Įkraunama...
Įkraunama...

...Ryčiui jau atlikta operacija...

Aciu Aurimui T., Giedrei D., Vaidai T., Gediminui P. uz parama.

P.S. Rytis i mokykla vaziuoja noriai ir mokytoja sake, kad yra be galo imlus.
CIA SPRENDZIASI RYCIO ATEITIS...
Atsakyti
Aciu Giedriui C., Giedriui J., Simonui L., Iljai K., Evaldui M., Audronei B., Mariui S., Nerijui A., Audriui S. uz parama Rycio operacijai. Sekmes ir sveikatos Jums!
Atsakyti
Dėkojame Tomui L., Paulei Z., Ingridai J., Matui M., Evaldui G. už pagalbą.
Atsakyti
Aciu, mielieji, uz supratima, nuomones ir palinkejimus. Kadangi reikalas isibegeja tai gaudom kiekviena sansa.
Sikart dekingi esam uz pervedimus Ugnei V., Simui S., Arunui B., Ingai R..
Nesusalkite zvarbu rudeni!
Atsakyti
Dekojame Jolantai A., Deividui M., Zenonui P., Andriui V., Laurynui S., Arturui S., Donatui G., Astai V., Aurimui S., Aurimui St. , Giedriui M., Evai S. uz pagalba. Stai ir jJusu deka pasiekeme penkto tukstancio pradzia. Stebuklai per diena neatsiranda. Vilties dar yra. Ziurint sunui i akis norisi tiketi stebuklu, ypac, kai jis realus, tik reikia islaukti.
Del rimtesnes pagalbos - "Tv pagalba" tiek daug pinigu tikrai nesurinks, is seimo nariu i laiska atiliepe tik Teiserskyte, ji duomenis apie Ryti perdave sveikatos ministrui, taciau kolkas nieko naujo is tos puses.
Atsakyti
[color=Teal][/color]
Mamos ir teciai,

Mano sunus Rytis Petrulis gim.1996m. Gydytojas nustate, kad pradejo negirdeti tik po 3 metu. Siuo metu jam - 7 metai, ir jau beveik visai negirdi. Reikalinga skubi operacija. Implanto pavadinimas " KOCHEL" - jis gaminamas Australijoje. Is viso operacija kainuoja 40 000 lt. 25 000 lt - dengia ligoniu kasos. Mums truksta - 15 000lt.
Prasau kas kaip galite padekite ir toliau girdeti mano balsa ir pasauli mano suneliui.

Su viltimi  mama Reda

Gavėjo pavadinimas: Reda Petruliene
Gavėjo sąskaita: 10024422551
Gavėjo bankas: Hansabankas
Banko kodas: 73000
Mokėjimo paskirtis: Už implantą Ryčiui Petruliui

Kontaktai:
Adresas: Pureno 6 - 21. Kupiskis
El. paštas  PAPIILIAI@one.lt

Tel. : 865632823 (Reda)

865040078 (tetis Alius)skambinti po 17h.

Atsakyti
Dekojame Alinai M, Monikai M., Regimantui D., rutai T., Linai P., Aidui O., ne pirma karta Aurimui T., kurie prisidejo prie Rycio svajones ispildymo. Ypac dekingi DOVILEI SH., kuri netik pati kiek galejo pagelbejo, bet ir apvaiksciojo kaimynus ir surinkusi pervede net 582 Lt, aciu sirdingai visiems. Be to is tecio darbo taip pat atejo 300 Lt pavedimas. Nenuleisime ranku ir toliau, nors iki Kaledu sunku tiketis pasiekti tiksla. Geru zmoniu yra daug. Sekmes!
Atsakyti
[color=Teal][/color]
Mamos ir teciai,

Mano sunus Rytis Petrulis gim.1996m. Gydytojas nustate, kad pradejo negirdeti tik po 3 metu. Siuo metu jam - 7 metai, ir jau beveik visai negirdi. Reikalinga skubi operacija. Implanto pavadinimas " KOCHEL" - jis gaminamas Australijoje. Is viso operacija kainuoja 40 000 lt. 25 000 lt - dengia ligoniu kasos. Mums truksta - 15 000lt.
Prasau kas kaip galite padekite ir toliau girdeti mano balsa ir pasauli mano suneliui.

Su viltimi  mama Reda

Gavėjo pavadinimas: Reda Petruliene
Gavėjo sąskaita: 10024422551
Gavėjo bankas: Hansabankas
Banko kodas: 73000
Mokėjimo paskirtis: Už implantą Ryčiui Petruliui

Kontaktai:
Adresas: Pureno 6 - 21. Kupiskis
El. paštas  PAPIILIAI@one.lt

Tel. : 865632823 (Reda)

865040078 (tetis Alius)skambinti po 17h.

Atsakyti
Aciu Vytautui V., Sandrai J. arunui B. uz pagalba. Kazko negaliu pataisyt temoje sumos, tad rasau cia, kad dabar ji  5538 Lt.
Atsakyti
Kadangi visai neseniai prisijungiau prie šio forumo, tik šiandien rada mamos Redos pagalbos prašymą. tikiuosi dar neper vėlu ir pagalba vis dar reikalinga. Todėl jau šiandien pat į nurodytą sąskaitą pervesiu šiek tiek pinigėlių.
Būkite sveiki smile.gif
Atsakyti
Aciu R. N., Jurgai G., Verai K., Remigijui P. uz pervestas sumas Ryciui. Ka mes nuveikem? Istojom i seimu, auginanciu tokius vaikus organizacija, dauguma vaiku joje jau po operaciju, kaikurie kaip mes dar laukia. Prasiau vietiniu smulkiu (nes dideliu nera) verslininku pagalbos, vietiniame laikrastyje atsirado dar vienas straipsnis apie Ryti ir musu tiksla ir pastangas jam padeti. Stengiames kaip galim.

Bitele, ne per velu, dekojame. smile.gif
Atsakyti
Jau yra surinkta virs 8000 tik matyt pamirso cia parasyt . newyear.gif
Atsakyti