Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikinimų ir padėkos vakaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Štai ką su mumis daro artėjančios poilsio dienelės.

Aš taip pat sergu mūsų forumo liga, įsijungiu kompiuterį ir įlendu į mūsų plepesių vietą. Negaliu be jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2012 03 23, 22:02)
Aš dar dažau ir su tampomu popierium, labai fainai gaunasi , o svarbiausia labai  greit  thumbup.gif  thumbup.gif

Pernai išbandžiau. Super. Pigu ir greita thumbup.gif Nors aš neapsiriboju vien tuo. Ant mano stalo visada yra kiaušiniai marginti vašku. Pernai ir jiems dažyt naudojau krepinį popierių. Šiemet dažų ir vėl nepirksiu rolleyes.gif

QUOTE(ninkute @ 2012 03 23, 22:16)
Staben, kaip reikia dažyti kiaušinius su tampomu popieriumi?

Atsakysiu aš, jei nesupyks 4u.gif
Aš išverdu kiaušinius, dar šlapius apvynioju krepinio popieriaus juostelėmis ar suplėšau ir apdedu įvairių spalvų gabaliukais ir palaukiu kol nudžius. Tada belieka tik nuimti popieriukus ir patepti aliejumi, kad blizgėtų cool.gif
Kadangi iš savo klaidų šiemet pasimokysiu, tai šitą darbą reikia atlikti su pirštinėm, nes rankos buvo margos kaip ir kiaušiniai biggrin.gif Ir nenaudosiu žalio popieriaus. Jis man dažė prasčiausiai unsure.gif
Čia mano pernykščiai margučiai mirksiukas.gif
Margučiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 23 kovo 2012 - 20:43
Šiandien buvau seminare "Elektroninės patyčios".
Gavau 2 mokomuosius diskelius, kuriuose yra edukacinis filmas "Patyčios: nekentėk tyloje", vaikų kurti filmukai "Mitai apie patyčias", leidinys "Kuriame klasę be patyčių", knyga tėvams "Kaip galiu padėti savo vaikui?", knyga "Patyčių prevencija mokyklose", filmas "Draugystės karnavalas", vaikų linijos vedamų užsiėmimų aprašymai ir t.t.
Netrukus šią medžiagą atsiųsiu į 1 paštą.

2012-03-28 kvalifikacijos tobulinimo seminaras „Integruotas muzikos mokymas: sąsajos su kitais mokomaisiais dalykais“ (Vilniuje).
http://mums.lmta.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 kovo 2012 - 20:46
Vildinga, NOKIA,

su gimtadieniu!

user posted image
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 23, 20:41)
Šiandien buvau seminare "Elektroninės patyčios".
Gavau 2 mokomuosius diskelius, kuriuose yra edukacinis filmas "Patyčios: nekentėk tyloje", vaikų  kurti filmukai "Mitai apie patyčias", leidinys "Kuriame klasę be patyčių", knyga tėvams "Kaip galiu padėti savo vaikui?", knyga "Patyčių prevencija mokyklose", filmas "Draugystės karnavalas", vaikų linijos vedamų užsiėmimų aprašymai ir t.t.
Netrukus šią medžiagą atsiųsiu į 1 paštą.

Labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 23, 21:41)

2012-03-28  kvalifikacijos tobulinimo seminaras „Integruotas muzikos mokymas: sąsajos su kitais mokomaisiais dalykais“ (Vilniuje).
http://mums.lmta.lt/

As uzsiregistravau mirksiukas.gif kas dar busite????
Papildyta:

NOKIA, SU GIMTADIENIU!!!user posted image
[/quote]
Prisidedu ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, NOKIA!!!
user posted image
Atsakyti

Čia mano pernykščiai margučiai mirksiukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 23, 22:16)
Staben, kaip reikia dažyti kiaušinius su tampomu popieriumi?
*

Atsakysiu aš, jei nesupyks 4u.gif

Tikrai nesupyksiu smile.gif smile.gif tik aš nelaikau tiek ilgai, palaikau 3-5 minutes, ir tuos pačius popieriukus dedu ant kitų kiaušinių, gaunasi labai įdomūs raštai. Anksčiau laikydavau ilgai, bet persigeria net per lukštus, pakanka ir trumpai, dar padrėkint galima... o daugiau kaip ir Zuzanėlė sako smile.gif smile.gif smile.gif Ką čia naujo beišrasi smile.gif smile.gif
dažau ir su vašku, ir su žolelėm, ir su siūlais, ir ttt, bet gi Jūs viską žinot, dar ir daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 23 kovo 2012 - 21:47
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 03 23, 22:41)
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus.  4u.gif

Dar aš prisidedu... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 03 23, 20:20)
Gimtadieniai yra sveikas dalykas. Statistika rodo, kad žmonės, kurie jų daugiausiai švenčia – gyvena ilgiausiai.

Reikės pradėti norėti švęsti... kažkaip aš jų nelabai mėgstu švęst... Bet va, ką išmintis byloja... biggrin.gif

Atsakyti
Iš tikro gera su jumis, tikrai padedat augti, neleidžiat apkerpėti ...smile.gif
Ačiū, mielosios. Tik va iš manęs mažai naudos, vis niekur nespėjanti...

Kadangi ryt ir poryt būsiu toli nuo kompo noriu iš vakaro pasveikinti
eda77
Šarkka
SU GIMTADIENIU clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

VISOMS GERO SAVAITGALIO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 23 kovo 2012 - 22:08
Vildinga, su praejusiu gimtadieniu,
NOKIA, su gimtadieniu,
eda77 ir Šarkka, su artejanciais gimtadieniais!

user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 23 kovo 2012 - 22:42