Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Eve... @ 2012 03 23, 20:39)
Spaudžiu tai čia kuria prasme? Suspaudžiu nuotraukoje?? smile.gif

taip, portretui neduodi erdvės. pažiūrėk, kiek erdvės užima kailis ir apykaklė, ir kiek - merginos veidas. visiškai nereikalinga dalies tų dalykų rodyti, juo labiau, kad jie nefotogeniški.
beje, jb negražus, pilkas.
geriau Tu ją namie išrenk, aprenk kuo nors fotogenišku, paleisk plaukus, pagaudyk šviesos prie lango ar kokioje neapkrautoje vietoje, galų ale įvaryk tarp lygių užuolaidų. gi graži mergaitė.
Atsakyti
Supratau, mano pirmasis blynas čia su žmonėmis apskritai, tai buvo aišku, kad nieko gero nepadarysiu biggrin.gif

Jūs kai žmones, vaikus fotkinat ką darot jei tas modelis baisiai įsitempęs, negali būti natūraliai jei tik mato, kad pas kažką fotoaparatas rankose... Tiesiog laukiat kadro ar čia jau dirbti su tuo pačiu modeliu turi fotografuojantis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 16:21)

palieku tema,kad netersciau kivircais  biggrin.gif o ju ar buvo?!

kazkaip nesusisnekam

tikrai nepirmas kivirčas mirksiukas.gif ir išlieka tik ištvermingiausi!!! 4u.gif Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 03 23, 23:14)
tikrai nepirmas kivirčas  mirksiukas.gif ir išlieka tik ištvermingiausi!!!  4u.gif Sėkmės!

nu jo, nelengva smile.gif sodina labai biggrin.gif ka darysi,vis bandau su ND, niekas taip ir neatsako ar preajo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 23, 18:37)
plaukai yra mažiausia problema tokiose foto.
kam spaudi ją?

O tu kam bandai sudominti zmones knygom kuriu internete su ziburiu nerasi? a? cool.gif biggrin.gif
Taip, taip, skaitmenines eros auka esu smile.gif

Eve... nu tikrai, labai truksta erdves.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 21:22)
O tu kam bandai sudominti zmones knygom kuriu internete su ziburiu nerasi? a? cool.gif biggrin.gif
Taip, taip, skaitmenines eros auka esu smile.gif

biggrin.gif

merginos, o gal pasiulytumete kokia knyga verta demesio, fotografijos tema? Kad pajudeti is tos vietos kurioje pasiklydau smile.gif buciau dekinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 19:42)
biggrin.gif
merginos, o gal pasiulytumete kokia knyga verta demesio, fotografijos tema? Kad pajudeti is tos vietos kurioje pasiklydau smile.gif buciau dekinga aciuks.gif

Paieskok situ. Geros abi.
Petersonas
Kelby
Atsakyti
:verkiu oj :verkiu

nevykus aš ir tiek smile.gif
Šiand fotografavau studijoj merginą su triušiais, mintys ateina tik po laiko verysad.gif
Ir tikrai, ne nuo studijos ar lempos priklauso, ar nuotrauka bus įdomi, o nuo to žmogaus, kuris fotografuoja, Jis turi Fantazijos arba ne.... :vėl verkiu
Atsakyti
Labas,
tą namų darbą su keksais užskaityčiau ax.gif

O čia mano šios popietės darbelis. galvoj aju koks mėnuo sukos.Turėtų būt su mintim, tad laukiu, kad taršytumėt iš visų pusių. Foto "karštos", tai nežinau kaip pačiai atrodys ryt. Kitas vėliau tvarkysiu. Kvailiausia, kad viena pozuotuoja atsisakė paskutinę minutę, liko tik dukra, kuri pareiškė: "Niekada gyvenime nebūsiu fotomodeliu, jei tokios sąlygos!" Žodžiu, rodaus.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 23 kovo 2012 - 22:58
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 23, 19:54)
:verkiu oj :verkiu
nevykus aš ir tiek smile.gif
Šiand fotografavau studijoj merginą su triušiais, mintys ateina tik po laiko  verysad.gif
Ir tikrai, ne nuo studijos ar lempos priklauso, ar nuotrauka bus įdomi, o nuo to žmogaus, kuris fotografuoja, Jis turi Fantazijos arba ne.... :vėl verkiu

blink.gif ka cia jau taip blogai prisidirbai, kad taip sielvartojies?
console.gif
Parodyk triusius, silpnybe man jiems. Pati turiu, negaliu atsidziaugt wub.gif Bet fotografuot ji tikrai sunku...
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 15:21)
nu taip, turiu savo nuomone, savo skoni fotografijai.

Gal galima būtų keletą Jūsų mėgiamų autorių darbų pamatyti? Tinka ir pavardės, googlu naudotis moku.

Domiuosi kitų pašnekovų mėgiamais autoriais, nes gal kažkas parodo kokius naujus, man dar nematytus.. Kadangi Jūs berods naujokė šiame Pradžiamoksly, tai norėčiau ir Jūsų favoritus sužinoti. Jeigu galima. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 23 kovo 2012 - 23:25
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 23, 20:58)
O čia mano šios popietės darbelis. galvoj aju koks mėnuo sukos.Turėtų būt su mintim, tad laukiu, kad taršytumėt iš visų pusių. Foto "karštos", tai nežinau kaip pačiai atrodys ryt. Kitas vėliau tvarkysiu. Kvailiausia, kad viena pozuotuoja atsisakė paskutinę minutę, liko tik dukra, kuri pareiškė: "Niekada gyvenime nebūsiu fotomodeliu, jei tokios sąlygos!" Žodžiu, rodaus.

Patiko abi. Pirmoji gal kiek per centruota, bet dar net nzn ar tai trugdo. Sviesos spinduliai graziai sugule ant stalo ir gitaros...
Antroji primine double exposure zaidima smile.gif
Gerai dukrai papozuot teko tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti