QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 16:04)
;]]]
nei as isizeidziau nei ka. heh. man tik idomios nuomones bei argumentai. Rita aiskiai pasake kodel ir super, nes gavau dar viena tokia pacia pastaba, kad uzkniso svelnumai (kas mane pazista, zino, kad kitaip fotografuoju ir kad dievinu jb bei kontrasta) neva Maggie grishk i save
vat.
argumentavau pries tai kodel nepatiko, gal neisiskaitei. nepatiko tas ale rukas nuotraukoje.ir nepatraukia demesio, nu sorry. buna portretai idomus,i kuriuos norisi ziureti ir ziureti. bet sis man nelabai.
rG, taip as kalbu apie tas studijas ir portretus, kurie supa mane.su kuriais susiduriu.pazystami zmones tuom uzsiema, bet negaliu ziureti i tokias ale fotoportretines nuotraukas, kur pilkas, ar juodas fonas, ir zmogaus iskreiptas veidas nenaturalumu,ar susalusioveido, arba koks meskinas ir vaikas fone.nzn, nepatinka ir tiek. as apie profesionales menines portretines fotostudijines nuotraukas net nediskutuoju,nes nesidomejau.as tik miniu ta fakta,kad siai dienai ale
visi fotografai ir nieko nepajudinsi siais laikais, nes isitikine,kad nusipirke gera objektyva ir fotostudija, jauciasi fotografijos asais
ziauriau nei juokinga. o tokiu yra.ir ne duok die, kas iskritikuos juos
arba kiek DAUG matau sablonisku fotografiju... ir cia vadinasi tobulejimas
kartais uzsuku pas jus pasiziureti darbu.buna uzsleptu talentu,tada tikrai idomu pasiziureti,kaip atlikta nuotrauka... ai zodziu, kaip Musu svajone rase, paklodziu nerasysiu.cia tik mano nuomone.
skaniu saltibarsciu