Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 03 20, 12:53)

Šiaip gal ir pabaigė, bet, kad lyg nefotografuoja (Labradoriukė)
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 20, 13:43)
Šiaip gal ir pabaigė, bet, kad lyg nefotografuoja (Labradoriukė)

jo, seniai matyta, pačiame įkarštyje dingo..
Atsakyti
Robobebrai, smagu, kad pakritikavai wink.gif Su viskuo sutinku, tik rankų krabas yra detalė dėl ko man patinka ši nuotrauka smile.gif Deduosi viską į galvą ir sukursiu tobulą autoportretą. Dėkui wink.gif

Gotte, džiaugiuosi, kad patiko wink.gif

Ar yra temoj kauniečių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 20 kovo 2012 - 14:38
QUOTE(gotte @ 2012 03 20, 12:48)
aš tai norėčiau studijuoti ...ir ketinu pasidomėti čia UK studijomis, kai mažoji dar vos vos ūgtels...

mano sesuo studijavo fotografiją Londone. Patenkinta, nesigaili, mano akimis žiūrint, stipriai patobulėjo būtent dėl šių studijų. Dabar mane kartais pakonsultuoja mirksiukas.gif
Aš tai nesvajoju apie tai, turbūt dar nepriėjau tos stadijos biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
kritika laukiama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2012 03 20, 13:38)
Sveikos,
na ir aš ateinu su foto...

Berniukas nuotraukoje labai smagiai madingas, bet kaip koliaziukas tikrai nesiziuri...
Atsakyti
Gražus jūsų amžius, galima ir apie studijas pagalvoti smile.gif
Aš tai pasiskolinus fotiką mėgdavau pamedžioti žmones. Ir taip prisižaidžiau, kad aplinkiniai nusprendė man padovanoti Nikon D90. Dabar tiesiog jaučiu pareigą išmokti pagrindines fotografavimo taisykles.
GiedreB, labai gražios spalvos wub.gif tik norisi paimti trintuką ir tuos išblukusius žiedelius pilnai nutrinti rolleyes.gif bet aš dar tik mokausi biggrin.gif ir ne tik fotografuoti, bet ir nuotrauką matyti mirksiukas.gif
g.gif ir nukirstas lapelis dešinėje gal nereikalingas? Ar jis čia nuotrauką įrėmina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 20 kovo 2012 - 16:23
QUOTE(GiedreB @ 2012 03 20, 16:33)
kritika laukiama 4u.gif

SPALVOS UZBURIA...TAIP IR NORISI PASKESTI TOJE BEGALYBEJE...

O as studiju noreciau...ir labai labai. Idomu kokie ikainiai pas mus Lietuveleje?
Atsakyti
S.B.M, mmmm, kaip svelnu...
Sofija2, pritariu Zirzej, tikrai gaila koju. mirksiukas.gif
GiedreB, o man atrodo siek tiek persistengei su spalvomis, nelabai naturaliai atrodo, bet cia skonio reikalas.

Del mokslu tai as tyliai pagalvoju, bet kol kas tik tiek ax.gif Beja, sestadieni vaziuoju i seminara, del to tai pilnos kelnes laimes yahoo.gif cia, jeigu kam idomu, fotografo kuris ves seminara darbai. Man tai kai kurie labai patinka, siek tiek"kitokie" negu daugelio airisku fotografu ax.gif
Dar atnesu auto. Labai noriu kritikos. Kaip BW, ar labai pilkas? Kas dar negerai?
user posted image

Dar iskilo klausimas kaip reikia "nustatyti" kokios spalvos turetu buti oda BW?
Atsakyti
Na mergaites, ruosiames Velykoms ir pradedam fotkinti kaiusinius, deja pas mane dar netikras lotuliukas.gif
Atnesu 3ND

http://www.flickr.co...s/74374827@N07/
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 03 20, 14:20)
Gražus jūsų amžius, galima ir apie studijas pagalvoti  smile.gif
Aš tai pasiskolinus fotiką mėgdavau pamedžioti žmones. Ir taip prisižaidžiau, kad aplinkiniai nusprendė man padovanoti Nikon D90. Dabar tiesiog jaučiu pareigą išmokti pagrindines fotografavimo taisykles.
GiedreB, labai gražios spalvos  wub.gif tik norisi paimti trintuką ir tuos išblukusius žiedelius pilnai nutrinti  rolleyes.gif bet aš dar tik mokausi  biggrin.gif  ir ne tik fotografuoti, bet ir nuotrauką matyti  mirksiukas.gif
g.gif ir nukirstas lapelis dešinėje gal nereikalingas? Ar jis čia nuotrauką įrėmina?

Saunus tie tavo aplinkiniai smile.gif Sevika prisijungus.
Tam, kad pramokti taisykles daryk Namu darbus, surasytus pirmam pusl. Padarius privalomus siaj temaj namu darbus galesi rodyti savo nuotraukas, komentuoti kitu, uzdavineti klausimus ir gauti kritikos ir patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 20, 17:23)
Beja, sestadieni vaziuoju i seminara, del to tai pilnos kelnes laimes  yahoo.gif cia, jeigu kam idomu, fotografo kuris ves seminara darbai. Man tai kai kurie labai patinka, siek tiek"kitokie" negu daugelio airisku fotografu  ax.gif 

Kai kurie darbeliai ikvepiantys. Gal gali placiau pasidalinti apie ta seminara?
Atsakyti
GiedreB, net šilta pasidarė tokias ryškias spalvas pamačius, taip šilta ir pavasariška... Nors gal kontrasto, aš asmeniškai, truputį mažiau būčiau naudojus ax.gif

Kažkas klausė ar yra Kauniečių tai sakau, kad TAIP biggrin.gif

Fotografijos paskaitos vyksta kaip tik dabar nemokamau VDU:) pati dalyvausiu, tik vieną jau pražioplinau doh.gif

Metu čia informaciją:

Kursų laikas: 15.00 - 18.00 val.
Fotografija: kovo 16, 23, 30 d.
Kadruotė: balandžio 13, 20, 27 d.
Vieta: VDU, Menų fakultetas, Šiuolaikinių menų katedra, Vytauto pr. 71 (buvusios Amerika pirty patalpos), 102 auditorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 20 kovo 2012 - 16:44