QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 23, 17:06)
Man fotografavimas fotostudijoje (bent jau kaip aš įsivaizduoju) labai ribotas. Poza šen, poza ana ten. Bet... kai kurios nuotraukos, darytos būtent fotostudijose, atima žadą. Fotostudija turi savo n privalumų - tu gali žaisti su apšvietimu, nėra nereikalingo fono (sofkių, šaldytuvų). Galų gale kur tu fotografuosi, jei gamta ar orai nėra džiuginantys.
Bet jei yra nuostabi gamti, oro sąlygos aš visom keturiom, kad išnaudoti tai.
Ir tikrai, kai pasižiūri kartais to paties fotografo darytus darbus su skirtingais žmonėmis ir ta pačia kušete, šienu, arbūzais ar teptukais neskanu pasidaro. Aš tokių foto nenorėčiau. Susibiesinčiau pamačiusi, kad tos pačios idėjos buvo panaudotos kitų žmonių fotosesijose.
QUOTE(rG @ 2012 03 23, 17:10)
??? Kur ir kada taip buvo?
Nu šviečiu - ne, fotografuoja visi kas ką nori, kas kiaušinį, kas dangų, kas koją
o kaip kiausini estetiskai pateikti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 17:12)
žiūriu viską labai supranti, ir viską labai išmanai, sveikinu
nu taip, turiu savo nuomone, savo skoni fotografijai. ir nebijau pasakyti,kad si ar ana foto nepatinka, o ne pataikauju kazkam.zinau, kad man dar riek daug daug padirbeti, ypac su technine puse.matau blogumu, bet nevisada iseina pataisyti.bet noriu ismokti. Musu svajone, gal ne ta koja islipai siandien, ar kas darosi.
Papildyta:
palieku tema,kad netersciau kivircais
o ju ar buvo?!
kazkaip nesusisnekam