Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 03 23, 15:58)
Sveikos  4u.gif 

Kad nesirodyti tuščiomis, rodau dukrytės portretuką  ax.gif
ax.gif

P.S. numezgiau naujagimiui kepure, bet negaliu fotografuoti, nes uodai labai sukandžiojo  doh.gif

laba smile.gif patinka portretukas rolleyes.gif tik siek tiek ciuozia stalas desinen rolleyes.gif

jo, as turiu numezgusi/nunerusi bene 5 kepurytes naujagimei, bet kai buvau kaune, neprieme manes fotografuoti, o jau ta naujagime 3 men, kepures bus per mazos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 15:00)
rG nu fainai tave čia nustebino! smile.gif

aha, nustebino. Nors žinojau, kad ateis, nes sutikau mieste ir klausė, kada būsit bibliotekoj smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 23, 15:06)
Dar nepaminėjau, kad labai įstrigo RG paskutinis auto. Labai jau skanūs tie pirščiukai atrodo. Ir švieos ruoželis smagiai žiūrisi.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 15:04)
atsirenku,koks man patinka stilius, o neseku kazkieno pramintais takais.tai tiek

žiūriu viską labai supranti, ir viską labai išmanai, sveikinu
Papildyta:
bet dar vieno dalyko nesupratau, ar cia tik portetines nuotraukos propaguojamos, kad dedamos kitokio turinio nuotraukas, bijosi,kad temos neuzterstu, ar kaip cia pas jus yra??apsvieskit mane

blink.gif kas čia tau tą pasakė? kur čia kas ką teršia?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 23, 15:11)
Magda. Na, pažaisk, nu koks skirtumas, jei norisi. Nei čia kam atsiskaityti turi nei ką  biggrin.gif  4u.gif

aciu blink.gif
QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 15:16)
Spelta, tu nesupyk, bet man keista dėl to, kad tu vakar dar sufokusuoti nemokejai

drinks_cheers.gif smile.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 23, 15:34)
kaip tu pasakytum, tū mač biggrin.gif

hehehe ax.gif

jeeeee. tema atgis! gaila ne nuotraukomis, o kivircais. bet still sis tas idomesnio hehe

o siaip, gal kas alaus miestan, m? =]
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 23, 17:06)
Man fotografavimas fotostudijoje (bent jau kaip aš įsivaizduoju) labai ribotas. Poza šen, poza ana ten. Bet... kai kurios nuotraukos, darytos būtent fotostudijose, atima žadą. Fotostudija turi savo n privalumų - tu gali žaisti su apšvietimu, nėra nereikalingo fono (sofkių, šaldytuvų). Galų gale kur tu fotografuosi, jei gamta ar orai nėra džiuginantys.
Bet jei yra nuostabi gamti, oro sąlygos aš visom keturiom, kad išnaudoti tai.
Ir tikrai, kai pasižiūri kartais to paties fotografo darytus darbus su skirtingais žmonėmis ir ta pačia kušete, šienu, arbūzais ar teptukais neskanu pasidaro. Aš tokių foto nenorėčiau. Susibiesinčiau pamačiusi, kad tos pačios idėjos buvo panaudotos kitų žmonių fotosesijose.

drinks_cheers.gif

QUOTE(rG @ 2012 03 23, 17:10)
??? Kur ir kada taip buvo?

Nu šviečiu - ne, fotografuoja visi kas ką nori, kas kiaušinį, kas dangų, kas koją biggrin.gif

o kaip kiausini estetiskai pateikti biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 17:12)
žiūriu viską labai supranti, ir viską labai išmanai, sveikinu

nu taip, turiu savo nuomone, savo skoni fotografijai. ir nebijau pasakyti,kad si ar ana foto nepatinka, o ne pataikauju kazkam.zinau, kad man dar riek daug daug padirbeti, ypac su technine puse.matau blogumu, bet nevisada iseina pataisyti.bet noriu ismokti. Musu svajone, gal ne ta koja islipai siandien, ar kas darosi.
Papildyta:
palieku tema,kad netersciau kivircais biggrin.gif o ju ar buvo?!

kazkaip nesusisnekam
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 15:18)
: Musu svajone, gal ne ta koja islipai siandien, ar kas darosi.

visko gali būt, tikrai, neprisimenu kuria koja iš lovos lipau, o gal iš kart abiem? g.gif biggrin.gif rytas taip seniai buvo, kad nepamenu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 15:21)

palieku tema,kad netersciau kivircais  biggrin.gif o ju ar buvo?!

kazkaip nesusisnekam

nekreipk tu dėmesio į mane, čia aš nesukalbama gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 15:21)
drinks_cheers.gif
o kaip kiausini estetiskai pateikti  biggrin.gif  biggrin.gif

na, gal taip? g.gif Čia aš pernai velykoms fotkinau, dar visai buvau žalia, prašom nesikabinėti prie atlikimo.
http://farm6.staticf..._370f97533a.jpg
http://farm6.staticf..._c6deb190be.jpg

Prie ko studija ir ten bei šen? Ar manot, kad fotografija tai tik fotosesijos ir kuo įmantriau - ant galvos ar su kojokais? biggrin.gif Ribos ribos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 kovo 2012 - 15:36
Kiaušiniai, taškuoti, Kiaušiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 23, 16:35)

Priminei, kad laikas ir Velykoms ruoštis.
Nesakau, kad tik šen bei ten. Bet dažnai būna ir taip. Šabloniškos pozos, šabloniškos šypsenos.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 23, 15:42)
Priminei, kad laikas ir Velykoms ruoštis.
Nesakau, kad tik šen bei ten. Bet dažnai būna ir taip. Šabloniškos pozos, šabloniškos šypsenos.

Tai prie ko studija??? biggrin.gif prie ko fotoaparatas??? Fotyografas kaltas, o ne studija, jei nuotraukos neįdomios, šabloniškos ir t. t.

Erika, kaip gražu, vienas gražiausių darbelių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 kovo 2012 - 15:45
QUOTE(Smilguna @ 2012 03 23, 14:51)
Dėkui, kas pastebėjot mano žvėrį  mirksiukas.gif

bet kokie faini tie tigriukai! :wu
ir sutinku su issakyta nuomone. Skirtumas yra, kur parodomoji fotografija, o kur ne. Jeigu man reiketu suni savo pvz fotkint, kaip reproduktoriu, isryskinant jo visus pliusus ir slepiant minusus, kazkam tas ispudzio nepaliktu tikrai, bet tam, kas iesko patino, butu vel kitaip rolleyes.gif

QUOTE(paluri @ 2012 03 23, 14:58)

dukryte jusu wub.gif

o ka turi omeny krikstynu, vestuviu?

as tikrai norejau, kad aiskiai butu suprantama apie ka sneku smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 15:18)
o siaip, gal kas alaus miestan, m? =]

mielai tongue.gif bet....
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 23, 15:41)
Kiaušiniai, taškuoti,  Kiaušiniai biggrin.gif

OHOO!!!! Jusu nuotraukos visada stebina ir zavi, tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 23, 16:44)
Tai prie ko studija??? biggrin.gif prie ko fotoaparatas??? Fotyografas kaltas, o ne studija, jei nuotraukos neįdomios, šabloniškos ir t. t.

Erika, kaip gražu, vienas gražiausių darbelių  wub.gif

Teip teip, tu teisi biggrin.gif reikėjo kažką gi apkaltint.

Jazau, kaip širdis džiaugias. Atnešė foto ant drobės ką tik pasiuntinukas. Niu kaip gražu, kaip gražu biggrin.gif dabar supratau, kam reikalinga erdvė dydžiulė nuotraukoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 23 kovo 2012 - 15:49