Pirmos grupės prtatęsimas
QUOTE(je t'aime @ 2012 03 25, 10:46)
įsiterpsiu į pokalbius su baisiai nusibodusiu klausimu (čia beveik "labas, man patinka fotografija, noriu skaitmeninio veidrodinio, ką rekomenduojat, fotografuosiu lelius namie, noriu, kad foną plautų, niu ir dar gražiai fotografuotų" ) juostininkėms, norėčiau kokio nors vidutinio formato juostinuko, bet kad kaina laaabai labai baisiai nesikandžiotų. Gal kas nors ką nors parekomenduos? Niekad vidutinio formato fotoaparato neturėjau, tai nežinau net į ką pradėt dairytis. Mačiau Svajonė su Kiev'u fotografuoja, ką apie tokį pasakytumėt?
kiev 6c - geras ir nebrangus. dar kokią yashica TLR pažiūrinėk. turiu kaip tik šiuo metu tokią pusbrolio, nuostabus aparatas, o ir nebrangus.
QUOTE(Elenora @ 2012 03 25, 15:19)
Aš prisidedu prie klausimo Gal kas kokį žodį apie hasselblad tars? Ar įmanoma įsigyt LT naudotą, bet padorios būklės? O gal net neapsimoka apie jį galvot ir rinktis Kiev'ą ar Mamiyą?
Yvette turi hasselbladą. Lietuvoje jie ne itin paplitę.
Galvoti apie bet ką galima; klausimas, ar verta, jeigu niekada nesi fotografavusi juosta arba vidutiniu formatu. mano nuomonė visada buvo vienoda - pabandykit su paprastu ir pigiu, o jei patiks ir ketinsit pusei amžiaus tokius naudot, tada jau įsigykit gerą, prestižinį, vertinamą ir brangesnį.
Na negaliu nepasidalinti, neatsižaviu Mano asmenine nuomone, šios fotografijos, nu tobulos mano skoniui...
http://www.flickr.co...dysphotography/
http://www.flickr.co...dysphotography/
Aciu uz uzskaityta pirmaji ND (visa orchideja nuskabiau, vyras sako jau tau ) Eisiu prie antrojo...
QUOTE(Simonyte @ 2012 03 25, 20:26)
Aciu uz uzskaityta pirmaji ND (visa orchideja nuskabiau, vyras sako jau tau ) Eisiu prie antrojo...
Bus tų žiedų. Užtat kokybiškai atliktas pirmas ND, pastangos įvertintos, nenuėjo perniek.
Nežinau ar matė antros grupės merginos mano žinutę flickr. Pasikartosiu ir čia. Labai gaila, bet teks palaukti užbaigimo foto. Nešu fotoaparatą rytoj taisyti. Neįsivaizduoju kada atgausiu, bet tikiuosi, kad greitai, tuomet greitai darysiu užbaigimo foto. Arba galėsim sukti antrą ratą, jei bus norinčių.
Puikios gyvūnų ir ne tik fotografijos.
Taip netikėtai truputi išsimaudė. Iš pradžių maniau, kad nieko labai nenutiko, nudžius ir toliau fotografuosiu. Deja, drėgmės pakako tiek, kad ji prasiskverbtų į ekranėlio vidų. Labai tikiuosi, kad niekur giliau.
Labas rytas...
Praleidau rytą su kava ir flickr'u...super po beveik savaitės tylos...nefotografavimo, nerašymo...nežiūrėjimo kitų darbų..
Suėdė mano kompelį virusas..suslėpė jis visus failus, praradau nemažai foto..tai va sėdėjau ir laukiau kol kažkas išsispręs... vargais negalais MB sutaisė viską, sugrąžino failus...ta pačia proga ir iš kortelės failus išmoko atstatyt.. žiūriu šia tema diskutavot..
Vakar turėjau progą pafotografuoti nuostabią merginą...būsimą modelį ir labai viliuosi, kad dar susitiksim kokiai fotosesijai, nes vakar ji buvo ne vienintelė pas mane, o su šeima, bet vis tiek pasinaudojau proga padaryt keletą kadrų, žiūrėsiu, kas ten gavosi
Ka užjaučiu dėl fotiko, tikėkimės nebus nieko rimto
Praleidau rytą su kava ir flickr'u...super po beveik savaitės tylos...nefotografavimo, nerašymo...nežiūrėjimo kitų darbų..
Suėdė mano kompelį virusas..suslėpė jis visus failus, praradau nemažai foto..tai va sėdėjau ir laukiau kol kažkas išsispręs... vargais negalais MB sutaisė viską, sugrąžino failus...ta pačia proga ir iš kortelės failus išmoko atstatyt.. žiūriu šia tema diskutavot..
Vakar turėjau progą pafotografuoti nuostabią merginą...būsimą modelį ir labai viliuosi, kad dar susitiksim kokiai fotosesijai, nes vakar ji buvo ne vienintelė pas mane, o su šeima, bet vis tiek pasinaudojau proga padaryt keletą kadrų, žiūrėsiu, kas ten gavosi
Ka užjaučiu dėl fotiko, tikėkimės nebus nieko rimto
QUOTE(gotte @ 2012 03 26, 10:21)
Oo, kaip įdomu pamatyti
O tavo vyras irgi įnagingas , žiūriu ir taip galvoju, jei kas maniškiam atsitiktų, nežinau kur reikėtų kreiptis, tfu tfu tfu
Ka -> vajej, tikiuosi viskas gerai po maudynių
dosa -> kiek pilkoka, bet labai patinka
QUOTE(dosa @ 2012 03 25, 19:50)
grupės prtatęsimas
labai grazi nuotrauka, dabar mano eile,
Dosa, faina
Tyla, tai atnešu foto, kritikai.
Tyla, tai atnešu foto, kritikai.