Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 22, 16:24)
oij ..... sėsk, du..

Man tas "oij" labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 23, 01:02)

As tai gerule, kitu klaidas jau pradedu aiskiau matyt, dabar beliko savas pradet pastebet  doh.gif  lotuliukas.gif

man tas pats galioja biggrin.gif
Labas iš ryto.
Atsakyti
Laba rytą.
Neužsižaiskit su tom klaidom, nors matyt, tai vėl vienas iš etapų

Sm, nu žinok va taip visaip ir man pavyksta. Vadinasi čia kalta juosta dėl tokių grožių. Aš nežinau kiek nuotraukų esu peržiūrėjus prie langų, su šviesa kur žaidžia ir su juosta kažkoks vientusumas gaunasi, nėra tų bjaurių plėmų, ryškaus atskyrimo nuo erdvės, viskas taip plast ir susilieja.

Ką padarysi, bus laikas, bus ir vaikas biggrin.gif

Gražios dienos (o ji pas mus tikrai pasakiškai prasidėjo wub.gif saulė, paukštukai, mamamija wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 23, 08:40)
Laba rytą.
Neužsižaiskit su tom klaidom, nors matyt, tai vėl vienas iš etapų
Sm, nu žinok va taip visaip ir man pavyksta. Vadinasi čia kalta juosta dėl tokių grožių. Aš nežinau kiek nuotraukų esu peržiūrėjus prie langų, su šviesa kur žaidžia ir su juosta kažkoks vientusumas gaunasi, nėra tų bjaurių plėmų, ryškaus atskyrimo nuo erdvės, viskas taip plast ir susilieja.

nu va, vadinas juostos dar vienas pliusas smile.gif myliu juostą, mua oro_buckis.gif

Papildyta:
aš biški atsikonektinus nuo pasaulio buvau kurį laiką, kas buvot kieme LT nesenu laiku? yra ką fotkint? pumpurų, kačiukų jau yra? nes pro langą žiūriu, matau tik kakaškas šunų g.gif galvoju jamt fotiką ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 08:46)
nu va, vadinas juostos dar vienas pliusas smile.gif myliu juostą, mua  oro_buckis.gif
Papildyta:
aš biški atsikonektinus nuo pasaulio buvau kurį laiką, kas buvot kieme LT nesenu laiku? yra ką fotkint? pumpurų, kačiukų jau yra? nes pro langą žiūriu, matau tik kakaškas šunų  g.gif  galvoju jamt fotiką ar ne?  g.gif

yr tu kaciuku tokiu da maziuku baltu. bet siaip da man niuru. zeme juoda, siukslynai visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 23, 08:48)
yr tu kaciuku tokiu da maziuku baltu. bet siaip da man niuru. zeme juoda, siukslynai visur smile.gif

aš turiu projektą savo 12 įvykdyt, kovo mėnesį turiu pafotkint biggrin.gif tai teks tarp tos niūrumos ir kakaškų bandyt kažką pozityvaus atrast biggrin.gif nežinau ar pavyks, reik bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 08:52)
aš turiu projektą savo 12 įvykdyt, kovo mėnesį turiu pafotkint biggrin.gif tai teks tarp tos niūrumos ir kakaškų bandyt kažką pozityvaus atrast  biggrin.gif  nežinau ar pavyks, reik bandyt smile.gif

tai rasi, gi tu reportazininke smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 23, 08:54)
tai rasi, gi tu reportazininke smile.gif)

nea, reportažo nedarysiu, su vaiku ir vežimu eisiu, galiu tik statiškus objektus fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 23, 08:55)
nea, reportažo nedarysiu, su vaiku ir vežimu eisiu, galiu tik statiškus objektus fotkint  biggrin.gif

o tu vaiko nepamirsti, kai fotkini? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 23, 08:56)
o tu vaiko nepamirsti, kai fotkini? biggrin.gif

jeeeezau, visko būna... kažkada trakuose kai fotkinau, lietus lyja, aš su skėčiu, vežimą stumu su pilvu, kitoj rankoj fotikas.. ir kažką pamačiau nufotkint.. nulėkiau vežimą palikau, ir aš fotkinu, fotkinu.. girdžiu vaikas rėkia jau vežime, žmonės kreivai žiūri į mane, tipo vaiką ant lietaus palikau rėkt ir fotkinu kažkokias nesąmones doh.gif jei ne tie žmonės, tai dar būčiau pafotkinus biggrin.gif nu parėks 15-20min , kas ten jam nutiks biggrin.gif bet žmonės pikti, dar vaikų teises kokias būtų iškvietę doh.gif
Atsakyti
Jlclove, Dalyja, chiquitka, dekui už komentarus 4u.gif
Nebebandysiu, išmesiu aš ta fotika per langą išvis schmoll.gif unsure.gif unsure.gif
O jei rimčiau, tai žiūriu kuo toliau, tuo labiau nusigrybauju, uzknisaaaaa!
Papildyta:
Svajone, bet tikrai galejo tau kokias vaikų teises iskviest, siais laikais tai žinai doh.gif: biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 23, 09:37)
siais laikais tai žinai doh.gif: biggrin.gif

Kas čia per požiūris? biggrin.gif Tikiuos šiaip parašei, aš esu labai jautri šiuo klausimu, nors ir esu asocialė savotiška vaiko atžvilgiu, bet atsainus požiūris į vaiko priežiūrą, poreikius ir asmenybės savitumus mane labai supykdo (alia paverks ir nustos, oi jam ožiai, tegul verkia, reikia duot per nagus, kad nelystų ir pan. cool.gif )

Nu gerai, nesivelsiu biggrin.gif Rašau MD
Atsakyti