Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dekui uz komentarus! 4u.gif Zaliuoja, nes pavasaris biggrin.gif Ai, gal ir nusizaidziau su spalvom, o gal mano monitorius nuo proto nusoko, nes man lyg ir nezaliuoja... darbe rytoj dar paziuresiu.

QUOTE(spelta @ 2012 03 22, 18:18)
gerai, sufokusuoji i norima objekta, paspaudus iki puses mygtuka.aisku, o ka turi omeny pradine situacija?

O tu pabandyk, ir viskas paaiskes, nebereiks klausineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 22, 20:55)
nei šuns, nei katino foto nėra geros ar apygerės. sorry. patys gyvūnai, žinoma, puikūs,

dėkui nors už gyvūno pagyrimą biggrin.gif

Sutinku su viskuo ką parašei,tikrai nesiginčysiu 4u.gif Nu nesekasi man dar nei vaikų,nei augintinių emocijos perteikti fotografijoje doh.gif Stebint juos,rodos tiek daug galima padaryt foto,kuriose ne vien fiziologija...pas juos taip pat yra emocijų tiek dūkstant,tiek papraščiausiai miegant... biggrin.gif Bet rodos kai tik paimu fotiką į rankas-nuotraukose to nematau,toli gražu..(jau net nekalbu apie išsiliejusius kadrus doh.gif )Vadinasi reik mokytis mokytis,ir dar kartą mokytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 03 22, 20:59)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 22 kovo 2012 - 20:08
QUOTE(urte484 @ 2012 03 22, 20:06)
dėkui nors už gyvūno pagyrimą biggrin.gif

Sutinku su viskuo ką parašei,tikrai nesiginčysiu 4u.gif Nu nesekasi man dar nei vaikų,nei augintinių padoriai nufotkint doh.gif Stebint juos,rodos tiek daug galima padaryt foto,kuriose ne vien fiziologija...pas juos taip pat yra emocijų tiek dūkstant,tiek papraščiausiai miegant... biggrin.gif Bet rodos kai tik paimu fotiką į rankas-nuotraukose to nematau,toli gražu..(jau net nekalbu apie išsiliejusius kadrus doh.gif )Vadinasi reik mokytis mokytis,ir dar kartą mokytis biggrin.gif

tai išmoksi smile.gif

aš tai pinda esu, atleiskit, negirsiu tikrai, jeigu nėra dėl ko. nebent pastangas, bandymus, kantrybę, kruopštumą, progresą ir jei akių nedraskot, pastarąjį dalyką ypatingai vertinu biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 22, 19:55)
bandykite sukurti istoriją, kontekstą..

Ar bent jau sugalvokite gera pavadinima, tada ziurovas pats susigalvos istorija - kaip cia, tarkim biggrin.gif

urte, man tai visai patinka tavo katinas. Normalus tvarkingas kadras i savo albuma. Fokusas geras, ekspozicija gera - tai jau daug. Dabar gali idomesniu kampu ieskoti, grazesnes sviesos, kokios prikolnos pozos... katinai juk tokie fotogeniski bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 22, 21:09)
tai išmoksi smile.gif

aš tai pinda esu, atleiskit, negirsiu tikrai, jeigu nėra dėl ko. nebent pastangas, bandymus, kantrybę, kruopštumą, progresą ir jei akių nedraskot, pastarąjį dalyką ypatingai vertinu biggrin.gif cool.gif

Manau pradedant,kritika yra ne minusas,toli gražu....o didelis pliusas,kuris tik padeda,bei skatina mokytis toliau 4u.gif
Atsakyti
Viskas, batareika perkaito (ne fotiko - mano), einu pailset, o tai dvi dienas tik domino kaladeles fotkinu biggrin.gif
Ateisiu su sviezia galva, gal tada akiniu nereikes fokuso neiziurint biggrin.gif

Svajone mano, aciu uz apspardyta uzpakali biggrin.gif
Atsakyti
Man niekaip nesiseka su nuotraukos cropinimu, specealiai fotografuoju kiek tolėliau, kad galėčiau apsispręsti, ko norėsiu iš foto. Nu žodž..
user posted image
Nuplasmasinta sesė smile.gif
čia ne taip apkirpta:http://www.flickr.com/photos/noisyhome/6860236334/in/photostream
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 22, 21:11)
urte, man tai visai patinka tavo katinas. Normalus tvarkingas kadras i savo albuma. Fokusas geras, ekspozicija gera - tai jau daug. Dabar gali idomesniu kampu ieskoti, grazesnes sviesos, kokios prikolnos pozos... katinai juk tokie fotogeniski bigsmile.gif

uoj,dėkui biggrin.gif ale,kad jis nors kiek suprastų,ką aš jam sakau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 22 kovo 2012 - 20:38
QUOTE(sayonara @ 2012 03 22, 20:55)
nei šuns, nei katino foto nėra geros ar apygerės. sorry. patys gyvūnai, žinoma, puikūs, bet iki fotografinio jų papuikinimo dar teks padirbėti. pas urtę štai fokusas kaip britva, bet kas iš to? katinos portretas? žalios akys? na, visi katinai turi žalias akis, bet nuotraukoje norisi kažko daugiau negu fiziologinių ypatybių tikslaus atvaizdavimo. ypač atsargioms reikia būti su vaikų ir gyvūnų foto. nors gal ir suprantu, kad fotkinant tokius objektus foksuas kaip britva jau yra pasiekimas.
bandykite sukurti istoriją, kontekstą..

Ačiū už komentarą. smile.gif Man su tuo ir sunkiausia, nemoku kurti istorijų, nu visiškai doh.gif

Jum nėra problemų su picasa programos rodomom nuotraukom?? Nes man su tuo šarpu nesamonės darosi, tvarkau nuotraukas su PS rodo normaliai, žiūriu per vindausų nuotraukų play'ery normaliai, tik įsijungiu su picasa rodo kažkokias lyg išplaukusias... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 22, 22:02)
O tu pabandyk, ir viskas paaiskes, nebereiks klausineti  4u.gif

pabandyciau, jei suprasciau doh.gif

dar liko vienas balsas del ND mano. laukiu komentaru
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 03 22, 20:26)

Gaila,kad neturėjau ankščiau šio fotiko,bet turiu ne mažai tokių kadrų,kurie įstrigę biggrin.gif Įkelsiu pora buitinių foto,vien dėl akimirkų biggrin.gif

blink.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 03 22, 20:26)
uoj,dėkui biggrin.gif ale,kad jis nors kiek suprastų,ką aš jam sakau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gaila,kad neturėjau ankščiau šio fotiko,bet turiu ne mažai tokių kadrų,kurie įstrigę biggrin.gif Įkelsiu pora buitinių foto,vien dėl akimirkų biggrin.gif

vaikeli, cia labai baisu. ar su geru fotiku, ar ne su geru, vis tiek baisu
Atsakyti