Sveikinimų ir padėkos vakaras
Štai ką su mumis daro artėjančios poilsio dienelės.
Aš taip pat sergu mūsų forumo liga, įsijungiu kompiuterį ir įlendu į mūsų plepesių vietą. Negaliu be jūsų
QUOTE(staben @ 2012 03 23, 22:02)
Aš dar dažau ir su tampomu popierium, labai fainai gaunasi , o svarbiausia labai greit
Pernai išbandžiau. Super. Pigu ir greita Nors aš neapsiriboju vien tuo. Ant mano stalo visada yra kiaušiniai marginti vašku. Pernai ir jiems dažyt naudojau krepinį popierių. Šiemet dažų ir vėl nepirksiu
QUOTE(ninkute @ 2012 03 23, 22:16)
Staben, kaip reikia dažyti kiaušinius su tampomu popieriumi?
Atsakysiu aš, jei nesupyks
Aš išverdu kiaušinius, dar šlapius apvynioju krepinio popieriaus juostelėmis ar suplėšau ir apdedu įvairių spalvų gabaliukais ir palaukiu kol nudžius. Tada belieka tik nuimti popieriukus ir patepti aliejumi, kad blizgėtų
Kadangi iš savo klaidų šiemet pasimokysiu, tai šitą darbą reikia atlikti su pirštinėm, nes rankos buvo margos kaip ir kiaušiniai Ir nenaudosiu žalio popieriaus. Jis man dažė prasčiausiai
Čia mano pernykščiai margučiai
Margučiai
Šiandien buvau seminare "Elektroninės patyčios".
Gavau 2 mokomuosius diskelius, kuriuose yra edukacinis filmas "Patyčios: nekentėk tyloje", vaikų kurti filmukai "Mitai apie patyčias", leidinys "Kuriame klasę be patyčių", knyga tėvams "Kaip galiu padėti savo vaikui?", knyga "Patyčių prevencija mokyklose", filmas "Draugystės karnavalas", vaikų linijos vedamų užsiėmimų aprašymai ir t.t.
Netrukus šią medžiagą atsiųsiu į 1 paštą.
2012-03-28 kvalifikacijos tobulinimo seminaras Integruotas muzikos mokymas: sąsajos su kitais mokomaisiais dalykais (Vilniuje).
http://mums.lmta.lt/
Gavau 2 mokomuosius diskelius, kuriuose yra edukacinis filmas "Patyčios: nekentėk tyloje", vaikų kurti filmukai "Mitai apie patyčias", leidinys "Kuriame klasę be patyčių", knyga tėvams "Kaip galiu padėti savo vaikui?", knyga "Patyčių prevencija mokyklose", filmas "Draugystės karnavalas", vaikų linijos vedamų užsiėmimų aprašymai ir t.t.
2012-03-28 kvalifikacijos tobulinimo seminaras Integruotas muzikos mokymas: sąsajos su kitais mokomaisiais dalykais (Vilniuje).
Vildinga, NOKIA,
su gimtadieniu!
Papildyta:
Labai lauksiu
su gimtadieniu!
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 23, 20:41)
Šiandien buvau seminare "Elektroninės patyčios".
Labai lauksiu
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 23, 21:41)
As uzsiregistravau kas dar busite????
Papildyta:
NOKIA, SU GIMTADIENIU!!!
[/quote]
Prisidedu ir as
QUOTE(ninkute @ 2012 03 23, 22:16)
*
Tikrai nesupyksiu tik aš nelaikau tiek ilgai, palaikau 3-5 minutes, ir tuos pačius popieriukus dedu ant kitų kiaušinių, gaunasi labai įdomūs raštai. Anksčiau laikydavau ilgai, bet persigeria net per lukštus, pakanka ir trumpai, dar padrėkint galima... o daugiau kaip ir Zuzanėlė sako Ką čia naujo beišrasi
dažau ir su vašku, ir su žolelėm, ir su siūlais, ir ttt, bet gi Jūs viską žinot, dar ir daugiau...
*
Tikrai nesupyksiu tik aš nelaikau tiek ilgai, palaikau 3-5 minutes, ir tuos pačius popieriukus dedu ant kitų kiaušinių, gaunasi labai įdomūs raštai. Anksčiau laikydavau ilgai, bet persigeria net per lukštus, pakanka ir trumpai, dar padrėkint galima... o daugiau kaip ir Zuzanėlė sako Ką čia naujo beišrasi
dažau ir su vašku, ir su žolelėm, ir su siūlais, ir ttt, bet gi Jūs viską žinot, dar ir daugiau...
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus.
QUOTE(NOKIA @ 2012 03 23, 22:41)
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus.
Dar aš prisidedu...
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 03 23, 20:20)
Gimtadieniai yra sveikas dalykas. Statistika rodo, kad žmonės, kurie jų daugiausiai švenčia gyvena ilgiausiai.
Reikės pradėti norėti švęsti... kažkaip aš jų nelabai mėgstu švęst... Bet va, ką išmintis byloja...