Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kadangi truputis spjaudotės, tai užsidėjus filtrą paklausiu ar priimsit? smile.gif
Esu visiškai žalia, tai gal net ne į tą grupę taikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 03 19, 21:24)
Kadangi truputis spjaudotės, tai užsidėjus filtrą paklausiu ar priimsit?  smile.gif
Esu visiškai žalia, tai gal net ne į tą grupę taikau  g.gif

Prašom smile.gif Čia, čia pataikei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 19, 20:14)
Įdomi nuomonė. Taigis, tarkuokit  huh.gif savaitgalinis auto. Kuris sprendimas geresnis?

man grazi pirmoji spalvota nuotrauka. ir rimtai grazi. ir man dzin, kad ji zalsva. nes tas susiraukimas man atperka viska
Atsakyti
Uoj kaip senai cia nebuvau smile.gif Sveiki visi wink.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 19, 21:14)
Įdomi nuomonė. Taigis, tarkuokit  huh.gif savaitgalinis auto. Kuris sprendimas geresnis?

Man labiau JB variantas, tik gal kiek labiau kontrasto noretusi... Kad sviesenes vietos kiek pasviesetu....
Spalvotas butu irgi ok, jei ne palaidine, ji atitraukia visa demesi nuo portreto, todel neveikia.... As nemoku, kaip Brum susikoncentruoti i rauksles... Matau visuma, kuri man nesugroja.....
Bentrai visai man idomus auto....

O as pabugus sugryzusios ziemos siek tiek pavasario atnesu.....

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
S.B.M snieguoles wub.gif
Nuotrauka su bigudi labai nuotaikinga,ir pries tai buves koliazas su vaikų foto man labai patiko.
R.I.R auto žalias priimtinesnis,atrodo tarsi būtum po vandeniu ir nerastum isplaukimo į pavirsiu.
O man va toks klausimas iškilo,gal kas is jūsų studijuoja fotografija?
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 03 20, 09:11)
O man va toks klausimas iškilo,gal kas is jūsų studijuoja fotografija?

šitas klausimas tikriausiai ima kankinti visus besimokančius fotografuoti.. biggrin.gif kažkurioje stadijoje beveik visiems ima kirbėti mintis - o gal stoti? o gal..? biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones. Jos tkrai buvo įdomios ir net mane nustebino.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 20, 10:36)
šitas klausimas tikriausiai ima kankinti visus besimokančius fotografuoti.. biggrin.gif kažkurioje stadijoje beveik visiems ima kirbėti mintis - o gal stoti? o gal..? biggrin.gif

Tikrai? biggrin.gif ,permeciau senus savo užrašus,ir ten mano pamąstymai ką studijuoti,vienas is jų buvo toks tagi susimąsčiau gal tai šansas ir gal man tikrai to reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 20, 09:36)

na jinai klausė, ar kas nors studijuoja, o ne ar ketina stoti kas nors...bet man rodos, kad iš šios temos niekas nestudijuoja g.gif

aš tai norėčiau studijuoti ...ir ketinu pasidomėti čia UK studijomis, kai mažoji dar vos vos ūgtels...Nuo 15 metų kai paėmiau zenitą į rankas tik ir svajojau apie fotografijos ir videomeno studijas DA..buvau atvirose dursye ten, tai po to išvis užsikrėčiau ta mintim...man taip nerealiai ten viskas atrodė...Tai dabar nors ne DA., bet vis tiek būtų smagu neįgyvendintą svajonę įgyvendinti..
Atsakyti
Sveikos,
na ir aš ateinu su foto...
user posted image

Simona, tu kaip visada... nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 20, 11:48)
na jinai klausė, ar kas nors studijuoja, o ne ar ketina stoti kas nors...bet man rodos, kad iš šios temos niekas nestudijuoja g.gif

supratau, ko jinai klausė smile.gif kai įstoji, tada ir studijuoji. todėl ji klausė apie antrąją stadiją - studijas, o aš atsakiau apie pirmąją - stojimą.

mano žiniomis niekas nestudijuoja. bet apie stojimą tyliai pagalvoja, esu įsitikinusi, dažna.

kai seniai dalyvaudavome temoje, buvo viena mergina, kuri studijavo. jei neklystu, įstojo po to, kai pasirodė temoje. bet nežinau, ar baigė, ar nenusivylė.

ten būtų daug mokslo, tiesiogiai su fotografija nesusijusio. bet jei tai svajonė, ir dar sena, kodėl gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2012 03 20, 13:38)
Sveikos,
na ir aš ateinu su foto...

na kad kojytes vaikui nukapojai, tai neatleistina rolleyes.gif spalvos grazios, ir manau, kad kaip koliazas sios dvi nuotraukos nesiziuri kartu rolleyes.gif
Atsakyti