Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tai, kad nera ka pasakoti apie save- gyvenu ten pat, su tuo paciu, dirbu irgi ten pat ir uz tiek pat, Airijoj jau 5-ti metai, bet svarstom galimybes grizt namo ax.gif .
O dabar kol vis dar Smaragdinej saloj gyvenu, nelabai galiu aktyviai cia bendrauti ir bendradarbiauti, nes mano darbo specifika visiskai kitokia nei daugumos, esu lituanistines mokyklos mokytoja mirksiukas.gif , tai tik uzsuku, paskaitineju kas kur vyksta Lt ir vsio tongue.gif .
Tikiuosi nesimaisau as jums cia verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 20, 19:39)
Apie "Vieversį" nepagalvojau. g.gif  O kas ten geriau? Turiu pagrįsti savo apsisprendimą, kai užsakinėsime vadovėlius.
Papildyta:

Pažiūrėk čia
ir dar pavartyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 20 kovo 2012 - 20:44
QUOTE(Aurute @ 2012 03 20, 21:32)

Vildinga, su gimtadieniu  happybday.gif .
Gal ir neturėjo būt. Laišką gavom su nuoroda, kur įdėjo mūsų nuotraukas ir viskas.
22peliuk22, kokie apklausos rezultatai? Pagal čia esančią apklausą atrodo, kad meeto nebebus. O aš net kelionę atidėjau.

Rezultatai pašte, bet daugumai šios atostogos netinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 20, 21:35)
Aurute, kas vedė seminarą?

Sveikutės clap.gif Registruojuosi ir aš iš po seminaro - relaksacijos Palangoje.(Manau, kad Aurute nesupyks, jei parašysiu) Seminarą vedė klaipėdietės D.Čedavičienė ir D.Palšinskienė, abi mokyklų direktorės.
blush2.gif Aurute, ačiū už nuostabius atsiliepimus.
Lygiai tą patį galiu pasakyti ir apie mūsų Aurutę - gerumo ir nuoširdumo įsikūnijimas. clap_1.gif friends.gif
Labai noriu ,kad ir pavėluotai pasveikinti VILDINGĄ su praėjusiu gimtadieniu birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 20 kovo 2012 - 21:29
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 20, 20:35)
Aurute, kas vedė seminarą?

Diana Čedavičienė su pamiršau jau pavardę antrosios
kaip gerai, kad R.@usra papildė mano užuomaršumą.
AČIŪ už dovanėlę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 20 kovo 2012 - 21:30
QUOTE(b.s @ 2012 03 20, 21:43)
Pažiūrėk čia
ir dar pavartyk

Dėkui už nuorodas. Ar ten moko vaikus groti dūdelėmis? Ir dar nesupratau, ar Vieversys išleistas visoms pradinėms klasėms, ar tik 1-2kl.? Kas galėtų plačiau nušviesti darbą su Vieversiu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 20 kovo 2012 - 22:06
[quote=R.@usra,2012 03 20, 21:28]
Sveikutės clap.gif Registruojuosi ir aš iš po seminaro - relaksacijos Palangoje.(Manau, kad Aurute nesupyks, jei parašysiu) Seminarą vedė klaipėdietės D.Čedavičienė ir D.Palšinskienė, abi mokyklų direktorės.
blush2.gif Aurute, ačiū už nuostabius atsiliepimus.
Lygiai tą patį galiu pasakyti ir apie mūsų Aurutę - gerumo ir nuoširdumo įsikūnijimas. clap_1.gif friends.gif

Mergaitės, pasidalinkit iš seminaro kokiomis geromis mintimis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 20, 21:10)
Ar ryt kas busite Vilniaus kooperacijos kolegijos organizuojamuose kursuose????? mirksiukas.gif

Kokie čia kursai? Gal edukacinė IKT dalis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 20 kovo 2012 - 22:04
Sveikutes, taip del hiperaktyviu vaiku dazniausiai visi kaltina mus - MOKYTOJAS. Jeigu nerandi bendros kalbos su vaiku ir nemoki ispresti problemos, tai jau visi linke teigti, kad tai tavo bedos... liudniausia, kai pasikalbi su teveliais, tai jie oi, arba :,, musu vaikas anksciau buvo ,,gerutis" ir nieko panasaus nebuvo, arba -,,na anksciau jis buvo dar blogesnis". Geri pasiteisinimai, ane? Apskritai, mane liudina ir tai, kad teveliai atvesdami vaika galvoja, vaje, bent pailsesiu nuo savo atzalos, o mokytoja nors sienomis tegu lipa, juk tai jos pareiga... Apie ka mes kalbam, kur elementarus bendradarbiavimas ir visa kita ... g.gif smile.gif

Bet blogas mintis i sali, ikeliu nuorodele Velyku tema, gal jau ir zinote smile.gif smile.gif
Kiausinukas
Jeigu kam atlikimo procedura neaiski, klauskite. P.S. kiausinukui naudojamas sis stiklo audinys
Galima rasti Senukuose. mirksiukas.gif
Papildyta:

Neatidaro, bandau dar karta smile.gif
Kiausinukas
Atsakyti

Bet blogas mintis i sali, ikeliu nuorodele Velyku tema, gal jau ir zinote smile.gif smile.gif
Kiausinukas
Jeigu kam atlikimo procedura neaiski, klauskite. P.S. kiausinukui naudojamas sis stiklo audinys
Papildyta:

Neatidaro, bandau dar karta smile.gif
Kiausinukas
[/quote]

O kiek jis kainuoja, tas maišiukas? Ir ką dar iš jo galima daryti?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 20, 23:03)
Kokie čia kursai? Gal edukacinė IKT dalis?

Tai jau paskutinis srautas "Pradinių klasių mokytojų ir specialiojo ugdymo pedagogų kompetencijų taikyti informacines komunikacines technologijas (IKT) ir inovatyvius mokymo metodus tobulinimo modelio išbandymas ir diegimas".
Dabar buvo tik pirma dalis "Bendrųjų ir esminių kompetencijų ugdymas pradinėse klasėse". Medžiagos t.y.skaidrių dar negavome, bet sakė, kad atsius kiekvienai dalyvavusiai į el.paštą, o tada būtinai pasidalinsim group.gif
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 03 20, 23:12)
[

Man kaip adaptuotai, neaišku blush2.gif, kam tas stiklo audinys? Kaip juo naudotis? Ar paprasti siūlai netinka?
Kažkada su vaikais gaminome gaublius naudodami panašią techniką. Tai puikiai pavyko su storesniu siūlu. Tiesa, ne visiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 20 kovo 2012 - 22:36