Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 03 23, 17:41)
Kiaušiniai, taškuoti,  Kiaušiniai biggrin.gif

grazu mirksiukas.gif idomiai pateikta. ka tik fb ziurejau kelias tavo nuotraukas, patiko tavo stilius mirksiukas.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 23, 17:42)
Priminei, kad laikas ir Velykoms ruoštis.
Nesakau, kad tik šen bei ten. Bet dažnai būna ir taip. Šabloniškos pozos, šabloniškos šypsenos.

drinks_cheers.gif as va sitai ir norejau pasakyti. aisku, ne pas visus,bet tas sabloniskumas pas daug ka jauciamas

nu va, busiu uzvedus ant kiausiniu.nors tokia nauda is manes biggrin.gif
Atsakyti
rG, del klaidu matymo tai tikiuosi neuzsizaist ir uzsiciklint tik ant ju tikrai nenoreciau, bet kai pradedi matyt, kad nuotraukos jau dalinasi ne tik i "grazu/negrazu", kai ismoksti isiziuret giliau ir analizuot tai ka matai, atsiveria visai kitas pasaulis bigsmile.gif
Ar ka tu turejai omeny sakydama neuzsizaiskit? ax.gif
QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 07:37)
Jlclove, Dalyja, chiquitka, dekui už komentarus 4u.gif
Nebebandysiu, išmesiu aš ta fotika per langą išvis  schmoll.gif  unsure.gif  unsure.gif
O jei rimčiau, tai žiūriu kuo toliau, tuo labiau nusigrybauju, uzknisaaaaa!

Na jeigu po antro auto mesi viska i sali, tai reiskia nelabai ir norejai ismokt mirksiukas.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 10:09)

Man tamsesne patiko. Siap maciau ir idomesniu tavo auto, bet ir sitas neprastas. Ziauriai sudomino tavo bandymai objektyva tept viskuom kas papuola biggrin.gif drasu! As tai saugau, kaip savo aki biggrin.gif Na bet tas tikriausiai praes...
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 13:04)
as esu uz fotografavima naturalioj aplinkoj. atsirenku,koks man patinka stilius, o neseku kazkieno pramintais takais.tai tiek

g.gif o tai fotografavimas naturalioi aplinkoj nepraminti takai? g.gif Kazkaip stebina toks poziuris - kad vot cia geris/ cia blogis, kai vadovaujiesi tik siauros (savo) aplinkos analize g.gif
Ir apskritai, rimtai keistokai atrodo tavo postai. Ir siek tiek agresyviai mirksiukas.gif Tai tu nieko nemoki ir nezinai, tai viska zinai ir viska supranti g.gif
Na bet tiek to, nesigilinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 23, 15:41)

wub.gif wub.gif ech kaip grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 23 kovo 2012 - 16:21
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 17:54)
g.gif o tai fotografavimas naturalioi aplinkoj nepraminti takai? g.gif Kazkaip stebina toks poziuris - kad vot cia geris/ cia blogis, kai vadovaujiesi tik siauros (savo) aplinkos analize  g.gif
Ir apskritai, rimtai keistokai atrodo tavo postai. Ir siek tiek agresyviai  mirksiukas.gif Tai tu nieko nemoki ir nezinai, tai viska zinai ir viska supranti g.gif
Na bet tiek to, nesigilinsiu  tongue.gif

tik nesuprantu, kodel agresyviai? nieko lyg ir neizeidziau, neapsmeiziau.. ir viskas prasidejo,kad Meggie nuotrauka pakomentavau, sulaukiau daug streliu delto.hm. tai as tada taip suprantu, jei naujokas sioj temoj, tai ir komentuot negalima, ir pasisakyti savo nuomones. gi nemokau nei vienos, kaip ka daryti. nes man dar toli grazu iki to lygio,kurios jau ne vienus metus tuom uzsiema. ir siaip, as supratau,kad cia pradziamokslis fotografijos, kuriame moksi visi fotografuoti, analizuoja,kas gerai,kas blogai, ir kodel taip ir anaip darytu. o jei as zalia varna, bandau isimaisyti i jau patyrusiu gretas, tai nepykit. nei agresijos, nei pykcio jokio neturiu.ko negaleciau pasakyti apie kitu postus.tigi rasiau-draugaukim smile.gif ar cia reik ant zemes pult ir atsiprasinet uz kazka biggrin.gif jo gal nereik tu diskusiju mirksiukas.gif nera prasmes.
butu idomu suzinoti,kas is kur semiasi kurybiniu ideju? kaip susirandat fotomodeliu savo fotografijoms? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spelta: 23 kovo 2012 - 16:19
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 15:54)
Na jeigu po antro auto mesi viska i sali, tai reiskia nelabai ir norejai ismokt  mirksiukas.gif

Tikrai nemesiu, nei fotiko nei fotografavimo mirksiukas.gif Juokavau.

spelta gi rasyta jau, ziurek kitu foto ir semkis ideju. Bet kadangi tu viska zinai ir viska moki, ir kitu taku tau nereikia, tada nzn, galvok pati kazka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 16:18)
butu idomu suzinoti,kas is kur semiasi kurybiniu ideju? kaip susirandat fotomodeliu savo fotografijoms?  g.gif

aš žiūriu daug kitų fotografų darbų, labai kartais lankausi galerijose, perku fotografijos albumus, vartau vartau, ir kas kart pamatau, pajaučiu kažką naujo.. bet aš ne įdejų semiuosi, o įkvėpimo.. atsiranda įkvėpimas, ir tada idėjos pačios gimsta.. todėl labai verta žiūrėti kuo daugiau kitų fotografų darbų.. juos nagrinėti, tyrinėti, bandyti "pagauti kampą", pajausti nuotaiką, istoriją ir etc.

o modelių.. modelių aš nerandu nes neiškau ..

aij, dar kinas, knygos.. apima įkvėpimas po geros knygos, ar filmo, gimsta idėjos, bet nereiškia, kad pavyksta visada įgyvedint biggrin.gif dažnai galvoje viskas ir lieka, bent jau man smile.gif aš baisi tinginė esu.. turiu idėjų, ir gerų, net labai, tik reikia įgyvendinti smile.gif man jei gimsta kokia mintis , aš turiu užrašų knygutę , ir ten užsirašau, kad nepamirščiau biggrin.gif manau vis tiek iki gyvenimo galo gal gi prisiruošiu įgyvendint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 23 kovo 2012 - 16:36

Labas smile.gif

QUOTE(rG @ 2012 03 23, 14:20)
Nueinu į piceriją ir išsirenku picą. Su dešra ar su mėsa, ar su sūriu, kokio tik noriu. Pagal meniu.
O ne paprašau pado ir po to pageidauju, man dabar sviesto, po to kefyro ir  dar rūkytų kiaulės uodegėlių.  Neturit? Ne?  biggrin.gif

Labai patiko palyginimas thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 03 23, 14:54)

urte484, kam tu ta fainuoli katina taip i remus ispraudei? unsure.gif  Virs ausytes norisi daugiau ir neresciau tiesiai per kakla... blink.gif Ziauriai unsure.gif  Spalvytes, ryskumas nice. veza smile.gif

Ačiū smile.gif Matau,kad nukirtau siaubingai blush2.gif Tokių klaidų nebedarysiu 4u.gif

Svajonė mūsų ,dėkinga už nuorodas,peržiūrėjau-super bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Spelta ,aš išvis nerizikuočiau schmoll.gif Nebent jie labai jau artimi draugai,ir žino,kad tik mokaisi unsure.gif Bet jau pageidavimai jų....
Papildyta:
QUOTE(Smilguna @ 2012 03 23, 15:51)
Dėkui, kas pastebėjot mano žvėrį  mirksiukas.gif

Ohoooo bigsmile.gif wub.gif wub.gif Kokia veislė?ne siamukas? blush2.gif
Papildyta:
paluri ,kokia graži mergytė wub.gif o dar akys rudos.... wub.gif
Papildyta:
erikamaja ,laaabai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 23, 17:41)

Originalu
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 14:18)
tik nesuprantu, kodel agresyviai? nieko lyg ir neizeidziau, neapsmeiziau.. ir viskas prasidejo,kad Meggie nuotrauka pakomentavau, sulaukiau daug streliu delto.hm. tai as tada taip suprantu, jei naujokas sioj temoj, tai ir komentuot negalima, ir pasisakyti savo nuomones. gi nemokau nei vienos, kaip ka daryti. nes man dar toli grazu iki to lygio,kurios jau ne vienus metus tuom uzsiema. ir siaip, as supratau,kad cia pradziamokslis fotografijos, kuriame moksi visi fotografuoti, analizuoja,kas gerai,kas blogai, ir kodel taip ir anaip darytu. o jei as zalia varna, bandau isimaisyti i jau patyrusiu gretas, tai nepykit. nei agresijos, nei pykcio jokio neturiu.ko negaleciau pasakyti apie kitu postus.tigi rasiau-draugaukim  smile.gif ar cia reik ant zemes pult ir atsiprasinet uz kazka  biggrin.gif jo gal nereik tu diskusiju  mirksiukas.gif nera prasmes.
butu idomu suzinoti,kas is kur semiasi kurybiniu ideju? kaip susirandat fotomodeliu savo fotografijoms?  g.gif

Nesakiau, kad izeidinejai ar smeizei. Paprasciausiai man taip pasirode mirksiukas.gif Gal jautri butybe snd esu, gi to irgi negalima atmest ax.gif Cia yra nusistovejusios taisykles - atejai, padarei namu darbus, kazko juos bedarydama pramokai, tada keli savo nuotraukas kritikai, mokais kritikuot kitus. O tu atejai vakar nemokedama fokusuot, tiesiog reikalaudama sau demesio (bent jau man is salies taip pasirode) o snd jau puoli kritikuot kitu nuotraukas. Tai kodel ta tavo neargumentuota kritika turetu butu priimama teigiamai?
Nustebtum, kiek cia naujoku, tikrai, daugumos, kurie akiu pirma diena nedrasko, niekas cia neskriaudzia mirksiukas.gif
Visi cia esam tam kad kazko ismokt, bet ne per reikalavima demesio sau. Paziurek, tavo postose labai daug AS mirksiukas.gif
Ir dar, nu gal cia tik man, bet jokio pozityvumo ar draugiskumo tavo postose nejauciu, tai ir nesistebek, kad taves cia su isskiestom rankom niekas nelaukia. mirksiukas.gif 4u.gif Kaip ateini, taip ir pasitinkama mirksiukas.gif
Modeliu dar neieskau, nes dar nesijauciu tvirtai stovinti ant koju ir nemanau, kad galeciau patenkinti kazkieno lukescius ir pateikti nuoseklius rezultatus kiekvienam savo modeliui mirksiukas.gif (Kazkada mano lukescius labai sugriove viena pradedanciuoji fotografe, nu galvojau gyvenime nebesistuosiu pries objektyva ir esu pati nefotogeniskiausia mergina pasauly, ant tiek rezultatas mane nuliudino unsure.gif ).
Ideju ieskau kitu zmoniu nuotraukose, bandau mastydama apie man patikusia nuotrauka sugalvoti ka galeciau pagerint, kaip galeciau praleisti ja per save.

Ne, nu cia issiplieciau doh.gif
erikamaja, man tavo nuotraukos kaip is kito nerealaus pasaulio. Tikra vaikiska pasaka kiekviena istorija...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 18:30)
aš žiūriu daug kitų fotografų darbų, labai kartais lankausi galerijose, perku fotografijos albumus, vartau vartau, ir kas kart pamatau, pajaučiu kažką naujo..  bet aš ne įdejų semiuosi, o įkvėpimo.. atsiranda įkvėpimas, ir tada idėjos pačios gimsta.. todėl labai verta žiūrėti kuo daugiau kitų fotografų darbų.. juos nagrinėti, tyrinėti, bandyti "pagauti kampą", pajausti nuotaiką, istoriją ir etc.

o modelių.. modelių aš nerandu nes neiškau ..

aij, dar kinas, knygos.. apima įkvėpimas po geros knygos, ar filmo, gimsta idėjos, bet nereiškia, kad pavyksta visada įgyvedint biggrin.gif dažnai galvoje viskas ir lieka, bent jau man smile.gif aš baisi tinginė esu.. turiu idėjų, ir gerų, net labai, tik reikia įgyvendinti smile.gif man jei gimsta kokia mintis , aš turiu užrašų knygutę , ir ten užsirašau, kad nepamirščiau  biggrin.gif manau vis tiek iki gyvenimo galo gal gi prisiruošiu įgyvendint?  g.gif

niekad nesusimasciau del filmu, bet gal ir gera ideja mirksiukas.gif man tas pats, jei sauna ideja i galva, uzsirasau. kaip minejau del tos fs drauges seimos, as juos siek tiek pazystu.lankiausi namuose, todel irgi galvojau,kur kokias foto butu galima idomiai atlikti.ji zino,kad cia mano bandymai bus. i menines foto nepretenduoju, dziaugciausi jei bent buitines iseitu :)daug priklauso ir nuo zmoniu,kuriuos fotografuosiu.noretusi,kad zmones atsipalaiduotu ir isijugtu i fs.vat sitas dar mane jaudina.nezinau ar sugebesiu nuteikt teigiamai,jei tik studijiniu foto nori,kuriu as nenoriu daryt,ir neturiu tam salygu. ziuresiu, jei nenores man pasirasyti, tai bent maloniai arbatos isgersim ir issiskirtysim smile.gif o kaip tu portretines fotografuoji, jei modeliuku neturi ir neieskai?
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 19:01)
Nesakiau, kad izeidinejai ar smeizei. Paprasciausiai man taip pasirode 

kokia man kalba kalbet, jei sakau atejau draugiskai smile.gif ir jei ka didziai izeidziau,persiprasau... matai, pakomentavus foto, tik tada supratau,kad naujokams geriau nekritikuoti. is klaidu mokomes mirksiukas.gif nes kitaip supratau sios temos esme, pasirodo laaabai klydau.
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 17:04)
o kaip tu portretines fotografuoji, jei modeliuku neturi ir neieskai?

atsitiktinai biggrin.gif mažai pas mane portetų wink.gif paskuinės iš myto, tiesiog mytinomės,buvo merginų krūva, tai pasinaudojau proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 15:11)
kokia man kalba kalbet, jei sakau atejau draugiskai  smile.gif ir jei ka didziai izeidziau,persiprasau... matai, pakomentavus foto, tik tada supratau,kad naujokams geriau nekritikuoti. is klaidu mokomes  mirksiukas.gif nes kitaip supratau sios temos esme, pasirodo laaabai klydau.

Turejau omeny, kad pasirode, kad agresyvokai mirksiukas.gif Nu panasiai kaip ir pasisakymas kad kokia man kalba kalbet, jei sakau atejau draugiskai smile.gif Nu neskamba man draugiskai nors tu ka, skamba agresyvokai smile.gif Aj, nesigilink mirksiukas.gif 4u.gif
Mano problema, jautri snd tikriausiai. biggrin.gif

Gi nesiveliu niekad i tokias diskusijas g.gif Kokio velnio snd reikejo g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 23 kovo 2012 - 17:35