Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Simonyte @ 2012 03 27, 17:08)
ateinu su antru ND  smile.gif

f1.8 ISO 100

f11 ISO 800

f22 ISO 3200

Patarčiau daryti kokius - f1.8, tada f.4.5 ir tada kokius f11. To manau užtektų skirtumui pamatyti. Dabar aš neužskaityčiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DEEN* @ 2012 03 27, 17:28)
2, 3 visiskai nesiskiria  4u.gif

QUOTE(Refresh @ 2012 03 27, 17:33)
Patarčiau daryti kokius - f1.8, tada f.4.5 ir tada kokius f11. To manau užtektų skirtumui pamatyti. Dabar aš neužskaityčiau.  smile.gif

ok, bandysiu perdaryt su didesne diafragma 4u.gif 4u.gif Dabar dariau pagal pirmo psl. nurodymus (2.(...) Pvz., f/2, f/11 ir f/20) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DEEN* @ 2012 03 27, 17:28)
2, 3 visiskai nesiskiria  4u.gif

žadėjau sakyt "štiš iš čia", bet pašnipinėjau ir nustačiau, kad sava biggrin.gif beje, sveikinu wub.gif
Atsakyti
Labas,kadangi niekaip neįstengiu padoresnio auto padaryti,tai bandau jėgas su katinu biggrin.gif Reiktų patarimų,ar šios foto taip pat neįdomios kaip ir pirmą sykį dėta? blush2.gif Ir kas ne taip?kaip su spalvom? unsure.gif

user posted image

user posted image

antrąją matyt apkarpiau netinkamai? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 26, 22:44)
12/52

pareikšiu savo autoritetingą nuomonę lotuliukas.gif man truputi per daug apačios. Norėtųsi, kad žvilgsniui būtų daugiau erdvės, o ne atvirkščiai. Arba žvilgsnis apačion pateisintų tą erdvę. Erotikos čia ir man nesimato.

QUOTE(jlclove @ 2012 03 26, 22:52)
man labai patiko smile.gif
kas portretus, o as sikart su augaliuku

http://farm8.staticf...3e3e2bc9d_z.jpg[/img]

man viena iš įdomesnių augalų foto. Gal dėl to, kad nesuprantama, kaip išgautas toks "efektas", kad atrodo vieni apšviesti iš vidaus, kiti ne. Ir apskritai, primena ne augalą, o kažką iš kosmoso biggrin.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 26, 23:12)

O as sestadieni pabuvojau seminare  bigsmile.gif 

Niu graži ir tu moteris mirksiukas.gif blush2.gif biggrin.gif bet antroji foto man nelabai.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 03 27, 17:24)
Aš dar su viena nuotrauka kritikai. Apie santykius smile.gif

Merginos veidas per daug nublurintas (ar kas ten daryta), viena akis ne fokuse..Man ne.

Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2012 03 27, 19:11)

O kaip tau paciai atrodo?
Katinai labai tinkami gyvunai fotografavimui. Jie gana ramus. Va, suni turiu, tai kol sufokusuoju ir nufotkinu jis jau 5 k. poza pakeicia. Tad siulyciau paieskoti idomesniu sprendimu, pasisemti ideju fotografuojant katina. Na taip jis, grazus, gana sterilus, bet tik tiek. Sedi, ziuri schmoll.gif Kadangi asmeniskai tavo katino nepazistu, tai sios foto visai nekabina.
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 03 27, 18:11)
Labas,kadangi niekaip neįstengiu padoresnio auto padaryti,tai bandau jėgas su katinu biggrin.gif Reiktų patarimų,ar šios foto taip pat neįdomios kaip ir pirmą sykį dėta? blush2.gif Ir kas ne taip?kaip su spalvom? unsure.gif
http://farm8.staticf..._7cce287d00.jpg[/img]

http://farm8.staticf...7b0e1d165_n.jpg[/img]

pirmoji man jau jau truputi patikti (susidomėjęs žvilgsnis), bet trūksta dar (ūsai dingsta fone, pereksponuota...). Antroji tikrai ne kokia (apkarpymas, gėlė ne į temą).
Jei įdomu, čia dar gali pasižiūrėti kitų darbų. Yra tikrai neblogų.

o čia foto panaši į tą, kurią kažkada buvai įkelus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 27 kovo 2012 - 17:43
QUOTE(pandre @ 2012 03 26, 23:44)

Pritariu, kad noretusi ryskesniu konturu..
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 27, 18:38)

o čia foto panaši į tą, kurią kažkada buvai įkelus  lotuliukas.gif

ohoooo kokie ūūūūšaiii blink.gif thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

neiste 4u.gif .Bandysiu pakoreguot,bet manau per šviesi foto buvo padaryta,kad gautūsi...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 27, 17:59)
žadėjau sakyt "štiš iš čia", bet pašnipinėjau ir nustačiau, kad sava  biggrin.gif beje, sveikinu  wub.gif

baik tu man , teko naujai prisiregint , supermama mane blokavo del mano paraso doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 27, 18:38)
Merginos veidas per daug nublurintas (ar kas ten

O kaip tau paciai atrodo?
Katinai labai tinkami gyvunai fotografavimui. Jie gana ramus. Va, suni turiu, tai kol sufokusuoju ir nufotkinu jis jau 5 k. poza pakeicia. Tad siulyciau paieskoti idomesniu sprendimu, pasisemti ideju fotografuojant katina. Na taip jis, grazus, gana sterilus, bet tik tiek. Sedi, ziuri schmoll.gif Kadangi asmeniskai tavo katino nepazistu, tai sios foto visai nekabina.

Man pačiai-patiko blush2.gif(aišku,sutinku dėl pereksponavimo) Na jis vietoj nelabai nusėdi biggrin.gif Nebent kai miega doh.gif Aišku,galima pagauti įdomių kadrų dūkstant rolleyes.gif ,bet M rėžimu nelabai sekasi pagauti neišsiliejusio kadro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 27 kovo 2012 - 18:14
QUOTE(urte484 @ 2012 03 27, 19:12)
Man pačiai-patiko blush2.gif(aišku,sutinku dėl pereksponavimo) Na jis vietoj nelabai nusėdi biggrin.gif Nebent kai miega doh.gif Aišku,galima pagauti įdomių kadrų dūkstant rolleyes.gif ,bet M rėžimu nelabai sekasi pagauti neišsiliejusio kadro verysad.gif

o išdresuoti neina, kad pozuotų? biggrin.gif kelk ISO, keisk režimą mirksiukas.gif
Atsakyti