Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 03 23, 21:56)
Labai lauksiu  smile.gif

Šnipštas iš gerų mano norų doh.gif Filmukai yra per didelės apimties ir neišsisiunčia...
Papildyta:
Ryt planuoju dalyvauti seminare "Gėlių kūrimo menas". Gal dar kuri žada ten būti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, svencaincios !!! Lai kiekviena diena dovanoja tik grazias ir siltas akimirkas smile.gif Bukit laimingos ir mylimos !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

Taip, cia susirinkes tikrai nuosirdus pradinukiu burelis, bendraujam kaip didele ir grazi seimyna, kad tik laiko visoms pakaktu mirksiukas.gif ak biggrin.gif

Tiesa, gal galite placiau apie gelytes (is vatos diskeliu) papasakoti arba bent nuotraukele kokia imesti (juk as dar neturiu galimybes i jusu pasta uzsukti), dekui. rolleyes.gif
Papildyta:
Latute, butinai pasidalink informacija, labai idomu, ka naujo ir idomaus pamatysi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinu visas svenciancias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NOKIA, eda77 ir Šarkka, linkiu dideliausios laimės ir saulėto, smagaus, gėlėto gimtadienio.
user posted image
Linksmo šokio tarp gėlių!
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 23, 23:48)
Šnipštas iš gerų mano norų doh.gif Filmukai yra per didelės apimties ir neišsisiunčia...
Papildyta:
Ryt planuoju dalyvauti seminare "Gėlių kūrimo menas". Gal dar kuri žada ten būti? mirksiukas.gif

Sveika, labai nenusimink smile.gif Dar yra galimybė pasidalinti. Suzipuok video ir įkelk čia: https://www.wetransfer.com/. Į paštą atsiųsi nuorodą ir apie mėnesį visos norinčios galės atsisiųsti.
Papildyta:
Eda77 ir Šarkka, su uogienės diena.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 24 kovo 2012 - 10:22
EDA 77 IR ŠARKKA!Su Gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug smagių akimirkų ir saulėtų dienų birthday.gif
Atsakyti
EDA 77 IR ŠARKKA, linksmo gimtadienio

user posted image
Atsakyti
EDA 77 IR ŠARKKA, su tortadieniu!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 03 24, 11:55)
EDA 77 IR ŠARKKA, linksmo gimtadienio

user posted image

Prisidedu ir aš prie sveikinimų!!! Linksmo gimtadienio ir geros nuotaikos visus metus!!!
Atsakyti
user posted image
SU GIMTADIENIU VISAS ŠVENČIANČIAS!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 24 kovo 2012 - 13:04
NOKIA, eda77 ir Šarkka su gimtadieniais

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 24 kovo 2012 - 13:19
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 23, 20:33)
Papildyta:

user posted image
[color=purple]

Prisidedu prie visų nuoširdžių sveikinimų ir aš. 4u.gif 4u.gif 4u.gif visoms GRAŽAUS PAVASARINIO GIMTADIENIO!!!!!!! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 24 kovo 2012 - 13:37