Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 03 23, 09:48)
Kas čia per požiūris? biggrin.gif Tikiuos šiaip parašei, aš esu labai jautri šiuo klausimu, nors ir esu asocialė savotiška vaiko atžvilgiu, bet atsainus požiūris į vaiko priežiūrą, poreikius ir asmenybės savitumus mane labai supykdo (alia paverks ir nustos, oi jam ožiai, tegul verkia, reikia duot per nagus, kad nelystų ir pan.  cool.gif )

Nu gerai, nesivelsiu  biggrin.gif Rašau MD

na aš žinau savo vaiką, jis prieš pat užmiegant visada verkia kokį 15 min, ir nesvarbu, ar aš prie jo prieisiu, ar nepriesiu, iš vis geriausia palikt jį ramybėj tuo momentu.. tada tas momentas kaip tik ir buvo.. bet vardant kreivų akių teko neždintis iš ten

ir čia joks ne atsainus požiūris į vaiko priežiūrą, aišku ,iš šalies kitaip gali pasirodyt
Atsakyti
rG, oj, ne taip supratau mane smile.gif siais laikais, turejo omenyje, kad pilna berazumiu. Pvz, aš su vaikų į lauką einame beveik bet kokiu oru, tai ko tik netekdavo išgirsti lietingomis rudens dienomis: kokia aš prasta mama, vaiką susirgdinsiu, susaldysiu ir pns. Nors man atrodė atvirkščiai... Kad dėl vaiko stengiuosi, kad ne tik namu dulkem kviepuotu smile.gif
P.s. Aš saviskes niekada nevirkdau, pačiai širdis plystu. Niekada nesaukiu ant jos, apie uzmetimus per rura išvis negali būti ne kalbos:) žodžiu, bet čia tema gi ne apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 10:02)
kokia aš prasta mama, vaiką susirgdinsiu, susaldysiu ir pns.

Čia panašiai kaip aš vasarą vaiką ant žolės pasodintą fotkinau, ir bobulkia iš balkono rėkė, kas tu per motina, kaip tu tą vaiką ant žemės sodini doh.gif lotuliukas.gif kokių tik prietrankų nėra smile.gif
Atsakyti
Viskas gerai merginos, nežinau kodėl taip parašiau, gal mano kiaura ausis kalta, užkimšusi šiandien esu, tai tokia baisybė, taip nemalonu, tokia nelaiminga jaučiuos biggrin.gif 4u.gif

Aš irgi einu ir per lietų ir per slogą.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 09:52)
tai teks tarp tos niūrumos ir kakaškų bandyt kažką pozityvaus atrast 

lotuliukas.gif hehehehe. kaip tik norejau rasyt, kad dar pilna fekaliju ir cia dar ne tas povasaris, kai zaluma po milimetra lenda. oi ne. dar ne.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 22, 19:06)
jezau mano, pagaliau kažkas naujo tavo fronte smile.gif visai neblogai, tik spalvos keistokos, žaliuoja labai..

sutinku. as gal vos vos apmazinciau zalia spalva, nors is esmes man visai patinka ji. tik smalsu, kaip atrodytu ja apmazinus arba "nuejus i gelsvuma".
QUOTE(rG @ 2012 03 22, 20:11)
Šiaip aš po kiekvieno trynimo formatuoju, kad kortelė būtų naujai gimus naujoms nuotraukoms, tokiu atveju, kiek girdėjau, dar įmanoma atgauti žuvusius kadrus, jei jie brangūs.

po kiekvieno tikrai nereik, bet jei iprotis, tai irgi nieko blogo.
as per gal 5 metus ne karto neformatavau ir ji, tfu tfu tfu, kuo puikiausiai veikia. o kaip reikia formatuot? step by step? manau reiketu man sita pasidaryti. sventai ramybei biggrin.gif
QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 20:41)
grazus kacius  4u.gif israiskingos akys

mhm. dar ishraishkingai nukirsta galva ties kaklu tongue.gif
QUOTE(rG @ 2012 03 22, 15:07)
Labai gerai, nes aš irgi taip nusprendžiau biggrin.gif Tik man kažkodėl tai pasimato, kai įdedi, jau Maggie bijau  lotuliukas.gif

xi xi ;]
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 22, 00:00)
na kas kas,
pomidorai ant palanges zaliuoja
mano mazasis apsirgo
ir galvoju is kur gaut pinigu kitam fotikui
tai tiek : rolleyes.gif
o pas pacia?

kaip faina. noreciau savu pomidoru ir baziliko.
dziaugiuosi laisvom dienom. neturiu ko papasakoti.

12/52

user posted image

arba cia
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 00:44)

Eina sau, kaip fainiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 14:09)

Grazios spalvos, emocija, sukuosena. Traukia aki 4u.gif
Atsakyti
Idomu ka pridirbau kompui, kad nebegaliu tiesiai i cia ikelti nuotrauku? g.gif

3ND Velykinis kiausinukas mirksiukas.gif
http://www.flickr.co...s/74374827@N07/
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 12:09)
12/52

man truputį atrodo, kad - oi tuoj papą pamesiu, tas toks susigūžimas biggrin.gif bet šiaip fain 4u.gif

Dėl formatavimo, aš kaskart formatuoju, nes esu taip įpratusi. Tas įprotis nėra toks blogas, nes mirus kortelei, man būtų įmanoma atgauti po formatavimo darytus kadrus.
Nieko ten sudėtingo, joks step by step, format ir ok biggrin.gif Dar ten išmeta lentelę, kad neva viskas ten išsitrins ir pan., bet tai reikia nepaisyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 kovo 2012 - 12:43
Maggie kaip visada su savo auto wub.gif Turi savo stilių, nesumaišysi su niekuo, man patinka thumbup.gif
Mačiau dėjot gyvūnų foto, tai, kad neateičiau visai tuščiai, rodausi savo žvėrį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 23, 12:09)

visai nieko smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

reik patarimu. fotografuosiu viena seima ju namuose, bet pageidauja,kad nesimatytu namu aplinkos, bet vadinamos fotostudijos neturiu. pas juos yra vienspalviu sienu, galima butu jas isnaudoti, bet nori,kad kojos matytusi doh.gif kaip paslepti grindis? nenori ir kad grindys matytusi smile.gif

Maggie, portretukas ir tiek.idomus.bet as nemegeja tu efektu uzdetu ant nuotraukos.cia gal Ps?
Papildyta:
QUOTE(Smilguna @ 2012 03 23, 14:48)

patiko spalvos mirksiukas.gif ir katinas nieko
Atsakyti
QUOTE(spelta @ 2012 03 23, 13:06)
Sveikos,

reik patarimu. fotografuosiu viena seima ju namuose, bet pageidauja,kad nesimatytu namu aplinkos, bet vadinamos fotostudijos neturiu. pas juos yra vienspalviu sienu, galima butu jas isnaudoti, bet nori,kad kojos matytusi  doh.gif kaip paslepti grindis? nenori ir kad grindys matytusi  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tegul išnuomoja jie studiją už savo pinigus, ir bus taip kaip nori.. aš tai tokių net nefotkinčiau , su savo tokiais noriu/nenoriu biggrin.gif
Atsakyti