QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 23:46)
Patiko ir man tavo mergytes portretas. Grazios akys jos labai.
Ačiū Tikrai stagnacija...Dar labai karšta +38, be to dar puola uodai, slogos ir pilvo ligos... Tai dabar jau tik svajoju apie Lietuva Dar iki kelionės norėčiau nėštukę draugę nufotkinti ir kitos draugės kūdikį gražiai To kūdikio nuotraukų su mama, seneliais pridariau, bet nėra ką rodyti, tik į šeimos albumą. Visus dukros draugus jau fotkinau,norisi naujų veidų, tik kur jų gauti...
Tikrai man labiausiai patinka fotografuoti vaikus ir žinau kodėl - dėl tikrų emocijų.Suaugusius reikia mokėti atpalaiduoti. Ir nėštukės labai patinka, nemoku dar jų fotografuoti, bet labai noriu išmokti.
Išėjau kartą į gatvę prieš savaitę, gal matei nuotraukas , nepatiko man... Čia nuotraukos
Man atrodo kaip gera Lietuvoj ar kitoj Europos šaly, gali fotografuoti visur, o čia norisi važiuoti į kokį parką ar kalnus ir pan, nes mieste bardakas,masė žmonių. Ir lūšnynai netraukia visai.Kai buvau Indijoj pirmą kartą - fotografavau tik skurdą, dabar to nebenoriu.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 03 23, 23:57)
ilgai galvojau ir atsakiau sau į klausimą, ko man trūksta paluri fotose. ŠVIESOS. va.
Ar suprasti tiesiogine prasme - nuotraukos per tamsios, ar nemoku pasinaudoti šviesa, jos kryptimi ir pan? Profesionalai turi tą pranašumą - moka išnaudoti esamą šviesą, bet iki to dar reikia labai labai daug ko išmokti