Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Simonyte, horizonta reiketu patiesinti wink.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonyte @ 2012 03 28, 16:45)

ir ne tik horizontas kreivuoja, bet ir mėlynos foto labai, white balance blogas.
Atsakyti
Ar priėjo tą ND? su wb? Jei ne, tai supras, kai prieis
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 28, 12:50)
Patiko portretukas smile.gif pritariu merginoms, kad nesimato, kad ji būtų muzikantė, ar dainuotų smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas,šiandien bandžiau vieną foto su jb,sėdėjau tol,kol aplink viskas pilka pradėjo matytis...Gal pagelbėsit?kas negerai su jb?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 03 28, 19:04)
Labas,šiandien bandžiau vieną foto su jb,sėdėjau tol,kol aplink viskas pilka pradėjo matytis...Gal pagelbėsit?kas negerai su jb?

manau, kad nereik uzsizaist su tais remeliais, o daugiau demesio skirt foto smile.gif jb man pilkas
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 28, 19:11)
manau, kad nereik uzsizaist su tais remeliais, o daugiau demesio skirt foto smile.gif jb man pilkas

ačiū brum 4u.gif O kaip dabar?ar išvis net ne į tą pusę einu? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 28 kovo 2012 - 18:38
QUOTE(urte484 @ 2012 03 28, 19:22)
ačiū brum 4u.gif O kaip dabar?ar išvis net ne į tą pusę einu? unsure.gif

maza idejai. siaip ne visoms foto iseina grazus jb. pvz tas medis. nu man jis gadina. ir jauciu versk, ne versk, vis tiek tas medis toks pilkas bus, o va veidas prie jo ypac baltas..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 28, 19:29)
maza idejai. siaip ne visoms foto iseina grazus jb. pvz tas medis. nu man jis gadina. ir jauciu versk, ne versk, vis tiek tas medis toks pilkas bus, o va veidas prie jo ypac baltas..

Supratau...tada net ir nebebandysiu,matyt ne tą foto išsirinkau jb pamokoms blush2.gif Dėkui už komentarus smile.gif

p.s.dėjau mažą,nes nesinori apkrauti temos savo bandymais,bet padidinau vistiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 28 kovo 2012 - 18:40
QUOTE(Simonyte @ 2012 03 28, 15:45)
Laba,

ateinu dar karteli su 2 ND...

Pasakyk ką supratai atlikusi šį ND? smile.gif
Skirtumas tarp paskutinių foto matosi, nors ir labai mažytis.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 28, 12:50)
airv - man, tiesą sakant, nelabai patiko paskutinė tavo foto  blush2.gif  nematau joje pavdinimo, kurį skyrei smile.gif moteris nefokuse tokia svajinga, atrodo lyg vyras netyčia įsimaišė [pakliuvo į kadrą]. Na, čia mano nuomonė smile.gif O kaip tvarkyti vyro odą, man iki šiol dilema irgi smile.gif Bet tavojo modelio lyg ir atrodo, kaip strazdanota oda, ar čia tik man taip vaidenasi? smile.gif
Tiesa, labai patiko šešėlis ir šviesa tavo foto smile.gif

Dėkui už komentarą smile.gif Man pačiai ši foto patinka, bet kai kurioms tiesiog lemta likti archyvuose, nors ir mielos. Manau, ši viena iš tokių smile.gif
Tu teisi, vaikinas strazdanotas. Tai va, vargstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 28, 16:55)
Simonyte, horizonta reiketu patiesinti wink.gif

Sveikos smile.gif

dekui, pati net demesio neatkreipiau. Dabar matau doh.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 28, 17:22)
ir ne tik horizontas kreivuoja, bet ir mėlynos foto labai, white balance blogas.

pas mane wb ant auto, bandysiu keisti rankiniu nustatymu.

QUOTE(rG @ 2012 03 28, 17:25)
Ar priėjo tą ND? su wb? Jei ne, tai supras, kai prieis

dar nepriejau prie wb nd (ant antro strigau doh.gif ), bet suprantu apie kalba eina...
QUOTE(Ka @ 2012 03 28, 19:38)
Pasakyk ką supratai atlikusi šį ND?  smile.gif
Skirtumas tarp paskutinių foto matosi, nors ir labai mažytis.

diafragmos skaiciaus didinimas/mazinimas leidzia koreguoti objekto ir fono ryskuma, kai diafragmos skaicius mazas - oblektas ryskus, fonas isblukes. Kuo diafragmos skaicius dideja, tuo fonas ryskeja ... smartass.gif

Bandysiu atlikti sita nd ramiai ir viena, BE vaiku... O tai dabar viena akis ziuri per oblektyva, kita i vaikus, kad galvos nenusisuktu... doh.gif
Atsakyti