Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 20, 14:45)
Del saldainiu pop.kilimo prizu. Man atrašė, kad raštą veža, o laokrodukas atkeliaus veliau. Tai gal ir jums vertėtų parašyti el. laiškelį, tada konkrečiau žinosite ax.gif

Kaip suprast veža?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 20, 16:33)
Kaip suprast veža?

Kazkas perduos musu pavaduotojai g.gif tai gal kokia pazistama? g.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 03 20, 16:18)
Ir konkursas naujas  karsta.gif tame psl.

Kadangi apdovanoti bus tik trys geriausi, tai nedalyvausim schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, ar dar negavot kvietimo i seminarus IKT panaudojimas SUP vaiku ugdyme. (netikslus pavadinimas, bet tas kur kartu su spec. pedagogais Klaipedoje, Panevezy ir Kaune). Domintu Panevezys balandzio 10-11 dienomis g.gif
Atsakyti
Vildinga, kad as si foruma atradau visai nesenai, ieskojau reikiamos informacijos internete ir aisku, kad visagalis google atvede cia, kaip sakoma kokiu klausimu besidometum - visi keliai veda i SM lotuliukas.gif .
Tai ko tylejai? Man kai tik uzkliuvo akis, tai ir uzkalbinau iskart tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurgitukeg @ 2012 03 20, 17:04)
Vildinga, kad as si foruma atradau visai nesenai, ieskojau reikiamos informacijos internete ir aisku, kad visagalis google atvede cia, kaip sakoma kokiu klausimu besidometum - visi keliai veda i SM  lotuliukas.gif .
Tai ko tylejai? Man kai tik uzkliuvo akis, tai ir uzkalbinau iskart  tongue.gif .

Kazkada pirmoji uzkalbinau tave, bet veliau tu dingai ir dingai. Priezasciu nezinau, tad dabar laukiau, kada tu uzkalbinsi smile.gif Jei turesi noro ir laiko gali brukstelt man i pasta ingavild@gmail.com
Atsakyti
Sveikutes darbininkes, šiepiu ūsą nes antra savaite kai "atostogauju".
Ši savaite gi "be patyciu". Idomu kokius renginukus vedate, gal pasidalintumet idejomis? Zadu ketvirtadieni grist pashebra, gal dar spesiu ka nuveikt.
Mano planuose tai pasigaminti kilimuka (1x1m) kuri pavadinsim draugystes, ant jo vaikai uzlipe taikytis gales, kai susipyks.
Dar zinau slapto draugo zaidima. Gal ir jus zinot tai be reikalo neplepesiu.
O ka jus veikiat sia tema?
Atsakyti
Sveikos kolegės,
Malonu čia visada užsukti ir paplepėti, bet paskutiniu metu paroje maža laiko. Mintyse išleistuvių idėjos, atostogų metu laukia seminarai, vėliau atviros pamokos, o darbų nebaigtų olia lia.
Patarkite kolegės dėl atvirų pamokų. Ar darėte išplėstinį pamokos planą? Aš manau, kad tikrai reikia turėti. Gal kuri turite pavyzdį, nesvarbu kokios pamokos ir galite atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 20, 14:39)
Dirbu pagal Veličką, tačiau pratybų neperkame. O kodėl nesiruoši imti ŠOK serijos muzikos vadovėlio „Vieversys“?

Apie "Vieversį" nepagalvojau. g.gif O kas ten geriau? Turiu pagrįsti savo apsisprendimą, kai užsakinėsime vadovėlius.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 20, 14:08)
Aš naudojuosi Krakauskaitės, nors esu dirbus ir pagal Veličką. Pastebėjau, kad ir vaikams Krakauskaitė labiau patinka, nes dainelės šiuolaikiškesnės. O Veličkos liaudiškos. Man jos ir pratybos labiau patinka, nors paskutiniais metais jų nebeperku ax.gif

Ačiū , zuzanėle, už mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 03 20, 20:33)
Sveikos kolegės,
Malonu čia visada užsukti ir paplepėti, bet paskutiniu metu paroje maža laiko. Mintyse išleistuvių idėjos, atostogų metu laukia seminarai, vėliau  atviros pamokos, o darbų nebaigtų olia lia.
Patarkite kolegės dėl atvirų pamokų. Ar darėte išplėstinį pamokos planą? Aš manau, kad tikrai reikia turėti. Gal kuri turite pavyzdį, nesvarbu kokios pamokos ir galite atsiųsti.

Labutis 4u.gif . Kai aš vedžiau vasario mėnesį (ar sausio ax.gif , nepamenu) tai rašiau planą ir pateikiau stebėtojoms, nes pageidavo blush2.gif(labai jau patiko pamoka lotuliukas.gif , ilgai aptarinėjo) . Man atrodo, kad esu įkėlusi į paštą (pamoka apie linksnių pilies statybą). Pažiūrėk, jei nėra, tai duok žinot ir įkelsiu. Planelį rašiau remdamasi iš interneto platybių parsisiųstu kažkokios pamokos planu ax.gif .
Atsakyti
Ar ryt kas busite Vilniaus kooperacijos kolegijos organizuojamuose kursuose????? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos

Tik pora dienelių nebuvau, o jau kiek prirašėt. Vos spėju skaityt doh.gif .

Buvau dviejų dienų seminare Palangoj, tai jaučiuos kaip po savaitės atostogų 4u.gif .
Gera atmosfera, įdomiai vestas seminaras, su kitų mokyklų kolegom pabendravom, su mūsų R@usra susipažinau. Nuostabi kolegė 4u.gif .

QUOTE(gabija4 @ 2012 03 19, 11:02)
tĖTIS PAGUODĖ, KAD IR JIS MOKYKLOJE BUVO TOKS PATS smile.gif

Ale ot paguoda. Mane tokie tėveliai tai nervina g.gif .

Vildinga, su gimtadieniu happybday.gif .

QUOTE(Vilsonyte @ 2012 03 20, 14:49)
Norėjau paklausti, ar gavote kokius nors padėkus raštus už gervelių lankstymą? Gal reiktų el. paštu užklausimą duoti? g.gif

Gal ir neturėjo būt. Laišką gavom su nuoroda, kur įdėjo mūsų nuotraukas ir viskas.

22peliuk22, kokie apklausos rezultatai? Pagal čia esančią apklausą atrodo, kad meeto nebebus. O aš net kelionę atidėjau.
Atsakyti
Aurute, kas vedė seminarą?
Atsakyti