Simonyte, horizonta reiketu patiesinti
Sveikos
QUOTE(Simonyte @ 2012 03 28, 16:45)
ir ne tik horizontas kreivuoja, bet ir mėlynos foto labai, white balance blogas.
Ar priėjo tą ND? su wb? Jei ne, tai supras, kai prieis
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 28, 12:50)
Patiko portretukas pritariu merginoms, kad nesimato, kad ji būtų muzikantė, ar dainuotų
aciu
Labas,šiandien bandžiau vieną foto su jb,sėdėjau tol,kol aplink viskas pilka pradėjo matytis...Gal pagelbėsit?kas negerai su jb?
QUOTE(urte484 @ 2012 03 28, 19:04)
Labas,šiandien bandžiau vieną foto su jb,sėdėjau tol,kol aplink viskas pilka pradėjo matytis...Gal pagelbėsit?kas negerai su jb?
manau, kad nereik uzsizaist su tais remeliais, o daugiau demesio skirt foto jb man pilkas
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 28, 19:11)
manau, kad nereik uzsizaist su tais remeliais, o daugiau demesio skirt foto jb man pilkas
ačiū brum O kaip dabar?ar išvis net ne į tą pusę einu?
QUOTE(urte484 @ 2012 03 28, 19:22)
ačiū brum O kaip dabar?ar išvis net ne į tą pusę einu?
maza idejai. siaip ne visoms foto iseina grazus jb. pvz tas medis. nu man jis gadina. ir jauciu versk, ne versk, vis tiek tas medis toks pilkas bus, o va veidas prie jo ypac baltas..
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 28, 19:29)
maza idejai. siaip ne visoms foto iseina grazus jb. pvz tas medis. nu man jis gadina. ir jauciu versk, ne versk, vis tiek tas medis toks pilkas bus, o va veidas prie jo ypac baltas..
Supratau...tada net ir nebebandysiu,matyt ne tą foto išsirinkau jb pamokoms Dėkui už komentarus
p.s.dėjau mažą,nes nesinori apkrauti temos savo bandymais,bet padidinau vistiek
QUOTE(Simonyte @ 2012 03 28, 15:45)
Pasakyk ką supratai atlikusi šį ND?
Skirtumas tarp paskutinių foto matosi, nors ir labai mažytis.
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 28, 12:50)
airv - man, tiesą sakant, nelabai patiko paskutinė tavo foto nematau joje pavdinimo, kurį skyrei moteris nefokuse tokia svajinga, atrodo lyg vyras netyčia įsimaišė [pakliuvo į kadrą]. Na, čia mano nuomonė O kaip tvarkyti vyro odą, man iki šiol dilema irgi Bet tavojo modelio lyg ir atrodo, kaip strazdanota oda, ar čia tik man taip vaidenasi?
Tiesa, labai patiko šešėlis ir šviesa tavo foto
Tiesa, labai patiko šešėlis ir šviesa tavo foto
Dėkui už komentarą Man pačiai ši foto patinka, bet kai kurioms tiesiog lemta likti archyvuose, nors ir mielos. Manau, ši viena iš tokių
Tu teisi, vaikinas strazdanotas. Tai va, vargstu
QUOTE(kristalines @ 2012 03 28, 16:55)
dekui, pati net demesio neatkreipiau. Dabar matau
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 28, 17:22)
ir ne tik horizontas kreivuoja, bet ir mėlynos foto labai, white balance blogas.
pas mane wb ant auto, bandysiu keisti rankiniu nustatymu.
QUOTE(rG @ 2012 03 28, 17:25)
Ar priėjo tą ND? su wb? Jei ne, tai supras, kai prieis
dar nepriejau prie wb nd (ant antro strigau ), bet suprantu apie kalba eina...
QUOTE(Ka @ 2012 03 28, 19:38)
Pasakyk ką supratai atlikusi šį ND?
diafragmos skaiciaus didinimas/mazinimas leidzia koreguoti objekto ir fono ryskuma, kai diafragmos skaicius mazas - oblektas ryskus, fonas isblukes. Kuo diafragmos skaicius dideja, tuo fonas ryskeja ...
Bandysiu atlikti sita nd ramiai ir viena, BE vaiku... O tai dabar viena akis ziuri per oblektyva, kita i vaikus, kad galvos nenusisuktu...