Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

noreciau prisijungti prie temos. Jau kuris laikas skaitineju, o dabar nusprendziau ir ND atlikti. Tikiuosi sulauksiu Jusu komentaro... rolleyes.gif

Pirmas ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simonyte: 24 kovo 2012 - 22:05
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 24, 20:26)
duok spalvotą. Man pilkai tavo JB rodo  ax.gif Ranka plastiškai taip ant rėmo, tik kas ten tarp pirštų blizga?

Faina tada ideja su tais kaspinais mirksiukas.gif

Dedu spalvota, bet atejusi i sia tema, jeigu ka, pradejau bijoti spalvu biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Jurzole @ 2012 03 24, 20:27)
Ne kritikai - tiesiog siandien pajurio pusyne sutikom sia faina laputaite (o gal lapina?  g.gif), tai labai norejau parodyti  smile.gif

Geras! Lb grazus zveris smile.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 21:17)
Mano artimiausi pirkiniai-trikojis su distanciniu

drinks_cheers.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 24, 21:38)
kaip man originaliai!

aciu smile.gif
bet galiu net placiau papasakoti foto ideja smile.gif ji turbut nera aiski visai. Stikle ant marskineliu atsispindi fotoremelis, kuriame dukrytes nuotrauka, ir uzrasas ant marskineliu sako, kad apie ja as galiu sneketi nesustodama... Gal nlb tinka stuff, bet ka darysi,kad tik tokius turejau blush2.gif biggrin.gif

noisy-B tai kas su kiskuciais nutiko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 24 kovo 2012 - 22:43
QUOTE(Simonyte @ 2012 03 24, 23:04)
Sveikos,:

Pirmas ND

laba, gerai
Atsakyti
Sveikos,

noreciau prisijungti prie temos. Jau kuris laikas skaitineju, o dabar nusprendziau ir ND atlikti. Tikiuosi sulauksiu Jusu komentaro...  rolleyes.gif

Pirmas ND

uzskaityta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

Simonyte
as irgi isdrisiu uzskaityt, nes tikrai tvarkingas ir aiskus ND

QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 22:12)
bet galiu net placiau papasakoti foto ideja smile.gif ji turbut nera aiski visai. Stikle ant marskineliu atsispindi fotoremelis, kuriame dukrytes nuotrauka, ir uzrasas ant marskineliu sako, kad apie ja as galiu sneketi nesustodama...  Gal nlb tinka stuff, bet ka darysi,kad tik tokius turejau

g.gif ideja man pati patinka, kai aprasei, bet nu zinok niekaip as tam stikle neiziuriu remelio su dukros nuotrauka blink.gif

Tiesa del zaidimo, tai lyg ir vyksta vienas, su nuotrauku koregavimu kur buvo g.gif bet ziuriu ten labai jau slabnai komentaru. Man paciai, tiesa pasakius, nelabai patiko zaidimo nuotraukos, bet padariau, nes buvau uzsirasius i zaidima ir lyg sarasas tikrai nemazas buvo, o va ten nuotraukeliu sakyciau kudai unsure.gif ir pati organizatore Whatever dingus...

man Maggie auto patiko wub.gif tik tas kur sviesesnis, baltesnis. O tu rimtai ten objektyva tepei kazkuom, nes jei juokavai, tai geriau pasakyk, kol naujokes objektyvu nesugadino biggrin.gif

NoisyB
o man zinok tavo sesutes fotosesija visia patiko, nekliuva man apranga, nekliuva man nuplastmasintas veidas biggrin.gif nes dar neatsibode man ir pati dabar visus veidus lyginu biggrin.gif flickre buvo keletas kur patiko labiau nei cia idetos smile.gif

RG pirsciukai patiko, graziai jb ziurisi

Vikri nestuke su arbuzu faina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 24 kovo 2012 - 22:58
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 24, 22:48)
g.gif ideja man pati patinka, kai aprasei, bet nu zinok niekaip as tam stikle neiziuriu remelio su dukros nuotrauka  blink.gif

kairiame stiklo kampe, nu ne visai kampe, nematai staciakampio zydro, atspindyje tam, zemiau uzraso I could ? biggrin.gif Tai ten remelis, tik gal sakau, neaiskiai as cia viska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 24 kovo 2012 - 23:05
QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 23:03)
kairiame stiklo kampe, nu ne visai kampe, nematai staciakampio zydro, atspindyje tam, zemiau uzraso  I could ? biggrin.gif Tai ten remelis, tik gal sakau, neaiskiai as cia viska smile.gif

zinok, tikrai neaiskiai.. nes nu man tai krutine sviecia ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 23:03)
kairiame stiklo kampe, nu ne visai kampe, nematai staciakampio zydro, atspindyje tam, zemiau uzraso  I could ? biggrin.gif Tai ten remelis, tik gal sakau, neaiskiai as cia viska smile.gif

unsure.gif nu zinok ziurejau ziurejau, paskui iziurejau kur tu ten kalbi apie ta remeli, bet man niekaip nedasiltu, kad ten tai apie ka tu rasei schmoll.gif gal cia mano akys kazka netaip mato ax.gif bet siaip, pati mintis, tai man tikrai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 24, 23:23)
zinok, tikrai neaiskiai.. nes nu man tai krutine sviecia ir viskas smile.gif

sunku su ideju igyvendinimu man rolleyes.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 03 24, 23:51)
unsure.gif nu zinok ziurejau ziurejau, paskui iziurejau kur tu ten kalbi apie ta remeli, bet man niekaip nedasiltu, kad ten tai apie ka tu rasei  schmoll.gif gal cia mano akys kazka netaip mato  ax.gif bet siaip, pati mintis, tai man tikrai patiko  smile.gif

4u.gif
gerai,kad bent mintis patiko smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 14:37)
o cia siaip pasizaidimui pabandziau istepti objektyvo stikla vazelinu (dar bandziau krema ir blizgesi, siaip idomu, tik jau nepadirbsi su autofocusu, nes paprasciausiai nefokusuoja, reikia manual) smile.gif kazkada snekejom cia, kad priduoda toki idomu rukeli, toks "home made" efektas, isbandziau, rami.

Tikrai toks visai įdomus efektas, tarsi per aprasojusį langą, kaip per kažkokį šydą. Užsimaniau irgi pabandyti smile.gif

Sveikos,
noreciau prisijungti prie temos. Jau kuris laikas skaitineju, o dabar nusprendziau ir ND atlikti. Tikiuosi sulauksiu Jusu komentaro...  rolleyes.gif

Pirmas ND

Gerai.

jokubaite, kažkuo užkabino tavoji paskutinė fs 4u.gif Man aplinka kabina. Einu pasisakyt flickr'e:)
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 23:12)

Nespalvotas variantas labiau patiko, tik kiek per pilkas, pati foto įdomi, įtraukė apžiūrinėti, tai užrašas, tai veido ieškojimas smile.gif

Nieko nenutiko su tais triušiukais [labiau fotografavau panelę apsidėjusią jais, nei triušiukus, nes toks buvo jos sumanymas], bet baisiai nusivyliau savim ir banaliom foto. Foto buvo skirta ale atvirukui, na žodžiu, kai žmogus be fantazijos, tai ir nepagelbėja tos priemonės, kurių visos trošktam ir atrodo wa: gaučiau aš gerą fotoaparatą, studiją, apšvietimus ir padaryčiau tikrai geriau. Nė velnio. Kai patvarkysiu, kelias įmesiu. Žodžiu, labai liūdna, kad visos mintys ateina po fototosesijos, pastebėjau, kad bėgu kaip išdegus, o kai viskas aprimsta, tada kitaip: žiūri į foto ir galvoji: "O galėjau tai padaryti, kodėl nepabandžiau kitaip truputį" ir pan. Bus pamoka kitam sykiui smile.gif
Papildyta:

Užskaityčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 24, 21:27)
Ne kritikai - tiesiog siandien pajurio pusyne sutikom sia faina laputaite (o gal lapina?  g.gif), tai labai norejau parodyti  smile.gif

http://farm8.staticf...5afce411a_z.jpg[/img]

Kietas lapinas!!! biggrin.gif Norėčiau ir aš taip gyvai pamatyti netyčiukais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 24, 00:45)

Šaunuolė, pakomentavau flickr. Ši kart sudomino tavo fotosesija smile.gif
Atsakyti
Ku-kū! smile.gif

įsiterpsiu į pokalbius su baisiai nusibodusiu klausimu (čia beveik "labas, man patinka fotografija, noriu skaitmeninio veidrodinio, ką rekomenduojat, fotografuosiu lelius namie, noriu, kad foną plautų, niu ir dar gražiai fotografuotų" laugh.gif) juostininkėms, norėčiau kokio nors vidutinio formato juostinuko, bet kad kaina laaabai labai baisiai nesikandžiotų. Gal kas nors ką nors parekomenduos? Niekad vidutinio formato fotoaparato neturėjau, tai nežinau net į ką pradėt dairytis. biggrin.gif Mačiau Svajonė su Kiev'u fotografuoja, ką apie tokį pasakytumėt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 25 kovo 2012 - 10:48