Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 27, 19:40)
o išdresuoti neina, kad pozuotų?  biggrin.gif kelk ISO, keisk režimą  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Matyt reiks kitą sykį šunį bandyt fotografuot rolleyes.gif Tas dar nors paguli kai paprašai biggrin.gif

Dėkui,už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 03 27, 15:24)
Aš dar su viena nuotrauka kritikai. Apie santykius smile.gif

nors ir apie santykius, bet man vyro cia galetu ir nebuti. merginos emocija wow, labai patinka. vyro veidas kazkoks nelabai, ta prasme apdirbimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2012 03 27, 17:11)
Labas,kadangi niekaip neįstengiu padoresnio auto padaryti,tai bandau jėgas su katinu biggrin.gif Reiktų patarimų,ar šios foto taip pat neįdomios kaip ir pirmą sykį dėta? blush2.gif Ir kas ne taip?kaip su spalvom? unsure.gif

labai jau suspaudi ta katineli remuose smile.gif daugiau erdves duok jam. pirma gal ir nieko butu, bet vel gi, manau cia galioja tos pacios taisykles, kad reiketu daugiau erdves ten, i kur ziurima smile.gif nuotraukos nuobodokos, bandyk pagauti idomesnes pozas, kai jie rangosi, ziovauja, pasisiausia mirksiukas.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 27, 17:14)

man viena iš įdomesnių augalų foto. Gal dėl to, kad nesuprantama, kaip išgautas toks "efektas", kad atrodo vieni apšviesti iš vidaus, kiti ne. Ir apskritai, primena ne augalą, o kažką iš kosmoso  biggrin.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Naujokiu ir senbuviu gincai sioje temojem ziuriu yra "never ending story" smile.gif Keiciasi tik herojai biggrin.gif

Zaidimas su nuotrauku korekcijom vangiai komentuojamas, bet kita vertus, nelabai yra ka ir komentuoti smile.gif Labai panasu viskas, isskyrus kelis bandymu zaisti su spalvom ir efektais... dalyvavusioms naudinga paziureti, manau, ir palyginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 27 kovo 2012 - 19:36
QUOTE(jlclove @ 2012 03 27, 20:23)

labai jau suspaudi ta katineli remuose smile.gif daugiau erdves duok jam. pirma gal ir nieko butu, bet vel gi, manau cia galioja tos pacios taisykles, kad reiketu daugiau erdves ten, i kur ziurima smile.gif nuotraukos nuobodokos, bandyk pagauti idomesnes pozas, kai jie rangosi, ziovauja, pasisiausia mirksiukas.gif

Tikrai bandysiu,ačiū už pastabas 4u.gif
O dėl erdvės-sutinku,kirpau dėl papildomų dėtalių fone,kurios labai trugdė dry.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Whatever? @ 2012 03 27, 19:34)
Zaidimas su nuotrauku korekcijom vangiai komentuojamas, bet kita vertus, nelabai yra ka ir komentuoti smile.gif Labai panasu viskas, isskyrus kelis bandymu zaisti su spalvom ir efektais... dalyvavusioms naudinga paziureti, manau, ir palyginti smile.gif

Gal nuotraukų tikroji savininkė galėtų tart kokį baigiamąjį žodį šiam žaidimui? ax.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarus, sutinku su daug kuo. Akis nefokuse - tiesa sakant mergina išviso nefokuse ir gerokai. Vaikino veido oda kodėl keista įsivaizduoju (Ji labai nelygi). Norėjau paklausti, ką Jūs darote tokiu atveju kai neįmanoma gražiai vienodos išlyginti odos klonuojant. "Blūrinate"? Ar vyrui tai tinka?
Man šita nuotrauka patiko, nes žiūrint į ją matau santykių istoriją. Matau, kad emocinio ryšio pas juos dar nėra. Kartu, bet atskirai. Viskas ateityj, galbūt.
Tik nesu tikra ar tai matosi tik man ar ir kitiems. Kolkas nemoku atsiriboti nuo emocijų vertindama savo fotografijas.
Atsakyti
labai laukiu komentaru siai nuotraukai 4u.gif 'gatves muzikante'

user posted image

airv, as to nepajauciau, bet dabar galvoju gal todel, kad ju apdirbimas/pateikimas skirtingas. jis ryskus, ji ne. kita vertus mes visi savo nuotraukas jauciame kitaip, nei ziurovai, ar kiti fotografai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 03 27, 23:41)
labai laukiu komentaru siai nuotraukai 4u.gif 'gatves muzikante'

Is foto truksta informacijos, kad ji yra gatves muzikante ir aplamai, kad yra muzikante blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 03 27, 12:11)
O gamtą fotografuosiu kai pradės lyti  thumbup.gif , nes dabar viskas išdžiūvę, pusė metų lietaus nematėm  doh.gif Ir dar labai karšta, +39/+17 (d/n), tai dabar tik laukiu kada keliausim į Lietuvą  ax.gif
chiquitka palaikymas tikrai padėjo  thumbup.gif

4u.gif Tai ir puiku. Toks ir buvo tikslas mirksiukas.gif
O del gamtos, tai as laukiau kol nustos lyt, ir puse metu nebuvau saules maciusi lotuliukas.gif Ot mes, zmones, keisti padarai biggrin.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 27, 15:14)
Niu graži ir tu moteris  mirksiukas.gif  blush2.gif biggrin.gif  bet antroji foto man nelabai.

blush2.gif Nuotraukoj ne as, o vienas is modeliu, as ta diena kitoj kameros pusei buvau smile.gif 4u.gif

jlclove tikrai truksta istorijos, nes dabar neaisku ar jinai muzikuoja, ar dainuoja ar eilerascius deklamuoja mirksiukas.gif
airv, man tai tavo nuotrauka kazkokias neigiamas emocijas sukelia, nzn kodel g.gif Gal todel kad mergaite tokia tyra atrodo, emocija jos tokia svelni, o vyro zvilgsnis jokiu siltu jausmu neperteikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 27 kovo 2012 - 22:37
QUOTE(jlclove @ 2012 03 27, 21:41)
airv, as to nepajauciau, bet dabar galvoju gal todel, kad ju apdirbimas/pateikimas skirtingas. jis ryskus, ji ne. kita vertus mes visi savo nuotraukas jauciame kitaip, nei ziurovai, ar kiti fotografai 4u.gif

Na ne tik tai įtakoja...įtakoja ir gyvenimiška patirtis, požiūris, nuotaika...vienos nuotraukos "prisibeldžia", kitos ne...bet ne dėl to, kad blogos, o tiesiog susiklostė tokios aplinkybės smile.gif

Tavo nuotrauka graži. Fokusas yra, spalvos tinka. Jei vertinti, kaip reportažą, tai neistė teisingai pasakė - ne, nes nėra istorijos. Jei kaip portretą - gražu, bet gražu lygu nuobodu.
Aš nuotraukas vertinu lygmenyje patinka/nepatinka, o tai yra blogai.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 27, 21:51)
Is foto truksta informacijos, kad ji yra gatves muzikante ir aplamai, kad yra muzikante blush2.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 27, 22:32)

jlclove tikrai truksta istorijos, nes dabar neaisku ar jinai muzikuoja, ar dainuoja ar eilerascius deklamuoja  mirksiukas.gif

QUOTE(airv @ 2012 03 27, 22:34)

Tavo nuotrauka graži. Fokusas yra, spalvos tinka. Jei vertinti, kaip reportažą, tai neistė teisingai pasakė - ne, nes nėra istorijos. Jei kaip portretą - gražu, bet gražu lygu nuobodu.
Aš nuotraukas vertinu lygmenyje patinka/nepatinka, o tai yra blogai.

dekui merginos 4u.gif na ir tikrai, is kur gi jums zinoti blush2.gif turiu viena nuotrauka, kur ji groja gitara ir dainuoja, bet ten jos veidas taip negraziai isitempes nuo dainavimo ir plius antrame plane pora figura ne prie ko figuruoja. ech, kita syki labiau apgalvosiu.

airv, ir pas mane daugiau/maziau toks vertinimas ir tuom nesididziuoju sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 03 27, 19:44)
Laba,
Gal nuotraukų tikroji savininkė galėtų tart kokį baigiamąjį žodį šiam žaidimui?  ax.gif

O kur išvis tos nuotraukos? šituo adresu ničnieko nematau
Atsakyti