Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 03 20, 06:39)
Sveikinu prizininkus  4u.gif Gerai, kad mes neužsiėmėm popieriukų klijavimu, būtų gaila neįvertinto darbo. Jau ir taip nebespėjam piešt piešinių konkusams  doh.gif Normaliam piešiniu prireikia 4 pamokų, o kur dar lietuvių , mat. ir kt. pamokos, juk svarbiausia vaikus mokyti būtinų dalykų. Mokykloj irgi daug renginių, tad tenka dalį pamokos kasdien aukot, norint jiems pasiruošt  g.gif

Labas rytas. Visada verta išbandyti įvairią veiklą.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 19, 23:29)
Mergaitės, jei kuri rašysit dėl prizų atsiėmimo, pagarsinkite ką atsakys, nes ir aš tokia esu, kuri negalėjo atvykti, o norėtųsi vaikus pradžiuginti.

Labas rytelis. Vakar parasiau organizatoriams laiskeli. Kai gausiu atsakyma, butinai pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurios vedate muziką, labai reikia jūsų patarimo. Kurio autoriaus vadovėliais ir pratybomis naudojatės (Veličkos ar Krakauskaitės)? Kokie privalumai, o kokie trūkumai? Būsiu dėkinga už pasidalinimą patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 20, 14:28)
Mergaitės, kurios vedate muziką, labai reikia jūsų patarimo. Kurio autoriaus vadovėliais ir pratybomis naudojatės (Veličkos ar Krakauskaitės)? Kokie privalumai, o kokie trūkumai? Būsiu dėkinga už pasidalinimą patirtimi 4u.gif

Aš naudojuosi Krakauskaitės, nors esu dirbus ir pagal Veličką. Pastebėjau, kad ir vaikams Krakauskaitė labiau patinka, nes dainelės šiuolaikiškesnės. O Veličkos liaudiškos. Man jos ir pratybos labiau patinka, nors paskutiniais metais jų nebeperku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 20, 12:28)

Dirbu pagal Veličką, tačiau pratybų neperkame. O kodėl nesiruoši imti ŠOK serijos muzikos vadovėlio „Vieversys“?
Atsakyti
Nusiunčiau dainelę apie draugystę ir nuorodą į tinklalapį. Ten bus ir daugiau dainelių, ir dar visko...
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 20, 08:56)
Labas rytelis. Vakar parasiau organizatoriams laiskeli. Kai gausiu atsakyma, butinai pranesiu mirksiukas.gif

Del saldainiu pop.kilimo prizu. Man atrašė, kad raštą veža, o laokrodukas atkeliaus veliau. Tai gal ir jums vertėtų parašyti el. laiškelį, tada konkrečiau žinosite ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar gavote kokius nors padėkus raštus už gervelių lankstymą? Gal reiktų el. paštu užklausimą duoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 03 20, 16:49)
Norėjau paklausti, ar gavote kokius nors padėkus raštus už gervelių lankstymą? Gal reiktų el. paštu užklausimą duoti? g.gif

O turėjo duot? unsure.gif
Atsakyti
AČIŪ VISOMS LABAI LABAI
group.gif Jūs visos esate nuostabios. Džiaugiuosi, kad yra tokie "namučiai", kuriuose gali paplepėti, pasitarti, pasisemti patirties, pasidalinti mintimis, išgyvenimais, galų gale patylėti. Esate Super ne tik mokytojos, bet ir draugės 4u.gif

Vakar sulaukiau savo buvusių mokinių 6tokų. Visi suėjo į klasę trim balsais uždainavo "su gimimo diena...." Net ašarą išspaudžiau. Dėl to verta stengtis dirbti, tobulėti...Tai yra pats didžiausiais mūsų darbo įvertinimas.

Jurgitukeg - kad tai tu, aš žinojau jau labai seniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 20, 14:29)
Nusiunčiau dainelę apie draugystę ir nuorodą į tinklalapį. Ten bus ir daugiau dainelių, ir dar visko...

Ir konkursas naujas karsta.gif tame psl.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 03 20, 17:18)
Ir konkursas naujas  karsta.gif tame psl.

lotuliukas.gif
Atsakyti