Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aš jus prabėgom paskaitau, jei nelabai nuobodžiai plepat, bet parašyti jėgų ir noro nebeturiu.
Veiksmo mažoka, organizuokit žaidimą.

Jokubaite, tavo foto flickr mačiau. Man patiko. visos savaip. Ta su langu ir atspindžiu liuksinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 kovo 2012 - 16:55
Sveikos ,

jokubaite ,iš paskutinių tavo foto,labai patiko - ''laukiu paskutinės pamokos'',bei foto su langu wub.gif

Šiandien bandžiau daryti auto,niekas nesigauna doh.gif Baisi sau atrodau siaubingai...Tas lakstymas nuspaudus laikmatį fotike-užknisa,manau reik bent jau pultelį įsigyti biggrin.gif Jei ir gaunas nebloga foto-fokuso nerasta...Taip ir likau su nuliniu rezultatu frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 24 kovo 2012 - 17:43
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 22:12)
Sveikos ,
Šiandien bandžiau daryti auto,niekas nesigauna doh.gif

užjaučiu 4u.gif Aš tai niekaip neprisiruošiu auto pasidaryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 24 kovo 2012 - 17:51
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 17:42)
Šiandien bandžiau daryti auto,niekas nesigauna doh.gif Baisi sau atrodau siaubingai...Tas lakstymas nuspaudus laikmatį fotike-užknisa,manau reik bent jau pultelį įsigyti biggrin.gif Jei ir gaunas nebloga foto-fokuso nerasta...Taip ir likau su nuliniu rezultatu frusty.gif

Šiandien ir aš kankinau fotiką, bandžiau auto daryt, bet vėl gavos kaip visad diiidelis š... verysad.gif Pultelo nėra, vietos irgi namuose nelabai yra, baldai nepajudinami, nėra, kur "išsiplėsti"... Žodžiu, esu didžiai savimi nusivylusi verysad.gif Vėl įgrūdau fotiką į tašę ir į spintą kuo giliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 24 kovo 2012 - 17:53
QUOTE(paluri @ 2012 03 24, 18:50)
užjaučiu  4u.gif  Aš tai niekaip neprisiruošiu auto pasidaryti...

Kol dirbau šiandien,tiek daug minčių turėjau...o kas iš to gavosi? didelis š.... lotuliukas.gif

QUOTE(Vandenė @ 2012 03 24, 18:53)
Pultelo nėra, vietos irgi namuose nelabai yra, baldai nepajudinami, nėra, kur "išsiplėsti"...

Pas mane ta pati problema...a nei vietos,a nei fono,a nei pultelio schmoll.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 24 kovo 2012 - 18:02
Sveikos.

chiquitka, dekui wink.gif Eisu pirkti!

Jokubaite
, patiko tikrai, idomiai sugalvota. Tik man irgi bantuku pasirode per daug mirksiukas.gif

Nu o as nepasiduodu biggrin.gif Vel auto atnesu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 03 24, 08:58)
jokubaite, pirmojoje patinka kaip sviesa i kambari, ant merginos krenta, merginos poza, sviesa ant jos veido...  Man siai scenai norisi rakurso idomesnio paieskoti, va taip is priekio, lyg tai per ne lyg  paprasta... Dar kadras kiek i desine virsta...

Antroje idomus tas atspindys stikle, bet pateikimas tiesmukas, neidomus...

Flickr kojytes su gitara nice, tik kiek apkarpius mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 24, 10:09)
kaspinu man jau too much. geriau maziau siuo atveju butu.

langas idomu

dėl kaspinų. Kadangi jie tikri mano plaukuose buvę, kaip ir palaidinė tetos ( iš 80-ųjų), būtent su jais norėjau nufotografuot. Juolab, kad ir modelis dar iš kaspinų amžiaus neišaugęs. Ir plaukus rišau būtent taip kaip man rišdavo. Žodžiu, šį kartą aš nagais ir ragais už tuos savo kaspinus. Tiesiog tokia vizija mano galvoj buvo doh.gif Kadangi tiek daug komentarų sulaukiau ir visai nesudirbot, džiaugiuosi blush2.gif . Bus merginos ir be kaspinų. Turiu dar nuotraukų.Tai fotosesija skirta Plungės senąjai muzikos mokyklai, kuri netrukus bus nugriauta...

QUOTE(GiedreB @ 2012 03 24, 14:26)

antroji man labai įdomi smile.gif

4u.gif

QUOTE(neiste @ 2012 03 24, 16:53)
Labai idomiai tas seselis antroje foto atrodo

4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 03 24, 16:55)
Jokubaite, tavo foto flickr mačiau. Man patiko. visos savaip. Ta su langu ir atspindžiu liuksinė

4u.gif
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 17:42)
Sveikos ,
jokubaite ,iš paskutinių tavo foto,labai patiko - ''laukiu paskutinės pamokos'',bei foto su langu wub.gif

4u.gif

QUOTE(Vandenė @ 2012 03 24, 17:53)
Šiandien ir aš kankinau fotiką, bandžiau auto daryt, bet vėl gavos kaip visad diiidelis š...  verysad.gif  Pultelo nėra, vietos irgi namuose nelabai yra, baldai nepajudinami, nėra, kur "išsiplėsti"... Žodžiu, esu didžiai savimi nusivylusi  verysad.gif  Vėl įgrūdau fotiką į tašę ir į spintą kuo giliau...

QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 18:02)
Kol dirbau šiandien,tiek daug minčių turėjau...o kas iš to gavosi? didelis š.... lotuliukas.gif
Pas mane ta pati problema...a nei vietos,a nei fono,a nei pultelio 

eikit abi į lauką mirksiukas.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 19:13)

Jokubaite
, patiko tikrai, idomiai sugalvota. Tik man irgi bantuku pasirode per daug
Nu o as nepasiduodu  Vel auto atnesu 

4u.gif
duok spalvotą. Man pilkai tavo JB rodo ax.gif Ranka plastiškai taip ant rėmo, tik kas ten tarp pirštų blizga?
Atsakyti
Ne kritikai - tiesiog siandien pajurio pusyne sutikom sia faina laputaite (o gal lapina? g.gif), tai labai norejau parodyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 24, 21:27)
Ne kritikai - tiesiog siandien pajurio pusyne sutikom sia faina laputaite (o gal lapina?  g.gif), tai labai norejau parodyti  smile.gif

Bet kokia atsipalaidavusi thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 24, 21:26)
eikit abi į lauką  mirksiukas.gif

o kur ten fotiką pasidėt unsure.gif Mano artimiausi pirkiniai-trikojis su distanciniu biggrin.gif Nes manau be jų-auto nelabai pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 24 kovo 2012 - 21:39
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 24, 20:26)
eikit abi į lauką  mirksiukas.gif

Tada prie pultelio ir stovo reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 24 kovo 2012 - 21:19
QUOTE(urte484 @ 2012 03 24, 21:17)

o kur ten fotiką pasidėt  unsure.gif Mano artimiasi pirkiniai-trikojis su distanciniu biggrin.gif Nes manau be jų-auto nelabai pavyks biggrin.gif

QUOTE(Vandenė @ 2012 03 24, 21:18)
Tada prie pultelio ir stovo reikia  lotuliukas.gif

ant kelmo kokio dėkit, suolelis tinka, mašinos kapotas ir t.t.t. Juk nebūtina ant stovo sukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 24, 20:13)
Sveikos.

chiquitka, dekui wink.gif Eisu pirkti!

Jokubaite
, patiko tikrai, idomiai sugalvota. Tik man irgi bantuku pasirode per daug  mirksiukas.gif

Nu o as nepasiduodu biggrin.gif Vel auto atnesu  blush2.gif

[img]http://farm8.staticflickr.com/7114/7011381035_f2ec8fd0db_z.jpg

kaip man originaliai!
Atsakyti