Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 03 26, 09:21)
Ka užjaučiu dėl fotiko, tikėkimės nebus nieko rimto 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 26, 12:56)
Ka -> vajej, tikiuosi viskas gerai po maudynių smile.gif

Vietoje apžiūrėdamas aptarnaujantis žmogus nustatė, kad teks keisti visą LCD ekranėlį. Tikiuosi, kad tiek ir bus. unsure.gif Ech.. mėnuo be fotoaparato, kažkas nesuvokiamo...
Atsakyti
airv, gera. Cia, kaip suprantu, auto? JB patiko 4u.gif

Help..

I jb versdavau per gradient map, o dabar kazkas pasidare, kad pagrindineje lenteleje jb nebera. Tikiuosi nebusiu istrinus. Bandziau verstis per kitur, bet negrazuuu, nemoku graziai padaryti..
Gal kuri zinot kame beda? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 03 26, 15:13)
Vietoje apžiūrėdamas aptarnaujantis žmogus nustatė, kad teks keisti visą LCD ekranėlį. Tikiuosi, kad tiek ir bus.  unsure.gif Ech.. mėnuo be fotoaparato, kažkas nesuvokiamo...

Cia Siauliuose?
Nemaniau, kad taip ilgai keicia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 26 kovo 2012 - 14:08
Mhm, Šiauliuose. Na, gal neužtruks mėnesio, jeigu turės LT tą LCD ekranėlį. O jei ne, turės gi užsakyti ar vežtis iš kažkur kitur. g.gif Todėl taip ilgai ir užtruktų.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 03 26, 15:18)
Mhm, Šiauliuose. Na, gal neužtruks mėnesio, jeigu turės LT tą LCD ekranėlį. O jei ne, turės gi užsakyti ar vežtis iš kažkur kitur. g.gif Todėl taip ilgai ir užtruktų.

Aš irgi šiaulietė, tai kai keiciau atminties korteles lizdą, atvažiavo pasiimti fotika pats meistras, ir sakė vaziuoju paziuresiu ir paskambinsiu, pasakysiu kas ir kaip. Paskambinau pati kita diena, sako vėliau paskambinsiu, nes dbr isvaziaves. Aišku nepaslambino, paskambino dar kitos dienos vakarą. Tai poto bent sutvarkė per 3 dienas, nors sakė per savaite sutvarkys, bet pamelavau, kad už 3 dienų lb reikes fotiko, tai pasijudino. Aš čia apie ta fotera, ar kaip ji ten smile.gif

Labas.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 03 26, 14:05)
Tyla, tai atnešu foto, kritikai.

nelabai ka ir pakritikuosi, viskas cia gerai smile.gif
tik tokios kontrastingos abi veido puses, viena balta, kita juoda rolleyes.gif galbut ta balta per daug sviesi? nors nosies konturai matosi smile.gif akys grazios, o pati nuotrauka miela
Atsakyti
Zirze, lb gražios foto, ypač šviesa! Mmmmm wub.gif

dosa pratesimas thumbup.gif:

Džiaugiuosi, kas kažkam patiko mano auto ir bent sekundę stabtelejo pažiūrėti ar pastudijuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 03 26, 16:18)

Ai, aisku. Kazkaip susimasciau negi taip ilgai keiciamas, negalvojau, kad dar uzsakyti ir laukti reikes blush2.gif Svarbu, kad nieko rimto, patvarkomas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 26 kovo 2012 - 15:55
Airv,man patiko,švelnus žvilgsnis,tik ties krūtine kažkaip apvelta g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 03 26, 13:05)

labai patiko. neskaitant per sviesaus veido, ir tokio matomo kontrasto kaklo su krutine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 03 26, 14:05)
Dosa, faina smile.gif

wub.gif

QUOTE(Ka @ 2012 03 26, 14:13)
Vietoje apžiūrėdamas aptarnaujantis žmogus nustatė, kad teks keisti visą LCD ekranėlį. Tikiuosi, kad tiek ir bus.  unsure.gif Ech.. mėnuo be fotoaparato, kažkas nesuvokiamo...

užjaučiu, nes aišku, kai tik neturi, tada atrodo fotografuotum ir fotografuotum kiek visko daug aplink tinkamo doh.gif

Aš tai kažkaip imu suprast, kad man įdomiausia įamžinti įvykius, o pozuojamoji fotografija tikras vargelis mano natūrai doh.gif Neturiu tokios fantazijosi r kūrybingumo, kaip erikamaja, užtat patinka gaudyti žmoniš reakcijas kad ir vaikų gimtadienių metu, paskui dėlioti iš nuotraukų istoriją.
Atsakyti
12/52
user posted image
Ikeliu trumpam..na, ne taip jau ir trumpam...iki ryt vakaro....komentarai, nuomones bais laukiamos ax.gif Is temos, kai Say rekomendavo padaryti kazka analogisko kai dukrytes autoportreta buvau padariusi..savo, taip neisejo, tai rodau kas isejo..originali su daugiau erotikos, bet cia ja kiek uzglaisciau blush2.gif todel trumpam ja ir terodysiu..laukiu pasisakymu blush2.gif

Dosos nuotrauka suzavejo mane wub.gif Plauku judesys perfect!
O ir Airv sajunga lb lb lb grazu! Saunuoles jus, ne kitaip!
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 26, 22:44)
12/52
Ikeliu trumpam..na, ne taip jau ir trumpam...iki ryt vakaro....komentarai, nuomones bais laukiamos ax.gif  Is temos, kai Say rekomendavo padaryti kazka analogisko kai dukrytes autoportreta buvau padariusi..savo, taip neisejo, tai rodau kas isejo..originali su daugiau erotikos, bet cia ja kiek uzglaisciau blush2.gif todel trumpam ja ir terodysiu..laukiu pasisakymu blush2.gif

nesimato jokios erotikos, o va jos ir noretusi cia. siaip grazu, bet noretusi kazkokiu liniju, moterisku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 26 kovo 2012 - 21:50