QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 14:18)
tik nesuprantu, kodel agresyviai? nieko lyg ir neizeidziau, neapsmeiziau.. ir viskas prasidejo,kad Meggie nuotrauka pakomentavau, sulaukiau daug streliu delto.hm. tai as tada taip suprantu, jei naujokas sioj temoj, tai ir komentuot negalima, ir pasisakyti savo nuomones. gi nemokau nei vienos, kaip ka daryti. nes man dar toli grazu iki to lygio,kurios jau ne vienus metus tuom uzsiema. ir siaip, as supratau,kad cia pradziamokslis fotografijos, kuriame moksi visi fotografuoti, analizuoja,kas gerai,kas blogai, ir kodel taip ir anaip darytu. o jei as zalia varna, bandau isimaisyti i jau patyrusiu gretas, tai nepykit. nei agresijos, nei pykcio jokio neturiu.ko negaleciau pasakyti apie kitu postus.tigi rasiau-draugaukim
ar cia reik ant zemes pult ir atsiprasinet uz kazka
jo gal nereik tu diskusiju
nera prasmes.
butu idomu suzinoti,kas is kur semiasi kurybiniu ideju? kaip susirandat fotomodeliu savo fotografijoms?
Nesakiau, kad izeidinejai ar smeizei. Paprasciausiai man taip pasirode
Gal jautri butybe snd esu, gi to irgi negalima atmest
Cia yra nusistovejusios taisykles - atejai, padarei namu darbus, kazko juos bedarydama pramokai, tada keli savo nuotraukas kritikai, mokais kritikuot kitus. O tu atejai vakar nemokedama fokusuot, tiesiog reikalaudama sau demesio (bent jau man is salies taip pasirode) o snd jau puoli kritikuot kitu nuotraukas. Tai kodel ta tavo neargumentuota kritika turetu butu priimama teigiamai?
Nustebtum, kiek cia naujoku, tikrai, daugumos, kurie akiu pirma diena nedrasko, niekas cia neskriaudzia
Visi cia esam tam kad kazko ismokt, bet ne per reikalavima demesio sau. Paziurek, tavo postose labai daug AS
Ir dar, nu gal cia tik man, bet jokio pozityvumo ar draugiskumo tavo postose nejauciu, tai ir nesistebek, kad taves cia su isskiestom rankom niekas nelaukia.
Kaip ateini, taip ir pasitinkama
Modeliu dar neieskau, nes dar nesijauciu tvirtai stovinti ant koju ir nemanau, kad galeciau patenkinti kazkieno lukescius ir pateikti nuoseklius rezultatus kiekvienam savo modeliui
(Kazkada mano lukescius labai sugriove viena pradedanciuoji fotografe, nu galvojau gyvenime nebesistuosiu pries objektyva ir esu pati nefotogeniskiausia mergina pasauly, ant tiek rezultatas mane nuliudino
).
Ideju ieskau kitu zmoniu nuotraukose, bandau mastydama apie man patikusia nuotrauka sugalvoti ka galeciau pagerint, kaip galeciau praleisti ja per save.
Ne, nu cia issiplieciau
erikamaja, man tavo nuotraukos kaip is kito nerealaus pasaulio. Tikra vaikiska pasaka kiekviena istorija...