Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mane irgi traukia zenitas, nesveikai net.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 27, 14:38)
Mane irgi traukia zenitas, nesveikai net.

tau da negalima, tu tai zinai?smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2012 03 27, 14:26)
tikriausiai todėl ir nežiūriu į pro hasselblad'us ir mamyias smile.gif

jė, tikriausiai taip ir darysiu. nes išties, vat zenitui jaučiu tokią meilę, sakysit, labai paprastas, primityvus daiktas, bet man patinka smile.gif ir kažkaip gera fotografuot.

tiesa, juostos dar neryškintos, tai dar vis neaišku, kaip su tom ekspozicijom bus. biggrin.gif

man tai patinka, kaip tu fotkini. tik kad mazai rodais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 27, 13:41)
tau da negalima, tu tai zinai?smile.gif)

Žinau biggrin.gif bent mokslus reikia baigt, bent tiek biggrin.gif
Ai čia eilė kam jau galima, o kam ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 27 kovo 2012 - 13:44
QUOTE(rG @ 2012 03 27, 14:43)
Žinau  biggrin.gif  bent mokslus reikia baigt, bent tiek biggrin.gif
Ai  čia eilė kam jau galima, o kam ne biggrin.gif

nea, eiles ner, as tave tik priziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 27, 13:48)
nea, eiles ner, as tave tik priziuriu biggrin.gif

gerai, tai kodėl aš čia, o ne rašau ką reik?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 27, 13:41)
man tai patinka, kaip tu fotkini. tik kad mazai rodais smile.gif

neturiu dabar ką parodyt, juosta juodbaltė neryškinta yra, ryt vežu ryškint, kita spalvota fotoaparate pradėta, o skaitmenoj nieko ypatingo, tokius renginius retkarčiais pafotografuoju, nes labai gražiai paprašo ir tiek biggrin.gif jaučiu, kad ne man jie. nors smagu kartais, visai kas kita nei mano mėgstami portretėliai, buitis, žolynėliai ar gatvė, bet blyksčių (tenka nuomot) tampymas mane erzina, aš natūralios šviesos propoguotoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 27 kovo 2012 - 13:56
QUOTE(rG @ 2012 03 27, 14:50)
gerai, tai kodėl aš čia, o ne rašau ką reik?

nes reikejo tau ateit pagirt, kaip as graziai fotkinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 27, 14:00)
nes reikejo tau ateit pagirt, kaip as graziai fotkinu biggrin.gif

O aš jau ketvirtą rytą praėjau su lazdom user posted image
Ai dar ne viskas, einu miegoti - 22-23 val. ir keliuosi 6-6:30 smile.gif Užtatai labai darbinga esu ir kokie potyriai, pasirodo aš moku sapnuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 27 kovo 2012 - 14:11
[quote=Maggie,2012 03 27, 02:53]
pritariu. ir man labai skaniai susiziurejo Indija mieste smile.gif
[/quote]

Sutinku,kad Indijoje galima padaryti gerų nuotraukų. Gatvės fotografiją noriu išmokti vien dėl to, kad kur nors keliaujant galėčiau įamžinti tai kas man patiko. Po praeito pasivaikščiojimo po miestą pastebėjau, kad geriausiai į fotografavimą reaguoja turtingesni žmonės, vargšai arba pyksta, arba iškart kapeikų prašo. Daug kartų vairuojant, kai neįmanoma sustoti, mačiau moterų ryškiais spalvotais sariais, vyrų oranžiniais keistais rūbais ar su turbanais, bet iki šiol nepavyko tokių nufotografuoti sad.gif O gamtą fotografuosiu kai pradės lyti thumbup.gif , nes dabar viskas išdžiūvę, pusė metų lietaus nematėm doh.gif Ir dar labai karšta, +39/+17 (d/n), tai dabar tik laukiu kada keliausim į Lietuvą ax.gif
Tiesa, šeštadienį turėsiu 2 draugų sikhų fotosesiją. Bandžiau išsisukti, bet labai jie nori...nežinau kas iš to išeis,išvis nemoku vyrų fotografuoti, o čia dar su turbanais doh.gif

chiquitka palaikymas tikrai padėjo thumbup.gif

Dėl naujokių ir man labai keista, kad prasideda tokie ginčai. Ir aš atėjau žalia, bet niekas manęs čia nepuolė, viskas buvo paaiškinta ir merginos noriai pataria. Kartais išgirsdavau karčios tiesos, bet tos pirmos rodytos nuotraukos dabar ir man atrodo taip pat, kaip buvo pakomentuotos senbuvių. Išviso senbuvėms reikėtų po medalį duoti už tai kiek jos padeda ir pataria. Pirmą kartą matau tokį aktyvų forumą 4u.gif

[quote=chiquitka,2012 03 27, 03:04]
Prie to pacio paminesiu dar kai ka is seminaro. Labai nustebino fotografas kuris ji vede. Dirba 17 metu, sake per ta laika yra padares 4 milionus nuotrauku. Is ju GEROM (originaliom ir budingom tik jam, tokiom kuriais jis kaip fotografas paliko pedsaka) jis skaito 8!!! Tai kazkaip palengvino man mano kancias, kad per 2.5 menesio nei vieno sedevro nesukuriau biggrin.gif
[/quote]

Labai paguodžia!!! 4u.gif

[quote=Maggie,2012 03 26, 22:23][/quote]

Taigi, norėjau pasakyti, kad tiesiog tas, kas jau yra daugiau pasiekęs, nusipelno kažkokios pagarbos, nes nori padėti, taip kaip padėjo jam.

[/quote]

Tikra tiesa!
Atsakyti
Aš dar su viena nuotrauka kritikai. Apie santykius smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

po siandienos pasivaiksciojimo su vaikais ateinu su antru ND smile.gif

f1.8 ISO 100
user posted image

f11 ISO 800
user posted image