Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 22, 13:13)
Pažiūrėk ,,šok“ psl.

Papildyta:
QUOTE(gabija4 @ 2012 03 22, 14:22)
mokytojo knygoje yra ir trumpalaikiai (savaitiniai) planai

Puikumėlis smile.gif Jau neturiu jokių abejonių dėl pasirinkimo
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais žinot, ar yra kokia programa, su kuria būtų galima panaikinti lietuviškos dainos žodžius, palikti tik muziką? rolleyes.gif Turiu dainą, karaokės niekur nėra.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif . Gal kas nors turite kokios medžiagos apie Žemės reljefo įvairovę? Reikia rytojui, ieškau ko nors įdomaus ax.gif ...
Atsakyti
Oi net nespėju su jumis kartu bendrauti, tiek daug prirašę...
Vakar vedžiau seminarą savo mokykloje mokytojams apie pritaikytų ir individualizuotų programų rašymą...Oi kiek kilo diskusijų. Kaip jumssekasi su spec. poreikių vaikais dirbti?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 22, 17:27)
Sveikutės mergaitės  4u.gif . Gal kas nors turite kokios medžiagos apie Žemės reljefo įvairovę? Reikia rytojui, ieškau ko nors įdomaus  ax.gif ...

Paieškok čia:
http://geografas.eu/...hp?menu=4&id=11

Atsakyti

Kaip tylu g.gif
Kur jūs, mergaitės? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 22, 16:46)
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais žinot, ar yra kokia programa, su kuria būtų galima panaikinti lietuviškos dainos žodžius, palikti tik muziką? rolleyes.gif  Turiu dainą, karaokės niekur nėra.

Ir man labai praverstų.

Pasidariau pirmokams skaičių iki 100 lentelę. Nežinau, kaip pas jus, pas mane vis atsiranda užmirštančių skaičių seką. Tai tiems atspausdinau lapus su skaičiais iki 100 ir liepiu užsikišti už vadovėlio aplankalo, kad kasdien matytų. Nusiunčiau į paštą. Dar pasinaudojau kažkieno idėja apie 100 daiktų kolekciją. Labai patiko vaikams. Kad prisinešė visi įvairiausių kolekcijų, žaidė, apžiūrinėjo vieni kitų visą dieną. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 03 22, 23:08)
Kaip tylu g.gif
Kur jūs, mergaitės? schmoll.gif

Mažai šiandien naktinėjančių... biggrin.gif

Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2012 03 22, 22:09)
Mažai šiandien naktinėjančių... biggrin.gif

Bandom naktinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 22 kovo 2012 - 23:51
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 22, 16:30)
Pirmas paštas, gautieji laiškai, kovo 12 diena  mirksiukas.gif

Kaip apmaudu, kad nesugebu rasti tokio dalyko, tokia data visai nieko nerodo pas mane verysad.gif
Atsakyti
Labukas, buvau išsigandusi, kad jūsų nerandu, bet atsirado pagelbėjančių. Ačiū 4u.gif Puiku naujuose namučiuose, kol viską perskaičiau - akys ,,išvarvėjo". Labai patiko mintis su vatos diskeliais, būtinai pasinaudosiu. Kaip gera kai šviečia saulė, net nuotaiką pakelia dirbti, o dar labiau nuotaiką kelia mintis, kad jau savaitgalis, gero visoms poilsio tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2012 03 23, 14:14)
Kaip apmaudu, kad nesugebu rasti tokio dalyko, tokia data visai nieko nerodo pas mane verysad.gif

Tikrai yra, tik ką pažiūrėjau, eik į pirmą paštą, dailė ir technologijos, ten kovo 12 rasi ,,Žydi kriaušės". Sėkmės
Atsakyti
Labukas smile.gif
Pas mus jau prasideda atostogos, tai atsidžiaugt negaliu... ax.gif

Į paštą įmečiau kvietimą į seminarą „Atnaujintas lietuvių kalbos mokymo priemonių komplektas “PUPA” 1 klasei“. Seminaras Vilniuje, reikia registruotis. Gal kam aktualu bus...
Atsakyti
Gal kas nepatingėtų plačiau papasakot, kaip pasidaryt gėlytes iš vatos? Taip įdomu, visos apie tai šneka, o aš nesuprantu apie ką... verysad.gif
Atsakyti