Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(R.@usra @ 2012 03 21, 19:18)
Man sunku konkrečiai pasakyti ar čia toks pat, tik žinau, kad mes turėsime dalyvauti šešias dienas, kad būtų išklausytas visas seminaras. Man Palangoje tai labai patiko mirksiukas.gif  Ir dar iš kolegės girdėjau, kad Panevėžy toks vyko rudenį ir kas dalyvavo buvo labai patenkinti thumbup.gif

Buvau Druskininkuose, tai irgi thumbup.gif
Atsakyti
Gal turit kokį vaidinimėlį 4kl. Iki 10 min. trukmes mini vaidinimas tema "Noriu buti saugus namuose, mokykloje ir gatveje, ką galiu pasiekti pats, kuo galiu padeti kitiems".
Laaaabai reikia ax.gif
Atsakyti
Lutute, man labiausiai patinka "Vieversys", atsispausdinau sau mokytojo knygą, nes mokykla mums jos nenupirko. Pratybas "susidėlioju" iš kelių autorių, nes parenku, kas tai temai tinka. Vaikai pratybų sąsiuvinių neperka. Kol kas tai pati geriausia knyga (mano nuomone) mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad ji kur bala, nerandu savo nuotrauku, kur buvau issisaugojusi kaip atrodo krepseliai (juose dedavau margucius per Velykas) ir vazoneliu, tad teks visagaliu internetu pasinaudoti, gal kokia foto ir atrasiu. smile.gif
Tiesa, dar klausimėlis. Ar stiklo audinys nebraižo rankų?

Na stiklo audinys gal siek tiek ir namalonus tarp ranku, bet galima dirbti ir su pirstinemis. Na bet nepabandzius - nesuzinosi. smile.gif

Enija, o kiek burbulų būtų galima pasidaryti iš vieno maišelio? Ar dedate pluošto gabaliukus šalia vienas kito ar ir ant viršaus truputį dedate? Ar jis sudžiūvęs yra tvirtas ir kai iškerpi norimą formą ar jis nesubliukš? Kilo mintis kur panaudoti.

Pats stiklo audinys, tai toks sulankstytas ,,audinys" - kaip pala, tiesiog atsikerpi gabaliuka ir lipdai. Uztenka manau kokiems 6 - 7 burbulams, priklausomai nuo balionu dydzio smile.gif. Darbo procesas labai paprastas - a) pasiruosiam vieta, kur dirbsime - pasitiesiam laikrasti ar pan; cool.gif pasiruosiam lipala - truputi praskiedziam vandeniu ir i mase idedame norima spalva (naudoju guasa) - siek tiek; c) pateplioju baliona klijais ir atsiplesiu stiklo audinio (maiselyje stiklo audinys pakankamai storas, tad atskiriu viena sluoksni nuo kito) ir dedu ant baliono bei uzlipdyta sluoksni patepu klijais; Taip viska klijuojame iki pabaigos. P.S. norint, kad kurinys butu apvalus, stenkites (kai puciate baliona), kad jis butu kuo daugiau panasesnis i apskritima. Sprogdiname kita diena smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 03 21, 14:45)
Na man šis seminaras schmoll.gif  tok šlamštas buvo
Gero tik tiek, kad gavom popieriuką biggrin.gif

Taip tai buvo didelis ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 03 21, 22:44)
Pratybas "susidėlioju" iš kelių autorių, nes parenku, kas tai temai tinka. Kol kas tai pati geriausia knyga (mano nuomone)  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Gal yra muzikos pamokų ilgalaikiai planai dirbant pagal Vieversį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 22 kovo 2012 - 10:18
Gal kuri nors rytoj dalyvaus LVJC seminare "Elektroninės patyčios"? Žadu ten būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Su pavasariu mergaitės 4u.gif Gal kas patartų kaip surasti Zuzanėlės kriaušės žiedų trafaretus?Duoduosi po paštus su visokiais paieškų žodžiais, niekaip nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 22, 10:17)
thumbup.gif
Gal yra muzikos pamokų ilgalaikiai planai dirbant pagal Vieversį?

Pažiūrėk ,,šok“ psl.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 22, 13:13)
Pažiūrėk ,,šok“ psl.

mokytojo knygoje yra ir trumpalaikiai (savaitiniai) planai
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 03 22, 13:36)
Su pavasariu mergaitės 4u.gif Gal kas patartų kaip surasti Zuzanėlės kriaušės žiedų trafaretus?Duoduosi po paštus su visokiais paieškų žodžiais, niekaip nerandu 4u.gif

Pirmas paštas, gautieji laiškai, kovo 12 diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms hi.gif , užsuku pasiskaityti, perbėgu žinutes akimis, kad neatsilikčiau nuo gyvenimo ir bendrų temų, bet ir tiek, užspaudę darbai, įvairiausios veiklos, mokymai ir taip toliau doh.gif, o dar ir mažius vis koją vieną apsivijęs laiko. smile.gif

Šiandien prasivedziau su pirmokais atvirą lietuvių k. pamoką, nes kai anksciau ruošiausi, tai vasarį pamoka neįvyko del šalčių, o po to va kiek laiko buvo atidėliojama, tai šiandien jau kaip ir atsikvepiu su palengvėjimu. į paštą įmesiu naudotą medžiagą.

Rytoj su vaikais vyksime į saugaus interneto akademijos pamokėlę smile.gif oras nusimato puikus , praleisime šauniai laiką.

Pasinaudojau rityte pavyzdžiu, ačiū 4u.gif klasės stendas jau žydi nuo gėlyčių iš kosmetinių vatos diskelių.

Gražaus savaitgalio Visoms 4u.gif
Atsakyti