Sveika Reda,
Aš tik šiandien prisijungiau prie šio forumo. Likimas ir man pametėjo tokį išbandymą. Mano sūnui nėra dar 2 metukų, bet mes jau su didžiulia viltimi laukiame paskutinio kompiuterinio tyrimo Kauno klinikose ir tikimės, kad specialintų atsakymas bus teigiamas ir, kad mes taip pat galėsime ruoštis implantacijai.
Smagu girdėti, kad tėvai nepasiduoda ir bando visais įmanomais būdais pagelbėti savo vaikučiui. Linkiu jums labai didelės stiprybės, kantrybės, žiūrėti tik į priekį ir neatsigręžti atgal.
siandien netycia bangoj uztikau....
matyt cia nebespejo pranest... pacituosiu, nes mano zodziai cia bereiksmiai
"Rašo Jums zmogus, tvarkęs internetinius sios pagalbos akcijos reikalus, - Jolanta.
Norėjosi jau sekancia zinia Jums pasidziaugti tik sėkminga operacija, deja... Rycio mama, Reda, nesulauke sūnaus operacijos, kovo 11 d. rytą ja rado namiškiai sukniubusią negyvą namuose. Šiemet jai būtų sukakę tik 35-eri... Mirties priežastis dar neaiski, tą tiria ekspertai.
Kiek teko bendrauti ir pažinti ( o teko nemazai), tai buvo Motina is didziosios raides, stengesi del vaiku kaip ismanydama.Dar praėjusį pirmadienį Reda zmonėms sake, kad jau vasario pabaigoje i klinikas pervede visus surinktus pinigus, jog Kaune su sunumi išbus iki implanto įsodinimo ir kiek reikės po to, jau tarėsi su žurnaliste, kad parašytų rašinį ir išvardintų visus zmones, įmones, kas aukojo pinigus jos sūnui Ryčiui, norejo viesai padekoti...
Išėjo iš gyvenimo tartum pasiekusi užsibrėžtą tikslą - surinkti pinigus sūnaus operacijai. Tačiau išėjo per anksti. Labai per anksti...
Einu su didžiuliu jauduliu ir skausmu širdy į šarvojimo salę.Galbūt jau bus namiškiai nusprendę - atidėti Ryčio operaciją ar ne, nes net sunku nuspėti, ką ir taip likimo nuskriaustas vaikelis isgyvena. Skaudi tikrovė, bet vienas kitam padedant gyventi reikia"
kaip gaila maaaaaaaaaan:(((( vos i asaras nepuoliau... vargsas vaikelis.. gyvenimas jo negaili.. liudna..
matyt cia nebespejo pranest... pacituosiu, nes mano zodziai cia bereiksmiai
"Rašo Jums zmogus, tvarkęs internetinius sios pagalbos akcijos reikalus, - Jolanta.
Norėjosi jau sekancia zinia Jums pasidziaugti tik sėkminga operacija, deja... Rycio mama, Reda, nesulauke sūnaus operacijos, kovo 11 d. rytą ja rado namiškiai sukniubusią negyvą namuose. Šiemet jai būtų sukakę tik 35-eri... Mirties priežastis dar neaiski, tą tiria ekspertai.
Kiek teko bendrauti ir pažinti ( o teko nemazai), tai buvo Motina is didziosios raides, stengesi del vaiku kaip ismanydama.Dar praėjusį pirmadienį Reda zmonėms sake, kad jau vasario pabaigoje i klinikas pervede visus surinktus pinigus, jog Kaune su sunumi išbus iki implanto įsodinimo ir kiek reikės po to, jau tarėsi su žurnaliste, kad parašytų rašinį ir išvardintų visus zmones, įmones, kas aukojo pinigus jos sūnui Ryčiui, norejo viesai padekoti...
Išėjo iš gyvenimo tartum pasiekusi užsibrėžtą tikslą - surinkti pinigus sūnaus operacijai. Tačiau išėjo per anksti. Labai per anksti...
Einu su didžiuliu jauduliu ir skausmu širdy į šarvojimo salę.Galbūt jau bus namiškiai nusprendę - atidėti Ryčio operaciją ar ne, nes net sunku nuspėti, ką ir taip likimo nuskriaustas vaikelis isgyvena. Skaudi tikrovė, bet vienas kitam padedant gyventi reikia"
kaip gaila maaaaaaaaaan:(((( vos i asaras nepuoliau... vargsas vaikelis.. gyvenimas jo negaili.. liudna..
QUOTE (Vasara @ 2003 05 13, 17:04) |
O i rankas kaip nors atiduot negalima pinigeliu? Nes atrodo pervedant pinigus dar valstybe nusiskaiciuoja dali? Ar ne? |
valstybe nenuskaiciuoja, bankas nuskaiciuoja uz pavedima
Aneurizma, taip tas terminas vadinasi
QUOTE (rrrRRRRrrr @ 2004 03 14, 12:49) |
dar siek tiek info... gal kam bus idomu KODEL nutruko jaunos mamytes gyvybe.. "Ekspertize buvo vykdoma, kurios isvadoje staigi mirtis nuo nervu - trukusi gysla smegenyse ir sirdies enrizma (jei tiksliai istrigo medicininis terminas). " |
man dabar labai liudna...
pasiurpau, truksta zodziu
Čia tai tragedija....labai liūdna
O siaube, kokia tragedija....
Mieli Rycio teveliai,
tikekit... tikejimas daro stebuklus.
Kiek galejau ir as prisidejau, tikiuosi atsiras dar daugiau jusu istorijai neabejingu zmoniu.
tikekit... tikejimas daro stebuklus.
Kiek galejau ir as prisidejau, tikiuosi atsiras dar daugiau jusu istorijai neabejingu zmoniu.