QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 16:54)
Man tamsesne patiko. Siap maciau ir idomesniu tavo auto, bet ir sitas neprastas. Ziauriai sudomino tavo bandymai objektyva tept viskuom kas papuola
drasu! As tai saugau, kaip savo aki
Na bet tas tikriausiai praes...
tikiu, kad buvo idomesniu. nesakau, kad mano idejos issisemia, bet autobiografija 52 nera lengva, bent jau man
kreive svyruoja ir tikrai nebus tik aukstyn aukstyn ir aukstyn. o noretusi hehe.
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 24, 23:48)
man
Maggie auto patiko
tik tas kur sviesesnis, baltesnis. O tu rimtai ten objektyva tepei kazkuom, nes jei juokavai, tai geriau pasakyk, kol naujokes objektyvu nesugadino
taip. rimtai. as irgi saugau, tipo
bet istepti ji juk nieko blogo. turbut. turiu sau toki tiksla iskelus - kuo daugiau isnaudoti turima fotika, kuo maziau fotoshopinti (nors man foto apdribimas su LR ar PS beveik lygiai toks pats malonumas, kaip jos darymas). nes toki rukeli labai lengva galima su PS isgauti, juk apstu action'u, teksturu. siuo atveju as labai tingiu sedeti "per ilgai" (pvz valanda) prie vienos foto retusavimo, tad man patinka experimentuot befotkinant. pabandyk. smagu.
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 21:19)
Nebuvau macius. Paziurejau tas nuotraukas. Nu zinok idomios jos man, ne sedevrai, nu bet idomios!
pritariu. ir man labai skaniai susiziurejo Indija mieste
visai neblogai tau sekasi fotografuoti kitka, ne tik vaikus. gal tu save varzai? per anksti susidarei photo list'a
pasibandyk su ta pacia gamta, peizazais. nes paziurejus tavo miesta, Indija pasirodo labai spalvinga
QUOTE(smalsi_ @ 2012 03 23, 18:25)
:
Šiandiena tai fotografuosiu namuose žydinčią lavongelę
o kaip atrodo lavongele?
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 20:16)
O dabar sakai, kad neturi ka fotkint
Gyvenant Indijoj
labai fainas issamus komentaras Paluri darbams. manau kiekvienai kiek ilgiau fotkinant, kuri pasimeta, panasaus tipo komentaras yra aukso vertes. saunuoles merginos kad palaikom taip viena kita.
dazniausiai nekreipiu demesio i akiplesas ir pastaraisiais menesiais nedalyvauju gincuose bei naujokiu intrigose ir t.t. ir pan. si karta pasakysiu kai ka
Speltai (galvojau, kad praeis per savaitgali ir nereikes tusciai ausinti burna, bet visgi ne, labai jau niezti) - jei nori mokytis ir draugiskai gyventi - ziurek ir 2x pagalvok ka ir kam rasai. cia nekalbu apie save (apacioje postai), o bendrai, nes paciai bus nefaina, kai uzsitrauksi nemalone bei statusa isterikes nemoksos. less talking more action. laukiu namu darbu. ypac wb
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 17:18)
tik nesuprantu, kodel agresyviai? nieko lyg ir neizeidziau, neapsmeiziau.. ir viskas prasidejo,kad Meggie nuotrauka pakomentavau, sulaukiau daug streliu delto.hm. tai as tada taip suprantu, jei naujokas sioj temoj, tai ir komentuot negalima, ir pasisakyti savo nuomones.
o tai gal ne siaip sau sulaukei tu streliu? gal tu bent puse pramok to ka cia moka merginos kelis menesius sedincios ir ilgiau, o tada taip riebiai ar tusciai pasisakyk? nepamirsk 2x pagalvoti pries tai.
komentuok i sveikata, dalyvauk, skaityk, nesutik, argumentuok, bet tu bent jau namu darbus atlik ir koki savo darba pateik. o nelok cia, is budos net neislindus.
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 18:01)
O tu atejai vakar nemokedama fokusuot, tiesiog reikalaudama sau demesio (bent jau man is salies taip pasirode) o snd jau puoli kritikuot kitu nuotraukas. Tai kodel ta tavo neargumentuota kritika turetu butu priimama teigiamai?
Nustebtum, kiek cia naujoku, tikrai, daugumos, kurie akiu pirma diena nedrasko, niekas cia neskriaudzia
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 03 26, 22:44)
12/52
Ikeliu trumpam..na, ne taip jau ir trumpam...iki ryt vakaro....komentarai, nuomones bais laukiamos
Is temos, kai Say rekomendavo padaryti kazka analogisko kai dukrytes autoportreta buvau padariusi..savo, taip neisejo, tai rodau kas isejo..originali su daugiau erotikos, bet cia ja kiek uzglaisciau
todel trumpam ja ir terodysiu..laukiu pasisakymu
labai noreciau pamatyti originala su daugiau visko. nes akys taip ir laksto beieskant kokios detales, dabar visas demesys veidui, gan konstrastingam. bishki highlight'o geltono davei? arba mano akys meluoja, arba cia ne visai jb? siaip labai idomus darbas, nors kazko truksta, gal formata kitoki rinkciausi, net nezinau ka keisciau.