Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 23:46)
Patiko ir man tavo mergytes portretas. Grazios akys jos labai.

Ačiū 4u.gif Tikrai stagnacija...Dar labai karšta +38, be to dar puola uodai, slogos ir pilvo ligos... Tai dabar jau tik svajoju apie Lietuva smile.gif Dar iki kelionės norėčiau nėštukę draugę nufotkinti ir kitos draugės kūdikį gražiai smile.gif To kūdikio nuotraukų su mama, seneliais pridariau, bet nėra ką rodyti, tik į šeimos albumą. Visus dukros draugus jau fotkinau,norisi naujų veidų, tik kur jų gauti... g.gif
Tikrai man labiausiai patinka fotografuoti vaikus ir žinau kodėl - dėl tikrų emocijų.Suaugusius reikia mokėti atpalaiduoti. Ir nėštukės labai patinka, nemoku dar jų fotografuoti, bet labai noriu išmokti.
Išėjau kartą į gatvę prieš savaitę, gal matei nuotraukas smile.gif , nepatiko man... Čia nuotraukos smile.gif
Man atrodo kaip gera Lietuvoj ar kitoj Europos šaly, gali fotografuoti visur, o čia norisi važiuoti į kokį parką ar kalnus ir pan, nes mieste bardakas,masė žmonių. Ir lūšnynai netraukia visai.Kai buvau Indijoj pirmą kartą - fotografavau tik skurdą, dabar to nebenoriu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 03 23, 23:57)
ilgai galvojau ir atsakiau sau į klausimą, ko man trūksta paluri fotose. ŠVIESOS. va.

Ar suprasti tiesiogine prasme - nuotraukos per tamsios, ar nemoku pasinaudoti šviesa, jos kryptimi ir pan? g.gif Profesionalai turi tą pranašumą - moka išnaudoti esamą šviesą, bet iki to dar reikia labai labai daug ko išmokti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 23 kovo 2012 - 19:51
QUOTE(paluri @ 2012 03 23, 19:57)
Ar suprasti tiesiogine prasme - nuotraukos per tamsios, ar nemoku pasinaudoti šviesa, jos kryptimi ir pan?  g.gif  Profesionalai turi tą pranašumą - moka išnaudoti esamą šviesą, bet iki to dar reikia labai labai daug ko išmokti  blush2.gif

nea, ne per tamsios, bet trūksta šviesos išnaudojimo. t.y. plokštokos Tavo foto. reikėtų šito mokintis, nes techninę pusę moki. tai nėra taip sudėtinga, tereikia ieškoti.
Atsakyti
1 ND,kaip sis?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 24, 00:29)
nea, ne per tamsios, bet trūksta šviesos išnaudojimo. t.y. plokštokos Tavo foto.

Čia bandžiau pažaisti su šviesa, ar bent į tą pusę ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 03 23, 20:07)
Čia bandžiau pažaisti su šviesa, ar bent į tą pusę ?  g.gif

jo, į tą smile.gif keep trying wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 24, 00:38)
jo, į tą smile.gif keep trying wink.gif 4u.gif

Ačiū 4u.gif Supratau, bent vienas mažas žingsnelis į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 03 23, 17:50)
Tikrai man labiausiai patinka fotografuoti vaikus ir žinau kodėl - dėl tikrų emocijų.Suaugusius reikia mokėti atpalaiduoti. Ir nėštukės labai patinka, nemoku dar jų fotografuoti, bet labai noriu išmokti.
Išėjau kartą į gatvę prieš savaitę, gal matei nuotraukas smile.gif , nepatiko man... Čia nuotraukos smile.gif
Man atrodo kaip gera Lietuvoj ar kitoj Europos šaly, gali fotografuoti visur, o čia norisi važiuoti į kokį parką ar kalnus ir pan, nes mieste bardakas,masė žmonių. Ir lūšnynai netraukia visai.Kai buvau Indijoj pirmą kartą - fotografavau tik skurdą, dabar to nebenoriu.  g.gif

Nebuvau macius. Paziurejau tas nuotraukas. Nu zinok idomios jos man, ne sedevrai, nu bet idomios! Turi galimybe mums europieciams parodyti ta kitoki, mums nepazystama gyvenima. Jeigu nepatinka, aisku, nieko nepadarysi, prievartaut saves irgi nereikia schmoll.gif. Kiekvienam savo mirksiukas.gif
Del vaiku, tai nieko patart negaliu, as net nesu bandzius ju fotografuot biggrin.gif Bet manau gatvese pas jus ju turetu butu.
Kazkokie stereotipiniai National Geographic vaizdai man iskyla mintyse, su murzinais indukais, dideliom akim biggrin.gif Tai ir atrodo, kad ant kiekvieno kampo tokiu butinai eiciau ieskot ir butinai surasciau doh.gif
O del to, kad Europos, gali fotografuoti visur, tai kaip sakoma, svetimoj rankoj visada ....... storesnis blush2.gif lotuliukas.gif Nu taip jau yra, kad galvoji o teeeen tai kai fotkinciaaauu. Ir kiekvienas sugalvoja sau kur tas ten... mirksiukas.gif O protingi zmones (cia as tikrai ne apie save) rekomenduoja tu minciu atsisakyt ir paziureti i savo aplinka kitaip....
To visiem ir linkiu smile.gif Ir saaaaau biggrin.gif
Atsakyti
Baisiai nebauskit biggrin.gif Čia tas mano sesius, nežinau ką su tais plaukais susišiaušusiais daryti doh.gif
Vėl visiškai be minties?? g.gif
user posted image
Atsakyti
oj blyn, prasukau tema, labi daug skaityt smile.gif

QUOTE(Eve... @ 2012 03 23, 20:21)

aha, but it's just me wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 23 kovo 2012 - 20:33
QUOTE(Eve... @ 2012 03 23, 20:21)
Baisiai nebauskit biggrin.gif  Čia tas mano sesius, nežinau ką su tais plaukais susišiaušusiais daryti doh.gif

plaukai yra mažiausia problema tokiose foto.
kam spaudi ją?
Atsakyti
Spaudžiu tai čia kuria prasme? Suspaudžiu nuotraukoje?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 03 23, 21:21)
Baisiai nebauskit biggrin.gif  Čia tas mano sesius, nežinau ką su tais plaukais susišiaušusiais daryti doh.gif
[img]http://farm8.staticflickr.com/7093/6862036374_ce249c8669_z.jpg[/

jei dėl plaukų- man netrukdo kad pasišiaušę, aš kaip tik palikčiau daugiau erdvės viršuje, kad jų daugiau matytusi. Ir apskritai trūksta erdvės 4u.gif

Žiūriu dauguma mėgsta JB portretus, bet man prie širdies spalvoti. Ne tik dėl to, kad gerą JB padaryt sudėtinga, bet šiaip mėgstu spalvas smile.gif Gal išaugama iš to, bet vis nepastebiu progreso ta linkme biggrin.gif

Atsakyti