Mane irgi traukia zenitas, nesveikai net.
QUOTE(rG @ 2012 03 27, 14:38)
Mane irgi traukia zenitas, nesveikai net.
tau da negalima, tu tai zinai?)
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2012 03 27, 14:26)
tikriausiai todėl ir nežiūriu į pro hasselblad'us ir mamyias
jė, tikriausiai taip ir darysiu. nes išties, vat zenitui jaučiu tokią meilę, sakysit, labai paprastas, primityvus daiktas, bet man patinka ir kažkaip gera fotografuot.
tiesa, juostos dar neryškintos, tai dar vis neaišku, kaip su tom ekspozicijom bus.
jė, tikriausiai taip ir darysiu. nes išties, vat zenitui jaučiu tokią meilę, sakysit, labai paprastas, primityvus daiktas, bet man patinka ir kažkaip gera fotografuot.
tiesa, juostos dar neryškintos, tai dar vis neaišku, kaip su tom ekspozicijom bus.
man tai patinka, kaip tu fotkini. tik kad mazai rodais
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 27, 13:41)
tau da negalima, tu tai zinai?)
Žinau bent mokslus reikia baigt, bent tiek
Ai čia eilė kam jau galima, o kam ne
QUOTE(rG @ 2012 03 27, 14:43)
nea, eiles ner, as tave tik priziuriu
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 27, 13:48)
nea, eiles ner, as tave tik priziuriu
gerai, tai kodėl aš čia, o ne rašau ką reik?
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 27, 13:41)
man tai patinka, kaip tu fotkini. tik kad mazai rodais
neturiu dabar ką parodyt, juosta juodbaltė neryškinta yra, ryt vežu ryškint, kita spalvota fotoaparate pradėta, o skaitmenoj nieko ypatingo, tokius renginius retkarčiais pafotografuoju, nes labai gražiai paprašo ir tiek jaučiu, kad ne man jie. nors smagu kartais, visai kas kita nei mano mėgstami portretėliai, buitis, žolynėliai ar gatvė, bet blyksčių (tenka nuomot) tampymas mane erzina, aš natūralios šviesos propoguotoja
QUOTE(rG @ 2012 03 27, 14:50)
gerai, tai kodėl aš čia, o ne rašau ką reik?
nes reikejo tau ateit pagirt, kaip as graziai fotkinu
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 27, 14:00)
nes reikejo tau ateit pagirt, kaip as graziai fotkinu
O aš jau ketvirtą rytą praėjau su lazdom
Ai dar ne viskas, einu miegoti - 22-23 val. ir keliuosi 6-6:30 Užtatai labai darbinga esu ir kokie potyriai, pasirodo aš moku sapnuoti
[quote=Maggie,2012 03 27, 02:53]
pritariu. ir man labai skaniai susiziurejo Indija mieste
[/quote]
Sutinku,kad Indijoje galima padaryti gerų nuotraukų. Gatvės fotografiją noriu išmokti vien dėl to, kad kur nors keliaujant galėčiau įamžinti tai kas man patiko. Po praeito pasivaikščiojimo po miestą pastebėjau, kad geriausiai į fotografavimą reaguoja turtingesni žmonės, vargšai arba pyksta, arba iškart kapeikų prašo. Daug kartų vairuojant, kai neįmanoma sustoti, mačiau moterų ryškiais spalvotais sariais, vyrų oranžiniais keistais rūbais ar su turbanais, bet iki šiol nepavyko tokių nufotografuoti O gamtą fotografuosiu kai pradės lyti , nes dabar viskas išdžiūvę, pusė metų lietaus nematėm Ir dar labai karšta, +39/+17 (d/n), tai dabar tik laukiu kada keliausim į Lietuvą
Tiesa, šeštadienį turėsiu 2 draugų sikhų fotosesiją. Bandžiau išsisukti, bet labai jie nori...nežinau kas iš to išeis,išvis nemoku vyrų fotografuoti, o čia dar su turbanais
chiquitka palaikymas tikrai padėjo
Dėl naujokių ir man labai keista, kad prasideda tokie ginčai. Ir aš atėjau žalia, bet niekas manęs čia nepuolė, viskas buvo paaiškinta ir merginos noriai pataria. Kartais išgirsdavau karčios tiesos, bet tos pirmos rodytos nuotraukos dabar ir man atrodo taip pat, kaip buvo pakomentuotos senbuvių. Išviso senbuvėms reikėtų po medalį duoti už tai kiek jos padeda ir pataria. Pirmą kartą matau tokį aktyvų forumą
[quote=chiquitka,2012 03 27, 03:04]
Prie to pacio paminesiu dar kai ka is seminaro. Labai nustebino fotografas kuris ji vede. Dirba 17 metu, sake per ta laika yra padares 4 milionus nuotrauku. Is ju GEROM (originaliom ir budingom tik jam, tokiom kuriais jis kaip fotografas paliko pedsaka) jis skaito 8!!! Tai kazkaip palengvino man mano kancias, kad per 2.5 menesio nei vieno sedevro nesukuriau
[/quote]
Labai paguodžia!!!
[quote=Maggie,2012 03 26, 22:23][/quote]
Taigi, norėjau pasakyti, kad tiesiog tas, kas jau yra daugiau pasiekęs, nusipelno kažkokios pagarbos, nes nori padėti, taip kaip padėjo jam.
[/quote]
Tikra tiesa!
pritariu. ir man labai skaniai susiziurejo Indija mieste
[/quote]
Sutinku,kad Indijoje galima padaryti gerų nuotraukų. Gatvės fotografiją noriu išmokti vien dėl to, kad kur nors keliaujant galėčiau įamžinti tai kas man patiko. Po praeito pasivaikščiojimo po miestą pastebėjau, kad geriausiai į fotografavimą reaguoja turtingesni žmonės, vargšai arba pyksta, arba iškart kapeikų prašo. Daug kartų vairuojant, kai neįmanoma sustoti, mačiau moterų ryškiais spalvotais sariais, vyrų oranžiniais keistais rūbais ar su turbanais, bet iki šiol nepavyko tokių nufotografuoti O gamtą fotografuosiu kai pradės lyti , nes dabar viskas išdžiūvę, pusė metų lietaus nematėm Ir dar labai karšta, +39/+17 (d/n), tai dabar tik laukiu kada keliausim į Lietuvą
Tiesa, šeštadienį turėsiu 2 draugų sikhų fotosesiją. Bandžiau išsisukti, bet labai jie nori...nežinau kas iš to išeis,išvis nemoku vyrų fotografuoti, o čia dar su turbanais
chiquitka palaikymas tikrai padėjo
Dėl naujokių ir man labai keista, kad prasideda tokie ginčai. Ir aš atėjau žalia, bet niekas manęs čia nepuolė, viskas buvo paaiškinta ir merginos noriai pataria. Kartais išgirsdavau karčios tiesos, bet tos pirmos rodytos nuotraukos dabar ir man atrodo taip pat, kaip buvo pakomentuotos senbuvių. Išviso senbuvėms reikėtų po medalį duoti už tai kiek jos padeda ir pataria. Pirmą kartą matau tokį aktyvų forumą
[quote=chiquitka,2012 03 27, 03:04]
Prie to pacio paminesiu dar kai ka is seminaro. Labai nustebino fotografas kuris ji vede. Dirba 17 metu, sake per ta laika yra padares 4 milionus nuotrauku. Is ju GEROM (originaliom ir budingom tik jam, tokiom kuriais jis kaip fotografas paliko pedsaka) jis skaito 8!!! Tai kazkaip palengvino man mano kancias, kad per 2.5 menesio nei vieno sedevro nesukuriau
[/quote]
Labai paguodžia!!!
[quote=Maggie,2012 03 26, 22:23][/quote]
Taigi, norėjau pasakyti, kad tiesiog tas, kas jau yra daugiau pasiekęs, nusipelno kažkokios pagarbos, nes nori padėti, taip kaip padėjo jam.
[/quote]
Tikra tiesa!
Aš dar su viena nuotrauka kritikai. Apie santykius
Sveikos,
po siandienos pasivaiksciojimo su vaikais ateinu su antru ND
f1.8 ISO 100
f11 ISO 800
f22 ISO 3200
po siandienos pasivaiksciojimo su vaikais ateinu su antru ND
f1.8 ISO 100
f11 ISO 800
f22 ISO 3200