Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Snaudale @ 2012 03 19, 17:14)
Vildinga, gėlėto, smagaus gimtadienio. Dar ir laimės palinkėsiu.
user posted image

Jungiuosi prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 19, 07:19)
Sveikutės  4u.gif . Parašiau vakar patikslinimą ir išsijungiau  blush2.gif . Rodė, tik truputį pavėlavę, gal kokiom 5 minutėm  blush2.gif . Prieš Jakilaitį, iškart po orų prognozės  ax.gif . Kur pažiūrėti, tai nežinau, gal jų internetiniame puslapyje  g.gif . Žinau tik tiek, kad filmavo daug, net ir direktorių šnekantį, o parodė 2 minutes  lotuliukas.gif (be direktoriaus prakalbos). Ale vistiek gera reklama mokyklai  thumbup.gif . Kalbėjo vaikai, mokytojos, pasakojo apie tai kad dabar mokiniai didžiąją dalį laiko pamokos dirba, o mokytojai tik patarėjai  mirksiukas.gif .

Rodė, rodė, aš mačiau mirksiukas.gif vaikai dirbo gražiai, kalbėjo dar gražiau thumbup.gif mokytojos tik patarėjos clap.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 03 19, 19:12)
O kaip atsiimti prizus tiems kas nebuvo, nes mano teveliams (atstovams)nedave g.gif

Jie turėjo prieiti rpie sekritoriato ir ten būtų atidavę? Gal dabar parašyk laišką renginio organizatoriams. g.gif
Atsakyti
Peliuk, gal jau yra apklausos rezultatai?
Atsakyti
VILDINGA - ypatingo gimtadienio 4u.gif clap_1.gif birthday.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Vilsonyte+2012 03 19, 19:35
Mergaitės LAIKYKITĖS drinks_cheers.gif ,kurios kovojat su išdykėliais, saugokit savo SVEIKATĄ, nes tėvam tai nusispjaut, nelabai kas jiems rūpi
[/quote]
Ir aš taip maniau. Teko nustebti tėvų supratingumu, kai prieš porą savaičių paėmiau nedarbingumą. Maniau, kad kels triukšmą, o jie skambino ir sakė: "Jūs , mokytoja, tik pasveikite. Nesijaudinkite dėl mūsų vaikų. Mes su jais papildomai namie padirbėsim:. Kolegės sakė, kad kai kurie vaikai atsisakė lankyti mokyklą, kol nebus jų mokytojos. lotuliukas.gif "Protingi"tėveliai pakluso jų norams ir darbuojas savarankiškai namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 19 kovo 2012 - 21:31
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 19, 22:20)
Peliuk, gal jau yra apklausos rezultatai?

Rezultatus išsiunčiau į mūsų paštą smile.gif
Papildyta:
Vildinga, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 19 kovo 2012 - 21:40
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 19, 22:40)
Rezultatus išsiunčiau į mūsų paštą smile.gif

dĖKUI , PELIUK, UŽ OPERATYVUMĄ. Rezultatai nenustebino. numaniau, kad daugumai palankesnis susitikimo laikas bus vasaros atostogos. Panašu, kad teks laukti šiltesnių orų ir laisvesnių dienų.
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 03 19, 22:26)
VILDINGA - ypatingo gimtadienio  4u.gif  clap_1.gif  birthday.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

NUOŠIRDŽIAUSIAI JUNGIUOSI PRIE SVEIKINIMŲ group.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 19, 22:26)
Kolegės sakė, kad kai kurie vaikai atsisakė lankyti mokyklą, kol nebus jų mokytojos.  lotuliukas.gif "Protingi"tėveliai pakluso jų norams ir darbuojas savarankiškai namuose.

bigsmile.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 03 19, 17:14)
Vildinga, gėlėto, smagaus gimtadienio. Dar ir laimės palinkėsiu.
user posted image

sveikinu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 19, 21:16)
Jie turėjo prieiti rpie sekritoriato ir ten būtų atidavę? Gal dabar parašyk laišką renginio organizatoriams. g.gif

Mergaitės, jei kuri rašysit dėl prizų atsiėmimo, pagarsinkite ką atsakys, nes ir aš tokia esu, kuri negalėjo atvykti, o norėtųsi vaikus pradžiuginti.
Atsakyti
Sveikinu prizininkus 4u.gif Gerai, kad mes neužsiėmėm popieriukų klijavimu, būtų gaila neįvertinto darbo. Jau ir taip nebespėjam piešt piešinių konkusams doh.gif Normaliam piešiniu prireikia 4 pamokų, o kur dar lietuvių , mat. ir kt. pamokos, juk svarbiausia vaikus mokyti būtinų dalykų. Mokykloj irgi daug renginių, tad tenka dalį pamokos kasdien aukot, norint jiems pasiruošt g.gif
Atsakyti