erika, kaip nuostabu
Aš dar vis skaitau, bandau fotografuoti, bet rezultatai nepatinka Tai vis be namų darbų vaidenuosi čia
Šiandiena tai fotografuosiu namuose žydinčią lavongelę Dievulėliau kaip ji smirdi
QUOTE(smalsi_ @ 2012 03 23, 15:25)
erika, kaip nuostabu
Aš dar vis skaitau, bandau fotografuoti, bet rezultatai nepatinka Tai vis be namų darbų vaidenuosi čia
Šiandiena tai fotografuosiu namuose žydinčią lavongelę Dievulėliau kaip ji smirdi
Svarbu ranku nenuleisk ir viskas pasiseks
Del geles, tai jau vien del pavadinimo tokios namuose nelaikyciau
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 19:21)
Turejau omeny, kad pasirode, kad agresyvokai Nu panasiai kaip ir pasisakymas kad kokia man kalba kalbet, jei sakau atejau draugiskai Nu neskamba man draugiskai nors tu ka, skamba agresyvokai
Na bet cia jau mano problema, jautri snd tikriausiai.
Gi nesiveliu niekad i tokias diskusijas Kokio velnio snd reikejo
Na bet cia jau mano problema, jautri snd tikriausiai.
Gi nesiveliu niekad i tokias diskusijas Kokio velnio snd reikejo
matyt tikrai snd jautroka tu manau, baigiam bereikalingas diskusijas.nes paskui bus nesmagu bendrauti atejau pasimokyti..
del pirmo mano ND du uz, vienas pries. tai kokia cia jusu tvarka, jei vienas pries, perdaryt? ar kaip?
Spelta, aš pritarsiu chiquitkai, man pasirodė, kad atėjai agresyvikai ir susilaukti dėmesio, nu tai susilaukei
Sorry jei klystu, bet mano akyse tokia dbr jau esi
Ir aš ne jautri
Sorry jei klystu, bet mano akyse tokia dbr jau esi
Ir aš ne jautri
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 18:36)
matyt tikrai snd jautroka tu manau, baigiam bereikalingas diskusijas.nes paskui bus nesmagu bendrauti atejau pasimokyti..
del pirmo mano ND du uz, vienas pries. tai kokia cia jusu tvarka, jei vienas pries, perdaryt? ar kaip?
perdaryk
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 17:29)
Svarbu ranku nenuleisk ir viskas pasiseks
Nepasiduosiu tikrai
O aš tą gėlę dėl kito pavadinimo laikau
"Lavongėlė, dar vadinama velnio liežuviu arba amorfofalu"
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 23, 16:06)
perdaryk
Reikia triju TAIP(uzskaitymu), kad galetum eiti prie sekancio ND.
QUOTE(smalsi_ @ 2012 03 23, 16:07)
Nepasiduosiu tikrai
OMG! tai tada net neklausiu kuom smirda
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 23, 19:36)
Graži tavo mergytė. Gražus portretukas.
Ačiū
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 23, 19:41)
laba patinka portretukas tik siek tiek ciuozia stalas desinen
jo, as turiu numezgusi/nunerusi bene 5 kepurytes naujagimei, bet kai buvau kaune, neprieme manes fotografuoti, o jau ta naujagime 3 men, kepures bus per mazos
jo, as turiu numezgusi/nunerusi bene 5 kepurytes naujagimei, bet kai buvau kaune, neprieme manes fotografuoti, o jau ta naujagime 3 men, kepures bus per mazos
Ačiū Tikrai čiuožia, nesužiūrėjau...
QUOTE(rG @ 2012 03 23, 20:05)
na, gal taip? Čia aš pernai velykoms fotkinau, dar visai buvau žalia, prašom nesikabinėti prie atlikimo.
Kaip pradžiamokslės darbas - nuostabiai atlikta
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 23, 20:11)
Kiaušiniai, taškuoti,
Labai, labai
QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 20:16)
dukryte jusu
Ačiū
QUOTE(urte484 @ 2012 03 23, 21:14)
paluri ,kokia graži mergytė o dar akys rudos....
Ačiū
QUOTE(paluri @ 2012 03 23, 16:32)
Patiko ir man tavo mergytes portretas. Grazios akys jos labai.
Bet kazkaip man atrodo tau stagnacijos periodas Pamenu kai tik dar pradejau skaitinet sia tema, tavo nuotraukos cia budavo vos ne kiekviena diena. Vis sumastydavai ka naujo. Buvo matyti tavo progresas. Atsimenu galvojau kad ir as taip noriu
O dabar sakai, kad neturi ka fotkint Gyvenant Indijoj Aisku visa laika atrodo, kad jeigu kur nuvaziuociau tai jau ten kai fotkinciau, tikrai butu ka. Tau taip su LT, o man atrodo kad tokioj saly kaip gyveni tu nu nepaleisciau fotiko is ranku . Pasidairyk aplinkui, taigi Ingija ant tiek kontrastu salis, kitokie zmones, kitokia kultura, maistas, nu viskas kitaip. Nebijuok to parodyt. Noreciau pamatyt skurdo ir prabangos kontrasta tavo nuotraukose, kazkokias mums nezinomas tradicijas, tikraji ta indiska gyvenima.
Kiek supratau tau labai patinka fotografuot vaikus, tai bent jau mano fantazija piesia nuostabius induku portretus, su tokiom giliom akim kaip tavo mergaites. Ir nereik kad jie pozuotu, bandyk pagauti juos zaidziancius dulketose lusnynu gatvese... Susigalvok koki proekta, kad ir koki "10 mano miesto bienamiu", ne uzsiciklink tik ant grozio, bent jau pabandyk. Aisku, gal ir nusisneku cia, nes visi mes matom ir mastom skirtingai, na bet cia mano tokie pamastymai tau
Kas cia man snd daros
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 14:42)
o siaube.. na man tai NE visiškai duok fotiką mokančiam su juo naudotis, ir bet kuris padarys tą patį tai ką matau šiose nuorodose.. bet jei tavo tikslas toks, tai tu jau jį pasiekei arba liko milimetras iki tikslo pasiekimo
nežinau, gal aš ir nesuprantu kažko, nesiginčysiu šunų tema čia mano nuomonė
nežinau, gal aš ir nesuprantu kažko, nesiginčysiu šunų tema čia mano nuomonė
Nesiginčysiu labai daug, tačiau, manau, kad šie žmonės šunis jaučia puikiai ir sugeba atskleisti gražiausias veislių savybes
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 23, 15:06)
man tai negrazu ir tiek. tikrai tau tik tiek is fotografijos uztektu? net nepasakyciau, kad cia fotografija. fotografija kazkas tikrai giliau
Kalbant apie šunis, man patinka aiškios nuotraukos, "neiškraipytom" spalvom ir pan. Tačiau apie kitus objektus manau taip, reikia kažko giliau...
ilgai galvojau ir atsakiau sau į klausimą, ko man trūksta paluri fotose. ŠVIESOS. va.
chiquitka šiandien varo
ai, o aš skaitau vieną tų knygų, kurių vos ne kas antras sakinys tinka fotografuojantiems asmenims. L. Degėsio "Kitaip nei kitaip".
Cituoju: "Žiūrintysis kuria tikrovę savo žvilgsniu - žvilgsniu, kuris vertina, pasirenka objektus, sujungia tikrovės taškus į skirtingas formas, struktūras, išgaudamas ir pamatydamas įvairiausius pavidalus. Bet kurio žmogaus žvilgsnyje visada yra išsilavinimo, kultūrinių įpročių ir nuostatų filtrai, jis žiūri pro teorijų, prietarų, stereotipų, mitologijų ir asmeninių patirčių akinius." <...> "Kai apžiūrinėdamas jokio specialaus pasirengimo, išsilavinimo ir pastangos suprasti nereikalaujantį meną apsidžiaugei, kad jau supratai, ir pajutai, kad tas menas tave paveikė, - labai gali būti, kad supratai tik todėl, kad ten nebuvo ką suprasti, taigi nebuvo ir ko nesuprasti."
Na, ir taip toliau Cituočiau vos ne viską iš eilės. Kas yra linkęs į eseistiką, rekomenduoju.
chiquitka šiandien varo
ai, o aš skaitau vieną tų knygų, kurių vos ne kas antras sakinys tinka fotografuojantiems asmenims. L. Degėsio "Kitaip nei kitaip".
Cituoju: "Žiūrintysis kuria tikrovę savo žvilgsniu - žvilgsniu, kuris vertina, pasirenka objektus, sujungia tikrovės taškus į skirtingas formas, struktūras, išgaudamas ir pamatydamas įvairiausius pavidalus. Bet kurio žmogaus žvilgsnyje visada yra išsilavinimo, kultūrinių įpročių ir nuostatų filtrai, jis žiūri pro teorijų, prietarų, stereotipų, mitologijų ir asmeninių patirčių akinius." <...> "Kai apžiūrinėdamas jokio specialaus pasirengimo, išsilavinimo ir pastangos suprasti nereikalaujantį meną apsidžiaugei, kad jau supratai, ir pajutai, kad tas menas tave paveikė, - labai gali būti, kad supratai tik todėl, kad ten nebuvo ką suprasti, taigi nebuvo ir ko nesuprasti."
Na, ir taip toliau Cituočiau vos ne viską iš eilės. Kas yra linkęs į eseistiką, rekomenduoju.
QUOTE(sayonara @ 2012 03 23, 17:27)
ilgai galvojau ir atsakiau sau į klausimą, ko man trūksta paluri fotose. ŠVIESOS. va.
chiquitka šiandien varo
chiquitka šiandien varo
Nuuuuuuu , kazkokiu nematomu jegu apsestos laisvai lejasi siandien mano mintys
Kas sekantis?