Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 03 23, 14:12)

Nieko tokio, bet ačiū.

Dabar visi pavydėkit, - už kelių valandų grįšiu namo, o ten manęs laukia šaltibarščiai, jihūūū thumbup.gif Sakė ir daug bulvių bus su krapais wub.gif

Ir dar - gavau superinį siuntinį su prekėm, bet ant vieno bato parduotuvinis magnetas doh.gif Ką daryt biggrin.gif Parduotuvė užsienyje. Nešiu į maksimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 kovo 2012 - 14:15
QUOTE(rG @ 2012 03 23, 14:13)

Dabar visi pavydėkit, - už kelių valandų grįšiu namo, o ten manęs laukia šaltibarščiai, jihūūū  thumbup.gif  Sakė ir daug bulvių bus su krapais  wub.gif

pff, aš jau spėjau atsivalgyt šito biggrin.gif

manęs karameliniai ledai laukia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 03 23, 14:13)
:

Ir dar - gavau superinį siuntinį su prekėm, bet ant vieno bato parduotuvinis magnetas  doh.gif  Ką daryt biggrin.gif  Parduotuvė užsienyje. Nešiu į maksimą biggrin.gif

sakys nelegalu, nenuimsim hah.gif hah.gif sakys nešk ten iš kur pavogei hah.gif hah.gif
Atsakyti
Spelta, tu nesupyk, bet man keista dėl to, kad tu vakar dar sufokusuoti nemokejai, o dbr ruošiesi, panašu, ne mokytis, bandyti ir ieskoti kaip gražiai ir estetiskai, tvarkingai ir taisyklingai fotogrfuoti ta šeima... O dar paisyti kažkokiu jų noru ir pageidavimu, kas manau pradedantiesiems neturėtų išvis būti aktualu. smile.gif turėtum fotkinti juos, bandyti, ieskoti ir džiaugtis, jei išvis ta fs bus vykusi ir turėsi jiems ką parodyti. arba aš kažko nesuprantu.

O la la la, dekui! Su tuo jb tai... Taip bijojau to pilkumo, kad ryškiai persistengiau.

Man Maggie auto patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 14:16)

sakė, jau nuėmė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 kovo 2012 - 14:21
QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 16:04)
;]]]
nei as isizeidziau nei ka. heh. man tik idomios nuomones bei argumentai. Rita aiskiai pasake kodel ir super, nes gavau dar viena tokia pacia pastaba, kad uzkniso svelnumai (kas mane pazista, zino, kad kitaip fotografuoju ir kad dievinu jb bei kontrasta) neva Maggie grishk i save smile.gif vat.

argumentavau pries tai kodel nepatiko, gal neisiskaitei. nepatiko tas ale rukas nuotraukoje.ir nepatraukia demesio, nu sorry. buna portretai idomus,i kuriuos norisi ziureti ir ziureti. bet sis man nelabai.

rG, taip as kalbu apie tas studijas ir portretus, kurie supa mane.su kuriais susiduriu.pazystami zmones tuom uzsiema, bet negaliu ziureti i tokias ale fotoportretines nuotraukas, kur pilkas, ar juodas fonas, ir zmogaus iskreiptas veidas nenaturalumu,ar susalusioveido, arba koks meskinas ir vaikas fone.nzn, nepatinka ir tiek. as apie profesionales menines portretines fotostudijines nuotraukas net nediskutuoju,nes nesidomejau.as tik miniu ta fakta,kad siai dienai ale biggrin.gif visi fotografai ir nieko nepajudinsi siais laikais, nes isitikine,kad nusipirke gera objektyva ir fotostudija, jauciasi fotografijos asais smile.gif ziauriau nei juokinga. o tokiu yra.ir ne duok die, kas iskritikuos juos doh.gif
arba kiek DAUG matau sablonisku fotografiju... ir cia vadinasi tobulejimas cool.gif
kartais uzsuku pas jus pasiziureti darbu.buna uzsleptu talentu,tada tikrai idomu pasiziureti,kaip atlikta nuotrauka... ai zodziu, kaip Musu svajone rase, paklodziu nerasysiu.cia tik mano nuomone.

skaniu saltibarsciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spelta: 23 kovo 2012 - 14:30
QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 14:37)
tai "portretukas ir tiek"? ar idomus? smile.gif
na su spalvom tai patampyta, prisegu originala. geresnis?

o cia siaip pasizaidimui pabandziau istepti objektyvo stikla vazelinu (dar bandziau krema ir blizgesi, siaip idomu, tik jau nepadirbsi su autofocusu, nes paprasciausiai nefokusuoja, reikia manual) smile.gif kazkada snekejom cia, kad priduoda toki idomu rukeli, toks "home made" efektas, isbandziau, rami.
http://farm8.staticf...7139898ae_z.jpg[/img]

Man įdomus portretas. Toks lyg nori ko, lyg ne. Matau intrigą smile.gif ir technika labai įdomi. Įdomu ir kaip su kitais "efektais" atrodo.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 16:16)
Spelta, tu nesupyk, bet man keista dėl to, kad tu vakar dar sufokusuoti nemokejai, o dbr ruošiesi, panašu, ne mokytis, bandyti ir ieskoti kaip gražiai ir estetiskai, tvarkingai ir taisyklingai fotogrfuoti ta šeima... O dar paisyti kažkokiu jų noru ir pageidavimu, kas manau pradedantiesiems neturėtų išvis būti aktualu. smile.gif turėtum fotkinti juos, bandyti, ieskoti ir džiaugtis, jei išvis ta fs bus vykusi ir turėsi jiems ką parodyti. arba aš kažko nesuprantu.

o kas sake,kad as apie fs pavykima negalvoju. galvoju.bet cia jau nereik patarimu.bandysiu. man tik del tu grindu biggrin.gif iskilo klausimas.sakau,kaip zalia varna,gal rasiu atsakyma pas jus.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 13:09)
kaip faina. noreciau savu pomidoru ir baziliko.
dziaugiuosi laisvom dienom. neturiu ko papasakoti.

12/52

na jei liks, po isdalinimo ir pasisodinimo, galesiu duoti keki vazonini, o bazilikus pati gali pasiseti biggrin.gif

man patinka tokie tavo darbai, tik kaip minejo, siek tiek susikuprinimo, kaip tu pasakytum, tū mač biggrin.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 15:16)
Spelta, tu nesupyk, bet man keista dėl to, kad tu vakar dar sufokusuoti nemokejai, o dbr ruošiesi, panašu, ne mokytis, bandyti ir ieskoti kaip gražiai ir estetiskai, tvarkingai ir taisyklingai fotogrfuoti ta šeima.

drinks_cheers.gif man irgi idomu,kaip cia viskas, viena diena su fokusus nesusigaudo, kas kur ir kaip, apie estetika is viso nieko neismano, o db jau didzia fotografe primeta rolleyes.gif Spelta, kad jau taip, db parodyk savo darbu, gal mes cia neismaneles, metu metais mokinames, o Tu va, per diena viska perkandai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 kovo 2012 - 14:36
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 14:29)

o kodel tu tarpo po tasku nededi, mane tai psichologiskai nervina ir gali buti, kad paskui del to taves nemegsiu
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 23, 16:34)
drinks_cheers.gif man irgi idomu,kaip cia viskas, viena diena su fokusus nesusigaudo, kas kur ir kaip, apie estetika is viso nieko neismano, o db jau didzia fotografe primeta rolleyes.gif Spelta, kad jau taip, db parodyk savo darbu, gal mes cia neismaneles, metu metais mokinames, o Tu va, per diena viska perkandai cool.gif

nieko as cia neprimetu cool.gif ar nuomones issakymas-rodo,kad as didi fotografe? geriau jau nuomone issakyti, nei lystu kur tamsu ir gilu biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 23, 16:35)
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 14:29)

o kodel tu tarpo po tasku nededi, mane tai psichologiskai nervina ir gali buti, kad paskui del to taves nemegsiu

O kodel tu sakini pradedi mazaja raide biggrin.gif uzknisai juodai
Atsakyti
Spelta neskubek fotografuoti seimos blink.gif
Pirmiausia fokusuoti ismok, issiaiskink kas ir kaip, kodel tau neiseina gauti ryskaus vaizdo 4u.gif Tada kokias draugeskas ar is savo seimos zmoniu tarpo pafotografuok, paeksperimentuok, nes jei kazkas nesigautu, paciai ramiau butu.

Buri zmoniu daug sunkiau fotografuoti nei viena asmeni.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 23, 16:46)
Spelta neskubek fotografuoti seimos blink.gif
Pirmiausia fokusuoti ismok, issiaiskink kas ir kaip, kodel tau neiseina gauti ryskaus vaizdo 4u.gif Tada kokias draugeskas ar is savo seimos zmoniu tarpo pafotografuok, paeksperimentuok, nes jei kazkas nesigautu, paciai ramiau butu.

Buri zmoniu daug sunkiau fotografuoti nei viena asmeni.

butent,kad tai bus drauges seima. o tikslas- ismokti fotografuoti, jei nesimokinsi, nefotografuosi,kaip ismoksi kitaip... nepazystamu tikrai neapsiimciau fotografuoti.todel ieskau tokiu savanoriu man pasirasanciu. ir paciai idomu kaip gausis fs, pirmas kartas.tai va... nei kokia as cia super ase, nei ka

o seimos tarpe, tai tik mazyle mano kencia nuo mano hobio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spelta: 23 kovo 2012 - 14:50