NOKIA, SU GIMTADIENIU!!!
Gimtadieniai yra sveikas dalykas. Statistika rodo, kad žmonės, kurie jų daugiausiai švenčia gyvena ilgiausiai.
Sveikinu visas, kurios šį savaitgalį papuošė gimdamos.
Sveikinu visas, kurios šį savaitgalį papuošė gimdamos.
Nokia, priimk ir mano nuoširdžiausius sveikinimus
QUOTE(rityte @ 2012 03 23, 20:24)
Prisidedu prie sveikinimų
QUOTE(rityte @ 2012 03 23, 19:24)
QUOTE(rityte @ 2012 03 23, 20:24)
SVEIKATOS, LAIMES IR PASITIKEJIMO BEI RAMYBES
Labutis kolegės,
Jau save pagavau, kad prisėdusi prie kompiuterio, pirmas žingsnis nors trumpam užlėkti pas pradinukes. Tikrai labai miela ir smagu, kad čia visada gali rasti ir patarimų, ir užuojautos žodžių, na viskuo gali dalintis.
Staben, kaip reikia dažyti kiaušinius su tampomu popieriumi?
Jau save pagavau, kad prisėdusi prie kompiuterio, pirmas žingsnis nors trumpam užlėkti pas pradinukes. Tikrai labai miela ir smagu, kad čia visada gali rasti ir patarimų, ir užuojautos žodžių, na viskuo gali dalintis.
Staben, kaip reikia dažyti kiaušinius su tampomu popieriumi?
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 23, 18:37)
Šokis nerealus!!!!!!! Ačiū ir man sukėlė ekstazę
man taip pat
Papildyta:
QUOTE(rityte @ 2012 03 23, 16:08)
Iš vatos diskelių galima viščiukų pievą ant popieriaus klijuoti, būtų visai gražu Velykoms.
Viena mama sakė, kad jos sūnus net kelias dienas iš eilės namie klijavo iš vatos diskelių atomobilius, taip jam patiko šie darbai.
Viena mama sakė, kad jos sūnus net kelias dienas iš eilės namie klijavo iš vatos diskelių atomobilius, taip jam patiko šie darbai.
Liuks idėja! Ačiū, Rityte.
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 23, 19:01)
prisidedu prie sveikinimo
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 23, 19:07)
labai labai paaugau nuo to laiko, kai pradėjau bendrauti su jumis. Ačiū Jums visoms labai labai .
Ir aš labai džiaugiuosi, kad atradau šį forumą ir daug nuostabių mokytojų, kurios nesavanaudiškai ir nuoširdžiai dalinasi tiek geru žodžiu, tiek sukauptais lobiais. Ačiū, kad esate ir kad galiu būti kartu su jumis Jūs pačios šauniausios!
Papildyta:
QUOTE(kara117 @ 2012 03 23, 21:24)
NOKIA,linksmo ir gražaus Gimtadienio
NOKIA, tegul gražiausios gėlės šiandien pražįsta Tau... Su gimtadieniu!