Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 23:37)
Patiko abi. Pirmoji gal kiek per centruota, bet dar net nzn ar tai trugdo. Sviesos spinduliai graziai sugule ant stalo ir gitaros...
Antroji primine double exposure zaidima smile.gif
Gerai dukrai papozuot teko tikriausiai biggrin.gif

ačiū 4u.gif dar dvi flickr įkėliau.
Šalta ten, nes langų nemažai išdaužytų ir tik lentom užkaltų, o dar voratinkliai visur. Ema vorų bijo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 24, 00:49)
Nebuvau macius. Paziurejau tas nuotraukas. Nu zinok idomios jos man, ne sedevrai, nu bet idomios! Turi galimybe mums europieciams parodyti ta kitoki, mums nepazystama gyvenima.

Ačiū 4u.gif Man to fotoaparato reikėjo, kai tik atvykau čia, tada man buvo viskas įdomu, dabar tapo įprasta lotuliukas.gif Nors,aišku, ir su muiline galėjau padaryti geresnių kadrų nei dariau blush2.gif Bet maniau,kad mano muilinė tokia prasta, kad nėra prasmės ko nors mokytis... blush2.gif Kitas dalykas - rekėtų daugiau keliauti, bet mūsų visos santaupos išleidžiamos kelionei į LT.
Vaikai (dukros draugai) lengvai prieinami smile.gif
Fotografavau keletą murzinų mergaičių, pvz čia , atspausdinau nuotraukas ir daviau jos mamai, tai buvo labai laiminga smile.gif

Dėl požiūrio į aplinką visiškai sutinku, reikia mokėti ja naudotis. Tai vėlgi reikės išmokti. Kol kas ieškau kuo neutralesnės aplinkos smile.gif

Tai va, dabar svajoju pafotografuoti Lietuvoje, pažiūrėsiu kas iš to išeis, gal daugiau nebenorėsiu lotuliukas.gif

Kol kas nenoriu blaškytis, bandžiau fotografuoti pastatus - sudėtinga, tai reikia atskirai mokytis, tas pats su gatvės fotografija, gyvūnais ir pan. Kai išmoksiu fotografuoti žmones, tada gal kažką kitą pabandysiu mirksiukas.gif

QUOTE(GiedreB @ 2012 03 24, 01:19)
Žiūriu dauguma mėgsta  JB portretus, bet man prie širdies spalvoti. Ne tik dėl to,  kad gerą JB padaryt sudėtinga, bet šiaip mėgstu spalvas smile.gif Gal išaugama iš to, bet vis nepastebiu progreso ta linkme  biggrin.gif

Man taip pat patiko tik spalvoti, bet dabar jau norisi JB mirksiukas.gif , bet paversti į gerą JB tikrai nelengva.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 23, 17:41)
Kiaušiniai, taškuoti,  Kiaušiniai biggrin.gif

Moki tu pasakas kurti bigsmile.gif
Daugumoje tavo nuotrauku labai dailus, nekasdieniai mergytes rubeliai. Ar pati mezgi, siuni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 24 kovo 2012 - 05:39
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 21:22)
O tu kam bandai sudominti zmones knygom kuriu internete su ziburiu nerasi? a?
Taip, taip, skaitmenines eros auka esu smile.gif

smile.gif
http://www.patogupir...n=9789955232100
Atsakyti
Eve..., portretuks suspaustas... Toks pasvirimas kodel pasirinktas? Ji guli? Kirpimas ties kaklu nelabai geras, nesvarbu, kad per palto apykakle... Veidas sustinges,jokios emocijos.

jokubaite, pirmojoje patinka kaip sviesa i kambari, ant merginos krenta, merginos poza, sviesa ant jos veido... Man siai scenai norisi rakurso idomesnio paieskoti, va taip is priekio, lyg tai per ne lyg paprasta... Dar kadras kiek i desine virsta...

Antroje idomus tas atspindys stikle, bet pateikimas tiesmukas, neidomus...

Flickr kojytes su gitara nice, tik kiek apkarpius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 24 kovo 2012 - 09:06
Ačiū dar kartą už kritiką smile.gif reikės taisytis, bandyti, vėl rodytis biggrin.gif
O pasvirumas, nes ji atsirėmus į gulsčią medį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 23, 22:58)
Labas,
tą namų darbą su keksais užskaityčiau  ax.gif

O čia mano šios popietės darbelis. galvoj aju koks mėnuo sukos.Turėtų būt su mintim, tad laukiu, kad taršytumėt iš visų pusių. Foto "karštos", tai nežinau kaip pačiai atrodys ryt. Kitas vėliau tvarkysiu. Kvailiausia, kad viena pozuotuoja atsisakė paskutinę minutę, liko tik dukra, kuri pareiškė: "Niekada gyvenime nebūsiu fotomodeliu, jei tokios sąlygos!" Žodžiu, rodaus.

kaspinu man jau too much. geriau maziau siuo atveju butu.

langas idomu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 24, 07:28)

jau ir aš užsimaniau ją paskaityti. citatos, kur parašei visai vertos dėmesio bigsmile.gif
Atsakyti
Atplaukiu gulbele smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 03 23, 22:13)
Jūs kai žmones, vaikus fotkinat ką darot jei tas modelis baisiai įsitempęs, negali būti natūraliai jei tik mato, kad pas kažką fotoaparatas rankose... Tiesiog laukiat kadro ar čia jau dirbti su tuo pačiu modeliu turi fotografuojantis? bigsmile.gif

aš pati asmeniškai negaliu atsipalaiduot, kai mane fotografuoja fotografai, kurie man nera artimi, tas susikaustymas labai jaučiasi nuotraukose. Labai nuo fotografo priklauso, manau tai privaloma gero fofografo savybė smile.gif

QUOTE(jokubaite @ 2012 03 23, 23:58)
Labas,
[img]http://farm8.staticflickr.com/7124/6863203354_5bf1fee79c_z.jpg[/im

[img]http://farm8.staticflickr.com/7100/6863203514_d986efb46f_z.jpg[/im

antroji man labai įdomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 03 24, 18:56)
aš pati asmeniškai negaliu atsipalaiduot, kai mane fotografuoja fotografai, kurie man nera artimi, tas susikaustymas labai jaučiasi nuotraukose. Labai nuo fotografo priklauso, manau tai privaloma gero fofografo savybė smile.gif
antroji man labai įdomi smile.gif

Vat man to labiausiai ir truksta doh.gif Todel ir patinka vaikus fotografuoti,dazniausiai jie nebuna susikauste. Bet tikiuosi ismokti ir suaugusius atpalaiduoti 4u.gif Tai tikrai butina.
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 24, 00:58)

Labai idomiai tas seselis antroje foto atrodo
Atsakyti