu, suglamžome ir išdžioviname ištiesintą. Po to ištepame vieną pusę lipalu ir išdžioviname. Tada lygiai tą patį atliekame su kita popieriaus puse. Vėliau kerpame spiralę ir darome rožes.
Dalomosios medžiagos negavome, nes viską atlikome praktiškai.
Tikiuosi, kad Donatukė mane papildys, jeigu ką praleidau mirksiukas.gif

Sveikutes visos , ir zinoma dabar jau matyta Lutute.. smile.gif tai va Lutute, visa kelia namo is seminaro galvojau kur mes buvom susitike.. dar yra variantas .. jei tau ka nors sako zodiz "PORINGE" ... ax.gif Tada jau tiksliai zinosiu kur buvom gyvenime susitike.. va tik foto su tu laiku nuotraukomis liko teviskej .. negaliu patikrinti .. smile.gif

Beje, del seminaro , tai Lutute kaip ir papasakojo viska, as nebent imesiu tu darbeliu foto, kurias kadaise buvau radusi nete... cia as apie ta kanzachi technika... o krepines geles visai neseniai maciau musu paste.. (manes jos labai nesuzavejo .. nu as tokia , nelabai prie meno , tai man jos toks labai laikinas kurinys.. bet gal kokiam stendui puosti gerai.. ax.gif
Papildyta:
Su Gimtadieniu pavasarinukes smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 25, 15:32)
Lutute, visa kelia namo is seminaro galvojau kur mes buvom susitike.. dar yra variantas .. jei tau ka nors sako zodiz "PORINGE" ...  ax.gif  Tada jau tiksliai zinosiu kur buvom gyvenime susitike..

"Poringė" kelia labai malonius sentimentus. "Turavojau" ten ir šokau- buvo tikrai smagūs studijų laikai. thumbup.gif
Papildyta:
Miela Šarkka,
Gimtadienio proga linkiu geros nuotaikos ir stiprios sveikatėlės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 kovo 2012 - 14:58
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 25, 16:41)
"Poringė" kelia labai malonius sentimentus. "Turavojau" ten ir  šokau- buvo tikrai smagūs studijų laikai. thumbup.gif

Taigi rebusa isprendziau smile.gif va ten ir buvom susitike smile.gif) thumbup.gif nes as ten dainavau ir sokau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 25, 14:33)
Sveikutės,
Sekmadienis, tai dauguma poilsiaujančių ir forume mažai kolegių. Ruošiuosi atvirom pamokom. Gal kas turite lietuvių k. „Antonimai“ kokį pamokos planelį ar medžiagos šia tema ir galėtumėte pasidalinti. Būčiau dėkinga. Jau pradedu nervinti dėl pamokų.

ninkute, tuoj įmesiu į paštą antonimų kryžiažodį (skaidres), gal panaudosi savo atviroje pamokoje 4u.gif
Atsakyti
Eda 77, nuostabaus gimtadienio!user posted image
Papildyta:
QUOTE(Donatuke @ 2012 03 25, 15:52)
Taigi rebusa isprendziau smile.gif va ten ir buvom susitike smile.gifthumbup.gif  nes as ten dainavau ir sokau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 kovo 2012 - 14:56
Sveikutės visos,

ačiū ačiū ačiū nuoširdžiai už sveikinimus group.gif Kaip nuostabu, kad jūs esate wub.gif

Nebespėju su jumis blush2.gif Kol perskaitau, kiek praleidus, tai ir pamirštu, kam ką norėjau atsakyt tongue.gif

Pernai su antrokais darėm tokius kiaušinukus iš balionų, bet su siūlais. Kiekvienas padarė bent po 3, tuomet pagamino krepšelį iš popieriaus ir ten juos susidėjo. Atrodė tikrai labai thumbup.gif

Apklausos nespėjau užpildyti, bet man irgi tiktų labiausiai vasaros atostogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 03 25, 14:55)
tuoj įmesiu į paštą antonimų kryžiažodį (skaidres), gal panaudosi savo atviroje pamokoje  4u.gif

Žaviuosi šios mokytojos skaidrėmis thumbup.gif .Jos tokios vaizdžios thumbup.gif Net baltai pavydžiu tokių sugebėjimų 4u.gif Ir iš kur tokių paveikslėlių traukiate? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 25, 16:10)
Sveikutės  4u.gif
Mergaitės, padėkit parsisiūsti vaizdelį iš youtubės  unsure.gif  Man reikia to šokiuko Suk suk ratelį, kur pagal Inculto vaikai šoka  ax.gif

Tau reikia vaizdelio ar muzikos? Jei konvertuoti youtube įrašą į MP3, tai moku. Jei reikia vaizdo kompiuteryje, negalėsiu padėt ax.gif
Atsakyti
Betuk, parašiau tau žinutę. Aš galiu ir su vaizdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 25, 16:10)
Tau reikia vaizdelio ar muzikos? Jei konvertuoti youtube įrašą į MP3, tai moku. Jei reikia vaizdo kompiuteryje, negalėsiu padėt ax.gif

Aš galiu ir su vaizdu, nuorodėlės tik reikia smile.gif

Peliukas operatyvesnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 25 kovo 2012 - 15:15