Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,
kristalines vis tik JB geriau, bet reik tą pilkumą kaip nors tvarkyt
QUOTE(Žydraakė @ 2012 03 25, 09:55)
jokubaite, kažkuo užkabino tavoji paskutinė fs 4u.gif Man aplinka kabina. Einu pasisakyt flickr'e:)

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 25, 10:20)
Šaunuolė, pakomentavau flickr. Ši kart sudomino tavo fotosesija smile.gif

4u.gif Dėkui dar kartą visoms. Matot, pasiteisina pasiruošimas. Jau prieš mėnesį fotoklube pas mus pamėtėjo mintį, kad eikit ten fotografuoti, nes greit nugriaus (tai senoji Plungės muzikos mokykla, vėliau katalikiška m-kla dar buvo). Nuo tada pradėjau galvot, ką ten galėčiau nuveikt, ieškojaus daiktų, detalių, peržiūrėjau kalnus nuotraukų, buvau nuvažiavus pasižiūrėt, kokia ten situacija šiuo metu, kokia šviesa, pasidariau keletą bandomųjų kadrų, be žmogaus. Turėjau kitokią viziją dar, bet mano viena mergina atsisakė paskutinę minutę, o ten būtina fotografuot saulėtą dieną. Žodžiu, nei vakar, nei šiandien aš nieko gero negaučiau. Taigi, supratau, kad apmąstymai, tokioms fotosesijoms duoda naudos ir net mano 1000d susitvarko tinkamai parinktomis aplinkybėmis.
Atsakyti
Na gal šis darbas kažkiek įdomesnis?? smile.gif bandžiau kažką sulipdyti... g.gif
Uždraustas vaisius...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 23:12)

Dedu spalvota, bet atejusi i sia tema,

man spalvtota labiau patinka rolleyes.gif is karto patrauke demesi rolleyes.gif

o as, dedu 12/52

user posted image

ir is vakarykstes fs, bet esu savim ziauriai nusivylusi, nepavyko isgauti to, ko norejau. Daug ko neisnaudojau, daug ko nesuziurejau, ypac antro plano verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 25, 14:33)

Man antroji faina, idomu patityti daugiau
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 25, 13:33)
ir is vakarykstes fs, bet esu savim ziauriai nusivylusi, nepavyko isgauti to, ko norejau. Daug ko neisnaudojau, daug ko nesuziurejau, ypac antro plano  verysad.gif

O man spalvos čia patinka ir šviesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 25, 15:12)
Man antroji faina, idomu patityti daugiau

cia rasi daugiau

o va cia atnesu kadra parodyt, kaip galima viska sugadinti, nesuziurejus antro plano, ir aplamai, labai pykstu ant saves, kad neisnaudojau tos vietos, kad is kitos puses neapejau, neuzsilipau i toki pat auksti ir nepadirbejau kaip reikant, nuo dusios....gerai tik tiek, kad cia mano drauge, tai galesiu istaisyti klaidas ateity.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 03 25, 15:45)
O man spalvos čia patinka ir šviesa smile.gif

tai cia vienas is pavykusiu kadru, jau pacioje pabaigoje, ir kodel man taip dazniausiai buna, kad geriausi kadrai - pabaigoj doh.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 03 25, 10:46)
Ku-kū! smile.gif

įsiterpsiu į pokalbius su baisiai nusibodusiu klausimu (čia beveik "labas, man patinka fotografija, noriu skaitmeninio veidrodinio, ką rekomenduojat, fotografuosiu lelius namie, noriu, kad foną plautų, niu ir dar gražiai fotografuotų" laugh.gif) juostininkėms, norėčiau kokio nors vidutinio formato juostinuko, bet kad kaina laaabai labai baisiai nesikandžiotų. Gal kas nors ką nors parekomenduos? Niekad vidutinio formato fotoaparato neturėjau, tai nežinau net į ką pradėt dairytis.  biggrin.gif Mačiau Svajonė su Kiev'u fotografuoja, ką apie tokį pasakytumėt? smile.gif

Aš prisidedu prie klausimo rolleyes.gif Gal kas kokį žodį apie hasselblad tars? Ar įmanoma įsigyt LT naudotą, bet padorios būklės? O gal net neapsimoka apie jį galvot ir rinktis Kiev'ą ar Mamiyą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 25 kovo 2012 - 15:28
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 25, 12:33)
ir is vakarykstes fs, 

graži šita. O toj antroj labiau ne antras plana kliūva, o kad panelė labai jau nepatogiai "įstrigusi" atrodo tam rėme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 25, 16:27)
graži šita. O toj antroj labiau ne antras plana kliūva, o kad panelė labai jau nepatogiai "įstrigusi" atrodo tam rėme  mirksiukas.gif

jap, taigi sakiau, kad nieko nesuziurejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 25 kovo 2012 - 15:34
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 25, 12:33)

antroji nuostabi...kodel as jos flickr nematau?labai labai švelnu ir gera žiūrėt...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 03 25, 16:57)
antroji nuostabi...kodel as jos flickr nematau?labai labai švelnu ir gera žiūrėt...

aciu, jau turetum matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 03 25, 14:10)
Na gal šis darbas kažkiek įdomesnis?? smile.gif  bandžiau kažką sulipdyti... g.gif
Uždraustas vaisius...

Nuotraukos gan svarios, spalvos neblogos, fokusas yra, modeliukas grazus, bet esmes nesupratau blush2.gif Obuolys man cia netinka, dar antras planas, centravimas, merginos emocija, pavadinimas ir pats koliazo sulipdymas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 25 kovo 2012 - 16:41