O ko nemiegat dar?
QUOTE(b.s @ 2012 03 18, 00:56)
O ko nemiegat dar?
Džiaugiuosi galėjimu panaktinėt , nes pastaruoju metu 22 val. būna koma.
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 17, 23:58)
Džiaugiuosi galėjimu panaktinėt , nes pastaruoju metu 22 val. būna koma.
Vaje, žiūrėk save ir nepersistenk
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 17, 22:59)
Jau radau būdą kaip sukurti išsamią apklausą. Tuoj padirbėsiu ir manau, kad ryt jau galėsit išsamiai atsakyti į visus klausimus
Didelis AČIŪ uz pasitikejima,
pazadu buti kokia buvau, o su pastu elgtis atsakingai
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 17, 23:51)
Apklausa sukurta, jos nuorodą išsiunčiau į mūsų paštą.
Papildyta:
Ui, koks grožis
Labai tiktų naujai temai
Papildyta:
Ui, koks grožis
Labai tiktų naujai temai
Gera idėja. Ačiū, 22peliuk22, Jau užpildžiau. O ten net NICK'o nereikėjo paminėti?
Apklausa anoniminė
QUOTE(R.@usra @ 2012 03 18, 00:54)
LUTUTE1, labai dėkoju už noro išpildymą Bėgu žiūrėti šokio ir mokytis
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 18, 09:40)
O kuriam pašte? Nerandu
Vakar negalėjau išsiųsti. Kompas buvo užlūžęs... Šiandien siuntinukas 1 pašte
Šaunusis mūsų peliuk, dėkoju Tau už nuostabius namučius. Koks grožis! Laukiu nesulaukiu, kada mano darželyje pražydės gėlės... Visoms kuo geriausios pavasarinės nuotaikos ir energijos
Dėl kelionės pas Aurutę, tai dalyvauti negalėsiu, nes dalyvausiu kino mokymuose ir iTEC projekto seminare.
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 03 18, 10:48)
Didelis AČIŪ uz pasitikejima,
Jaša, sveikinimai
Laba visoms pagal prirasytas temas matosi kaip tas laikas lekia.. aciu uz susitikimo vieta (cia) prabalsavau ir anketele paskaitinejau prabegom.. mano ir ketvirtokai, o as rsau magistrini kaip cia spet.. neapskaiciavau jegu.. l. graziu ideju yra cia.. pazadu pasitaisyt po to nelemto darbo.. maniskis vaikus issiveze, kad ramiai rasyciau (treciadieni katedroj jau gynimas), o as cia landzioju tai gero jums likusio sekmadienio. pailsekit nors jus
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 18, 11:59)
Dėl kelionės pas Aurutę, tai dalyvauti negalėsiu, nes dalyvausiu kino mokymuose ir iTEC projekto seminare.
Dar vakar nežinojau, o šiandien ir aš sakau, kad dalyvausiu iTEC seminare vilniuje, balandžio 5d. 9 val. Susitiksim?
Sveikutės . Labai jaukūs namučiai . Ačiū peliukui . Sveikinimai naujai lobių skrynelės raktelio savininkei .
Truputį reklamos: šiandien per Lietuvos ryto TV 21.15 rodys apie šiuolaikinę pamoką. Filmuota mūsų mokykloje. Jei bus laiko ir noro, tai pažiūrėkite .
Truputį reklamos: šiandien per Lietuvos ryto TV 21.15 rodys apie šiuolaikinę pamoką. Filmuota mūsų mokykloje. Jei bus laiko ir noro, tai pažiūrėkite .