aš jus prabėgom paskaitau, jei nelabai nuobodžiai plepat, bet parašyti jėgų ir noro nebeturiu.
Veiksmo mažoka, organizuokit žaidimą.
Jokubaite, tavo foto flickr mačiau. Man patiko. visos savaip. Ta su langu ir atspindžiu liuksinė
Sveikos ,
jokubaite ,iš paskutinių tavo foto,labai patiko - ''laukiu paskutinės pamokos'',bei foto su langu
Šiandien bandžiau daryti auto,niekas nesigauna Baisi sau atrodau siaubingai...Tas lakstymas nuspaudus laikmatį fotike-užknisa,manau reik bent jau pultelį įsigyti Jei ir gaunas nebloga foto-fokuso nerasta...Taip ir likau su nuliniu rezultatu
jokubaite ,iš paskutinių tavo foto,labai patiko - ''laukiu paskutinės pamokos'',bei foto su langu
Šiandien bandžiau daryti auto,niekas nesigauna Baisi sau atrodau siaubingai...Tas lakstymas nuspaudus laikmatį fotike-užknisa,manau reik bent jau pultelį įsigyti Jei ir gaunas nebloga foto-fokuso nerasta...Taip ir likau su nuliniu rezultatu
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 22:12)
užjaučiu Aš tai niekaip neprisiruošiu auto pasidaryti...
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 17:42)
Šiandien ir aš kankinau fotiką, bandžiau auto daryt, bet vėl gavos kaip visad diiidelis š... Pultelo nėra, vietos irgi namuose nelabai yra, baldai nepajudinami, nėra, kur "išsiplėsti"... Žodžiu, esu didžiai savimi nusivylusi Vėl įgrūdau fotiką į tašę ir į spintą kuo giliau...
QUOTE(paluri @ 2012 03 24, 18:50)
užjaučiu Aš tai niekaip neprisiruošiu auto pasidaryti...
Kol dirbau šiandien,tiek daug minčių turėjau...o kas iš to gavosi? didelis š....
QUOTE(Vandenė @ 2012 03 24, 18:53)
Pultelo nėra, vietos irgi namuose nelabai yra, baldai nepajudinami, nėra, kur "išsiplėsti"...
Pas mane ta pati problema...a nei vietos,a nei fono,a nei pultelio
Sveikos.
chiquitka, dekui Eisu pirkti!
Jokubaite, patiko tikrai, idomiai sugalvota. Tik man irgi bantuku pasirode per daug
Nu o as nepasiduodu Vel auto atnesu
Jokubaite, patiko tikrai, idomiai sugalvota. Tik man irgi bantuku pasirode per daug
QUOTE(o la la la @ 2012 03 24, 08:58)
jokubaite, pirmojoje patinka kaip sviesa i kambari, ant merginos krenta, merginos poza, sviesa ant jos veido... Man siai scenai norisi rakurso idomesnio paieskoti, va taip is priekio, lyg tai per ne lyg paprasta... Dar kadras kiek i desine virsta...
Antroje idomus tas atspindys stikle, bet pateikimas tiesmukas, neidomus...
Flickr kojytes su gitara nice, tik kiek apkarpius
Antroje idomus tas atspindys stikle, bet pateikimas tiesmukas, neidomus...
Flickr kojytes su gitara nice, tik kiek apkarpius
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 24, 10:09)
dėl kaspinų. Kadangi jie tikri mano plaukuose buvę, kaip ir palaidinė tetos ( iš 80-ųjų), būtent su jais norėjau nufotografuot. Juolab, kad ir modelis dar iš kaspinų amžiaus neišaugęs. Ir plaukus rišau būtent taip kaip man rišdavo. Žodžiu, šį kartą aš nagais ir ragais už tuos savo kaspinus. Tiesiog tokia vizija mano galvoj buvo Kadangi tiek daug komentarų sulaukiau ir visai nesudirbot, džiaugiuosi . Bus merginos ir be kaspinų. Turiu dar nuotraukų.Tai fotosesija skirta Plungės senąjai muzikos mokyklai, kuri netrukus bus nugriauta...
QUOTE(GiedreB @ 2012 03 24, 14:26)
QUOTE(neiste @ 2012 03 24, 16:53)
Labai idomiai tas seselis antroje foto atrodo
QUOTE(Yvette @ 2012 03 24, 16:55)
Jokubaite, tavo foto flickr mačiau. Man patiko. visos savaip. Ta su langu ir atspindžiu liuksinė
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 17:42)
Sveikos ,
QUOTE(Vandenė @ 2012 03 24, 17:53)
Šiandien ir aš kankinau fotiką, bandžiau auto daryt, bet vėl gavos kaip visad diiidelis š... Pultelo nėra, vietos irgi namuose nelabai yra, baldai nepajudinami, nėra, kur "išsiplėsti"... Žodžiu, esu didžiai savimi nusivylusi Vėl įgrūdau fotiką į tašę ir į spintą kuo giliau...
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 18:02)
Kol dirbau šiandien,tiek daug minčių turėjau...o kas iš to gavosi? didelis š....
eikit abi į lauką
QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 19:13)
duok spalvotą. Man pilkai tavo JB rodo Ranka plastiškai taip ant rėmo, tik kas ten tarp pirštų blizga?
Ne kritikai - tiesiog siandien pajurio pusyne sutikom sia faina laputaite (o gal lapina? ), tai labai norejau parodyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 24, 21:27)
Ne kritikai - tiesiog siandien pajurio pusyne sutikom sia faina laputaite (o gal lapina? ), tai labai norejau parodyti
Bet kokia atsipalaidavusi
Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 24, 21:26)
eikit abi į lauką
o kur ten fotiką pasidėt Mano artimiausi pirkiniai-trikojis su distanciniu Nes manau be jų-auto nelabai pavyks
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 24, 20:26)
eikit abi į lauką
Tada prie pultelio ir stovo reikia
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 21:17)
o kur ten fotiką pasidėt Mano artimiasi pirkiniai-trikojis su distanciniu Nes manau be jų-auto nelabai pavyks
QUOTE(Vandenė @ 2012 03 24, 21:18)
Tada prie pultelio ir stovo reikia
ant kelmo kokio dėkit, suolelis tinka, mašinos kapotas ir t.t.t. Juk nebūtina ant stovo sukt
QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 20:13)
Sveikos.
[img]http://farm8.staticflickr.com/7114/7011381035_f2ec8fd0db_z.jpg
[img]http://farm8.staticflickr.com/7114/7011381035_f2ec8fd0db_z.jpg
kaip man originaliai!